Maffe Maandag - Return of the Sloth

Article
maandag, 25 augustus 2014 om 19:00
xgn google image
Je hebt geen kalender nodig om te weten dat het weer maandag is, want de Maffe Maandag is er weer! Da’s logisch. Deze week gaan we het hebben over een wisseling van de wacht, de lange wacht tot oktober en vieze onderbroeken. En luiaards.
Ten eerste zul je waarschijnlijk al denken; “Wacht eens even, dat is geen Alwin op die avatar!” En dat heb je helemaal correct, aandachtige lezer! Alwin het langharige tuig wordt namelijk tijdelijk vervangen door dat andere langharige tuig op de redactie: moi! Ralph de Almachtige! Ja, sorry, ik kon geen mooie titel verzinnen die begon met een R.
Waarom Alwin eigenlijk tijdelijk de Maffe Maandag niet kan doen is mij een raadsel, maar toen de vraag kwam wie de Maffe Maandag wilde overnemen twijfelde ik geen moment. Ik bedoel maar; de Maffe Maandag is de enige plek waar er vrijelijk gestrooid mag worden met rondborstige dames en luiaards. LUIAARDS! Hoe durf je ze weg te halen, Maikel?

Nog maar 36 nachtjes slapen

Luiaards zijn ook de perfecte manier om een bruggetje te maken naar slapen, bedankt Larry de Luiaard, you so awesome! (zie Bron 1) Er liggen namelijk nog 36 nachten voor ons tot oktober en jongens – en eventuele meisjes – wat heb ik toch een zin in oktober! Ja, oke, in september hebben we nog Destiny om de tijd mee te vullen, maar in oktober begint het de mooiste periode van het jaar pas echt.
Awesome sloth
Ten eerste komt op 2 oktober al gelijk Shadow of Mordor uit en een dag later Super Smash Bros. voor de 3DS. Voor de rest van de maand hebben we ook nog eens Alien: Isolation, Borderlands: The Pre-Sequel, The Evil Within, Just Da- (nope!), Assassin’s Creed Unity, Sunset Overdrive en Lords of the Fallen. En dan krijgen we daarna ook nog eens november met een soortgelijke tsunami aan games. Daar krijgt ondergetekende toch wel een hard plassertje van, als ik heel eerlijk en ongegeneerd bezig ben.

Wisseling van de onderbroek

Een game waar ik voorlopig alleen even niet aan wil denken is de playable teaser van Silent Hills. Calvin, die de game voor mijn neus aan het spelen was, grotendeels met zijn ogen dicht, ook niet. Nu ben ik al totaal geen fan van horror, maar als Kojima mij zo gaat laten schrikken dan kan hij lekker ophoepelen naar Japan. Inclusief zijn tolk.
Toch heeft de game wel één positieve noot boven gebracht: baby potvis! In de wasbak in de teaser ligt namelijk een baby die verdomd veel weg heeft van een baby potvis. Of een baby van een alien uit Alien. Alleen jammer dat het koddige wezentje zo’n verschrikkelijke moeder heeft. Als baby potvis later een vriendin heeft kan ze dat wezen met recht een ‘Schoonmoeder from Hell’ noemen.
Maar daar willen jullie lieve lezertjes helemaal niet aan denken, nee, stom van mij om dat te denken. Jullie willen luiaards! Of borsten! Of allebei, dat kan natuurlijk ook.
Sloth loves bouncy stuff