Outriders

  Uitgebracht voor Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 & PC

  Genres: Shooter

  Gemaakt door People Can Fly en uitgegeven door Square Enix

  6.5

  Outriders Artikelen

  Outriders Review – Welkom op Enoch

  Outriders is de nieuwe game van People Can Fly, de studio achter Bulletstorm en Square Enix. Deze looter shooter brengt ons op de planeet Enoch, waar jij als Outrider de vrede moet laten terugkeren na een oorlog van meer dan 80 jaar. Samen met twee anderen kun jij aan de slag met een groot arsenaal aan wapens en speciale krachten die iedere Outrider uniek maakt. Maar is de game de moeite waard om een enkeltje naar Enoch te kopen? Je leest het hier in onze Outriders review.

  Wallpaper Pick april met Chaos Walking en Outriders!

  Het is alweer de vierde maand van het jaar en dat betekent, zonder grappen, dat het weer tijd is om je achtergrond eens een verse update te geven! Met een scala aan nieuwe games en films die deze maand je kant op komen, heb je weer een hoop om uit te kiezen. Voor ieder wat wils! Kies er nu een uit de Wallpaper Pick april!

  Game releases april 2021 - Outriders en Pokémon Snap!

  Er is weer een nieuwe maand begonnen en dat betekent nieuwe game releases. Velen zullen nog verwikkeld zijn in de jacht op monsters of een wat onconventionele relatietherapie, maar de tijd wacht op niemand. Hier zijn de games die we in april 2021 kunnen verwachten.

  Overzicht: Alle games die al in 2021 zijn uitgesteld

  Het coronavirus zorgt in veel branches voor problemen en dat is ook zeker het geval voor ontwikkelaars. Veel studio’s moeten namelijk vanuit huis werken, wat voor veel vertraging zorgt. Deze games zijn nu allemaal al in 2021 uitgesteld!

  Tip: Deze PS5 demo's zijn de moeite waard

  Als je een PS5 hebt weten te bemachtigen ben je misschien een beetje huiverig om nieuwe games aan te schaffen. Gelukkig zijn er in de PlayStation Store een paar toffe demo's te vinden die de moeite waard zijn om even te downloaden.

  Outriders Nieuws

  Dit is waarom een Square Enix overname niet in de maak is

  Het is misschien een beetje raar, maar een Square Enix overname lijkt in de maak. Meerdere bedrijven zouden op zoek zijn naar mogelijkheden om de Japanse uitgever over te nemen.

  Check hier Square Enix Presents live met Luuc en Roland!

  Vanavond is het weer tijd voor Square Enix Presents, waar de ontwikkelaar ons alles zal vertellen over de games waar ze momenteel mee bezig zijn. Luuc en Roland gaan via Twitch live reageren op de show van Square Enix.

  Update - Release Outriders op Xbox Game Pass officieel bevestigd

  Eigenaren van de Xbox Game Pass kunnen hun geluk niet op. Afgelopen week is er namelijk een hele berg aan Bethesda games toegevoegd op de dienst en mogelijk komt nu ook Outriders naar de Xbox Game Pass toe.

  Outriders op Xbox Series S wordt niet 60fps

  Studio People Can Fly heeft eindelijk meer details gegeven over de resolutie en framerate van Outriders op de verschillenden platformen. De resolutie en framerate komen erg overeen, maar er zit een erg opvallende uitzondering bij.

  Outriders release uitgesteld naar 1 april

  Outriders zou in eerste instantie al in 2020 verschijnen, maar de titel werd naar februari 2021 uitgesteld. Nu is dat al bijna om de hoek, maar helaas hebben we slecht nieuws voor de fans. People Can Fly en Square Enix hebben de titel namelijk nog een stukje doorgeschoven. De nieuwe releasedatum is gelukkig nog wel in 2021 terug te vinden. Ook hebben de studio's een gratis demo aangekondigd die voor de Outriders release te spelen is.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.