Quantum Break

  Uitgebracht voor Xbox One & PC

  Genres: Actie, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door Remedy Entertainment en uitgegeven door Microsoft Studios

  7.5

  Quantum Break Artikelen

  Top 10 beste Xbox Game Pass games tot nu toe

  Een abonnement op Spotify voor muziek, een abonnement op Netflix voor films en series en een abonnement op de Xbox Game Pass voor games. Het kan allemaal tegenwoordig. Jouw favoriete games kunnen, voor 10 euro per maand, worden gespeeld. Te veel keuze? Dit zijn de top 10 beste Xbox Game Pass games tot nu toe.

  Remedy Entertainment wiki - XGN Biografie

  Niet getreurd, de XGN Biografie stond tijdelijk op een laag pitje, maar we zijn er weer! De laatste keer stond Visceral Games, de studio achter Dead Space centraal, vandaag kijken wij naar Remedy Entertainment. Een Finse ontwikkelaar die vooral bekend is vanwege Max Payne. Lees het in de Remedy Entertainment wiki special.

  Beste Xbox One graphics - De mooiste Xbone titels

  Graphics junkies opgelet! De Xbox One heeft een aantal prachtige games in petto, waar je net zo graag naar kijkt als dat je er mee speelt. Deze lijst is daarom opgedragen aan de games met de beste Xbox One graphics. Deze games zet je aan als je ècht indruk wil maken!

  Top 10 beste Xbox One budget games van dit moment (fysiek)

  Het najaar komt eraan en dat betekent weer een enorme batch aan topgames die richting ons geslingerd wordt. Natuurlijk heeft niet iedereen zin of budget om de volle mep te betalen voor games. Daarom hebben wij de top 10 beste Xbox One budget games die minder dan 30 euro kosten en fysiek zijn voor je geselecteerd.

  Project Scorpio Games - Deze titels verdienen een upgrade!

  Vanavond wordt tijdens de Xbox persconferentie de Scorpio onthuld. De console moet nog mooiere graphics op je beeld toveren. En ook oude games kunnen daar van profiteren. Deze Project Scorpio games special benoemt een aantal titels die zeker een upgrade voor de nieuwe console verdienen!

  Quantum Break Nieuws

  Xbox Deals with Gold - Quantum Break en Forza

  De wekelijkse Xbox Deals with Gold zijn weer geüpdatet. Deze week krijg je korting op onder meer Quantum Break en een bundel met daarin Forza Motorsport 6 en Forza Horizon 2.

  Quantum Break live-action formaat was bedoeld voor Alan Wake 2

  Het Quantum Break live-action formaat was eigenlijk niet bedoeld voor de game. Ontwikkelaar Remedy wilde dit eigenlijk gebruiken voor Alan Wake 2. Dit is er alleen nooit van gekomen.

  Alan Wake ontwikkelaar Remedy werkt aan third-person actiegame

  Alan Wake ontwikkelaar Remedy zit niet stil. Na eerder aan te kondigen dat de studio niet meer exclusief games zal maken voor Microsoft heeft Remedy nu de eerste details van haar nieuwe titel uit de doeken gedaan.

  Alan Wake en Quantum Break ontwikkelaar niet meer Xbox exclusief

  Remedy, Alan Wake en Quantum Break ontwikkelaar, heeft jarenlang samen met Microsoft gewerkt. De studio stopt met die samenwerking en zal ook voor de PlayStation 4 gaan ontwikkelen.

  Aanbieding Xbox One games bij Media Markt

  Vanaf deze week is er een aanbieding Xbox One games bij Media Markt. Diverse titels zijn voor een goedkoper prijsje te koop in de multimediawinkel.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.