Game releases april 2021 - Outriders en Pokémon Snap!

Article
donderdag, 01 april 2021 om 12:00
outridersf1617113029
Er is weer een nieuwe maand begonnen en dat betekent nieuwe game releases. Velen zullen nog verwikkeld zijn in de jacht op monsters of een wat onconventionele relatietherapie, maar de tijd wacht op niemand. Hier zijn de games die we in april 2021 kunnen verwachten.
April 2021 wordt qua game releases zowel ingeluid als afgesloten met een klapper. Op de eerste van de maand kun je aan de gang met Outriders, de nieuwe co-op shooter van People Can Fly en Square Enix. Als je liever plaatjes schiet kan dat ook, want op 30 april komt er eindelijk een nieuwe Pokémon Snap, met de zeer creatieve naam New Pokémon Snap.
RPG-liefhebbers kunnen de komende maand ook uitkijken naar een behoorlijk aantal game releases. Zo komen er remasters van NieR Replicant en SaGa Frontier. Ook komen er nieuwe uitgaven van maar liefst drie Atelier games en komt Trails of Cold Steel IV naar Switch en PC.
Uiteraard is er in april 2021 ook het nodige te doen op next-gen consoles. Een highlight is bijvoorbeeld de Yakuza spin-off Judgment, die deze maand een next-gen update krijgt. Daarnaast komt er een nieuwe PS5 exclusive in de vorm van de shooter Returnal.

Wat zijn de game releases van april 2021?

Hieronder vind je lijsten met de grootste game releases van april 2021. De maand zit niet echt bomvol, maar de kans is toch wel redelijk dat er wat voor je bij zit.

Switch releases

PS4 releases

PS5 releases

PS4 games zijn ook speelbaar op PS5; de volgende games zijn beschikbaar als PS5 release.

Xbox One releases

Xbox Series X|S releases

Xbox One games zijn ook speelbaar op Series X|S; de volgende games zijn optimized voor Series X.

PC releases

Wat waren de releases van vorige maand?

Passen de game releases van april 2021 toch net niet bij jouw persoonlijke smaak? Niet getreurd: de game industrie draait al een poosje. Kijk bijvoorbeeld eens bij de releases van maart of er wat voor je bij zit.

Populair Nieuws

Laatste Reacties