Silent Hills

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Avontuur & survival horror

  Gemaakt door Kojima Productions en uitgegeven door Konami

  Silent Hills Artikelen

  Beste gamelevels ooit gemaakt - The Corridor uit P.T

  Ronddwalen door een gigantische open wereld is leuk, maar een doel of objectief hebben is wat je als gamer vooruitduwt; een legendarische schat of een wapen dat essentieel is. Levels en missies zijn belangrijk en daarom duiken wij in de geschiedenis van de beste gamelevels ooit. Deze keer iets anders: de hal uit P.T.

  Konami en Kojima - Wat is er allemaal aan de hand?!

  Konami lijkt haar banden volledig met Hideo Kojima te (willen) breken. Helaas heeft dat grote gevolgen voor de ontwikkeling van horrortitel Silent Hills. Op het internet barst de bom los. Konami zou Kojima hebben ontslagen, Del Toro heeft zich van Silent Hills afgetrokken, Konami annuleert Silent Hills en Konami stapt af van de NY handelsbeurs. Wat gebeurt er allemaal?

  Morpheus Hands on - 5 games die we met Morpheus willen spelen!

  Sony stort zich in de wereld van virtual reality met Project Morpheus; een VR-headset die je met je PlayStation 4 verbindt. Op de E3 kregen we verschillende demo’s te zien, die stuk voor stuk indruk maakten. Het zette ons aan het denken: welke games zouden wij over een paar jaar met deze headset spelen? In deze Morpheus Hands on special zetten we er vijf op een rijtje.

  5 hele grote game designers die er mee kapten

  Hoewel wereldwijd miljoenen gamers met hun grijpgrage klauwen naar de controllers grabbelen, gaat het er bij de ontwikkelaars achter de schermen niet altijd even gezellig aan toe. Soms lopen de gemoederen zelfs zó erg op, dat bekende producenten/regisseurs hun comfortabele baantje verlaten! Dit zijn 5 grote game designers die er mee kapten!

  Silent Hills: PT - de geheimen van de teaser

  Onlangs verscheen de mysterieuze Playable Teaser (PT) in de PlayStation Store, gemaakt door het nog onbekene 7780's Studios. Al gauw bleek dit om de nieuwe Silent Hills te gaan, waar Hideo Kojima en Guillermo Del Toro samen aan werken. Er zijn een hoop geheimen rond de teaser, waarvan we er hier een paar voor je hebben uitgezocht.

  Silent Hills Nieuws

  Komt Silent Hills met twee games naar PS5?

  De ontwikkeling van een nieuwe Silent Hills game werd bruut onderbroken door een knallende ruzie tussen Hideo Kojima en Konami. Nu worden er pogingen gedaan deze breuk te lijmen. Volgens geruchten werken Kojima Productions, Konami, SIE Japan Studio en de originele schrijver en component samen aan niet één maar twee nieuwe Silent Hill games.

  Kojima stopt met horror games door nachtmerries

  Hideo Kojima stopt met het maken van horror games. De game-ontwikkelaar van onder andere Metal Gear Solid krijgt er naar eigen zeggen nachtmerries van.

  Kojima hint naar Silent Hills release

  De komst van een nieuwe Silent Hills leek uitgesloten nadat Kojima en Konami begin vorig jaar besloten allebei een andere weg in te slaan. Vandaag hint Hideo Kojima via twitter op een Silent Hills release, nu hij een week voor de DICE Summit 'bijpraat' met een van de belangrijkste characters uit het spel: Norman Reedus.

  Silent Hills demo niet automatisch verwijderd door Sony of Konami

  Er waren berichten dat de Silent Hills demo automatisch zou worden verwijderd van de Playstation 4 nu de game is geannuleerd, maar deze berichten kloppen niet. De demo blijft dus gewoon staan, totdat je hem zelf verwijdert.

  Geen Silent Hills voor de Xbox One

  Het gerucht dat Silent Hills voor de Xbox One uitkomt is de wereld uit geholpen. Phil Spencer, hoofd van Microsoft, heeft aangegeven dat er niets van waar is .

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.