Prey Nieuws

  Cyber Monday 2018 deals overzicht - Hier vind je Black Friday korting

  Dit zijn de beste Cyber Monday 2018 deals. Black Friday was afgelopen vrijdag op 23 november en de eerst volgende maandag is het dus Cyber Monday. Dat betekent heel veel korting op heel veel producten en hier vind je het overzicht.

  Shop4nl Black Friday 2018 Deals - Kneiterharde kortingen

  De Shop4nl Black Friday 2018 deals zijn niet mis. De donkere dagen van Black Friday zijn aangebroken en ook bij Shop4nl is de uitverkoop van start gegaan. Deze deals mag je niet missen als je een voorliefde voor games hebt

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  Prey DLC release toegelicht tijdens persconferentie Bethesda

  Hier en daar doken de geruchten op over het bestaan van nieuwe content voor Prey. Hier is geen woord over gelogen, want er is eindelijk meer info over de Prey DLC release aangekondigd. Die komt veel sneller dan verwacht. Bereid je voor op een nieuw ruimte avontuur dat vanaf vandaag al speelbaar is.

  Steam Winter Sale 2017 is begonnen - Last minute deals

  Het is weer zover, de Steam Winter Sale 2017 is begonnen! Onderstaand een selectie uit de vele goede deals. En naast de sale heeft Steam ook nog details over de Steam Awards bekendgemaakt.

  Prey release op het laatste moment veranderd

  De Prey release is op het laatste moment veranderd op het gebied van gameplay. Dat meldt Seth Shain, een van de ontwikkelaars van de game. Prey kwam op 5 mei van dit jaar uit.

  Prey bevat PS4 Pro ondersteuning

  Prey bevat PS4 Pro ondersteuning, dit is bevestigd door Prey ontwikkelaar Arkane Studios. In de nieuwste v1.04 update wordt deze PS4 Pro ondersteuning toegevoegd.

  Prey aanbieding bij bol.com voor PS4, Xbox One en PC - Al vanaf 39,99!

  Vandaag is er een Prey aanbieding bij bol.com voor 45 euro in plaats van 70 euro voor de PS4 en Xbox. Tevens is de PC-versie afgeprijsd tot 40 euro.

  Nieuwe Prey Trailer uitgebracht

  Bethesda heeft een nieuwe Prey trailer uitgebracht. In deze korte Prey trailer (genaamd de Accolade trailer) heeft Bethesda de reacties van fans en critici gebundeld. Bekijk de Nederlandse Accolade trailer bovenaan de pagina.

  Prey update lost problemen met savegame op

  De nieuwe Prey update lost de problemen met de savegame op. Bethesda lanceerde de nieuwe update. Verder brengt de update enkele bugfixes.

  Prey speedrun voltooid in minder dan 10 minuten

  Het uitspelen van Prey hoeft je maar 10 minuten te kosten. Je krijgt niets mee van de game, maar je speelt dan wel de game helemaal uit. Het nieuwste Prey speedrun record is onder de 10 minuten.

  Prey speedrun record staat op 19 en een halve minuut

  Bij elke nieuwe release zijn er gamers die zo snel mogelijk een game uit willen spelen. Het pas verschenen Prey is geen uitzondering, wat nu een Prey speedrun record van onder de 20 minuten heeft opgeleverd.

  Prey glitch zorgt voor oneindig veel materialen

  Een Prey glitch in het crafting systeem zorgt voor oneindig veel materialen. Spelers ontdekten de glitch al snel. Met de glitch kan een groot voordeel worden gepakt.

  Ontbreken Prey Demo voor PC geen probleem volgens ontwikkelaar

  Een Prey Demo voor de PC is en zal niet beschikbaar zijn voordat Prey morgen verkrijgbaar is. Ondanks veel kritiek van PC-gamers op deze beslissing is het volgens ontwikkelaar Arkane Studios geen probleem. Prey komt morgen uit voor PC, Xbox One en PlayStation 4.

  Ontwikkelaar heeft vertrouwen in Prey PC release

  De Prey PC release zal een stuk soepeler lopen dan Dishonered 2 dat deed bij launch op de PC. Althans, dat denkt ontwikkelaar Arkane. De game zal over drie dagen in de winkels liggen.

  Wallpaper Pick mei met Pirates of the Caribbean en Prey

  De maand mei is alweer aangebroken, de zomer staat om de hoek, maar van de lente is er nog weinig te zien. Gelukkig betekent dit voor de meeste onder ons lekker binnen zitten en gamen! Voordat het spel opgestart wordt, moet alleen wel even die achtergrond een update krijgen. Kies er hier een in de Wallpaper Pick mei!

  Uitnodiging hint naar twee nieuwe Bethesda games op E3

  De E3 gamebeurs komt er weer aan en uitgever Bethesda is daar ook aanwezig. Tijdens het event zullen er twee nieuwe Bethesda games worden onthuld.

  Horizon Zero Dawn kopen - Deze week maar 34 euro bij Media Markt

  Wil jij nog Ghost Recon Wildlands, Dishonored 2 of Horizon Zero Dawn kopen? Deze week zijn onder andere deze games in de aanbieding bij Media Markt.

  Prey demo nu te downloaden op PS4 en Xbox One

  De onlangs aangekondigde Prey demo is vanaf nu te downloaden op de PlayStation 4 en Xbox One. Hierin kun je zelf de game alvast voor release proberen.

  Prey DLC is een mogelijkheid

  Het zou best eens kunnen zijn dat Prey DLC gaat krijgen. Dat onthulde Raphael Colantionio, creative director van Arkane. Ook gaf hij nog meer details over de game zelf.

  Nieuwe Prey trailer toont hoe je alles kunt recyclen

  Afgelopen weekend was het Earth Day. Om die feestdag te vieren heeft Bethesda een nieuwe Prey trailer naar buiten gebracht. In de video wordt uitgelegd hoe je alles kunt recyclen.

  Rondleiding door Talos-One in nieuwe Prey video

  Een nieuwe Prey video geeft je een inkijkje in de wereld van de nieuwe game van ontwikkelaar Arkane. In de video krijg je een rondleiding door het ruimtestation Talos - One. Prey komt 5 mei uit.

  Prey demo aangekondigd en komt deze maand nog

  Een Prey demo zal deze maand nog beschikbaar komen voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Vanaf 27 april zal de demo te downloaden zijn. De demo komt niet uit voor de PC, de uiteindelijke game zal wel op de PC verschijnen.

  Prey trailer toont informatie over speelbaar personage Morgan

  De nieuwe Prey trailer toont informatie over het speelbare personage. Verder toont de Prey trailer wat gameplay en achtergronden van het verhaal.

  Nieuwe Prey trailer toont Mimic krachten genaamd Mimic Matter

  In Prey mag je aan de slag met verschillende Mimic krachten. Hoe deze Mimic krachten werken zie je in een nieuwe Prey trailer.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.