Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? (week 10)

  Maart is officieel begonnen en dat is te merken aan het weer. Niet alleen maart roert zijn staart. De redactie doet dat ook in allerlei games. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

  Marcus

  Gekocht: Mario Kart 8 Deluxe, Metroid Prime Trilogy
  Uitgespeeld: -

  Deze week heb ik Mario Kart 8 Deluxe in huis gehaald. Ik had het origineel op Wii U, maar ik begon te merken dat ik niet bereid was om de Wii U aan te sluiten voor een paar rondjes Mario Kart. Dat is natuurlijk zonde, want Mario Kart 8 is fantastisch en nu zou ik het zelfs kunnen spelen als de Switch niet is aangesloten. Daarnaast heb ik de Metroid Prime Trilogy gedownload ... op Wii U. Ik weet dat dat tegenspreekt wat ik net zei over moeite doen om de Wii U aan te sluiten, maar ik had een kortingscode en geen zin meer om te wachten op een potentiële Switch-versie. Trouwens, als iemand van Nintendo dit leest: een Switch-versie zou alsnog welkom zijn, mijn kat jaagt namelijk op het snoertje van de Nunchuck.

  Luuc

  Gekocht: -
  Uitgespeeld: Ori and the Blind Forest

  Deze week heb ik Ori and the Blind Forest uitgespeeld op de Nintendo Switch. De game was een tijdje geleden in de aanbieding en moest daar wel op inspringen. Sindsdien heb ik stukje bij beetje de game gespeeld en nu ben ik helemaal klaar voor het vervolg op 11 maart. Als deze het niveau van het origineel kan overtreffen, kan Will of the Wisps maar zo een Game of the Year- kandidaat worden.

  Chris

  Gekocht: Persona 5 Royal
  Uitgespeeld: One Punch Man: A Hero Nobody Knows

  One Punch Man was als anime voor mij een van de verrassingen die ik op Netflix tegen kwam. De serie werpt een satirische blik op het superhelden-genre. Ik was dan ook erg benieuwd hoe dit over zou komen in de game. Mijn kun je natuurlijk terugvinden in de review. Inmiddels mag ik me op Persona 5 Royal storten, waarmee ik me de volgende 100+ uur bezig kan houden, dus voorlopig ben ik onder de pannen!

  Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

  De redactie heeft deze week weer niet stil gezeten. Marcus scheurde er flink op los en Luuc en Chris hebben toffe avonturen beleefd. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons hieronder weten!

  Mario Kart 8 Deluxe

  Verkijgbaar vanaf 28 april 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.