Ori and the Blind Forest

  Uitgebracht voor Xbox One & PC

  Genres: Avontuur & platformer

  Gemaakt door Moon Studios en uitgegeven door Microsoft Studios

  8.5

  Ori and the Blind Forest Artikelen

  Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? (week 10)

  Maart is officieel begonnen en dat is te merken aan het weer. Niet alleen maart roert zijn staart. De redactie doet dat ook in allerlei games. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

  Wat worden de Xbox Live Games with Gold games voor maart 2020?

  Maart belooft een duivelse maand te worden voor mensen met een Microsoft console. Als wij in onze glazen bol kijken voorspellen we namelijk dat er flink wat helse games in de Xbox Live Games with Gold voor maart 2020 zullen zitten. Worden dit de spellen die we komende maand spelen?

  Top 10 beste gamescom persconferentie hoogtepunten

  Op de vooravond van gamescom 2019 waren er traditiegetrouw een aantal persconferenties ingepland. Inside Xbox, Google Stadia Connect, Nintendo Direct en Opening Night Live kwamen elk met een aantal onthullingen. Wij zetten de tien beste gamescom persconferenties hoogtepunten van vanavond voor je op een rijtje, zodat je niets hoeft te missen!

  Top 10 beste indie games op E3 2019 - Kleine studios met grote ambities

  Zoals elk jaar was er weer veel groot nieuws tijdens E3. Alle bekende namen hadden wel een grote game om te onthullen of meer informatie over te geven. Tussen al die grote namen is het makkelijk te vergeten dat indie games vaak ook op E3 te zien zijn. Dit waren de beste indie games op E3 2019.

  E3 2019 Nintendo verwachtingen - Gaat de grote N ons verrassen?

  De beurs der beurzen komt langzaam maar zeker dichterbij en dus is de tijd voor speculatie aangebroken. De geruchtenmolen slaat op hol en al helemaal als het gaat om Nintendo. Dit zijn de E3 2019 Nintendo verwachtingen die je moet weten voordat de beurs begint!

  Ori and the Blind Forest Nieuws

  Ori and the Will of the Wisps trailer getoond tijdens E3 2019

  Er zijn nieuwe beelden getoond van Ori and the Will of the Wisps tijdens de Microsoft E3 persconferentie. De platform game komt uit op 11 februari 2020 voor de Xbox One, Windows Store en Steam. De game zal een onderdeel worden van Xbox Game Pass. De nieuwe Ori and the Will of the Wisps trailer liet nieuwe vijanden zien.

  Nieuwe Xbox Game Pass games met PUBG aangekondigd

  De nieuwe Xbox Game Pass games zijn bekendgemaakt tijdens het Xbox evenement. De nieuwe games die verkrijgbaar zijn met een Xbox Game Pass abonnement zijn onder andere PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) en Ori and the Will of the Wisps. PUBG is op 12 november beschikbaar en Ori and the Will of the Wisps vanaf de releasedatum, die nu nog niet bekend is.

  Ori and the Blind Forest fysieke release aangekondigd

  Voor de mensen die niks te maken willen hebben met digitale kopieën is er een opsteker. Een Ori and the Blind Forest fysieke release is aangekondigd.

  Ori and the Blind Forest film afhankelijk van verkoop

  Ontwikkelaar Moon Studios heeft de smaak te pakken. Na de bekendmaking van het verkoopsucces, zegt ontwikkelaar Thomas Mahler de wens te hebben om een Ori and the Blind Forest film te maken.

  Ori and the Blind Forest artwork - Studio Ghibli meets Metroid

  Ori and the Blind Forest artwork laat goed zien hoe mooi dit pareltje is. De game is erg goed ontvangen en wordt geroemd om haar magische ambiance.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.