Wat worden de Xbox Live Games with Gold games voor maart 2020?

  Maart belooft een duivelse maand te worden voor mensen met een Microsoft console. Als wij in onze glazen bol kijken voorspellen we namelijk dat er flink wat helse games in de Xbox Live Games with Gold voor maart 2020 zullen zitten. Worden dit de spellen die we komende maand spelen?

  Darksiders Warmastered

  De nieuwste telg in de Darksiders franchise, Darksiders Genesis, is nog maar net uit en dat moet gevierd worden. Wij verwachten dat Microsoft ons wat meer inzicht geeft in het verhaal van de eerste Ruiter van de apocalyps, War. Dat kan natuurlijk het beste met de laatste versie van het eerste avontuur in de franchise, Darksiders Warmastered.

  Deze game draait in zijn geheel om War die met zijn enorme zwaard de strijd aan gaat met engelen, demonen en alles wat daar tussenin zit. Het zorgt voor een tof third person hack and slash avontuur dat de franchise op de kaart gezet heeft.

  Ori and the Blind Forest

  Ori krijgt binnenkort een nieuwe game. Omdat Ori and the Will of the Wisps eraan zit te komen, is het wel zo fijn als gamers met een Xbox One alvast aan de slag kunnen met het eerste avontuur, Ori and the Blind Forest. Deze game is al een hele tijd beschikbaar in de Xbox Game Pass bibliotheek, maar voor mensen die dit niet hebben is een toffe game om in maart 2020 te mogen spelen.

  Wij hopen dan ook dat deze magische platformer naar de Xbox Live Games with Gold update voor maart 2020 komt.

  Doom II: Hell on Earth

  Komende maand komt Doom Eternal uit. Een game die gebaseerd is op Doom 2. Hoe toepasselijk zou het zijn als Microsoft ons de klassieker Doom II: Hell on Earth cadeau geeft in de Games with Gold update voor maart 2020? Dan zijn er in maart drie Doom games te spelen (want Doom 64 komt ook naar de console) en wordt maart een beetje de maand van Doom voor Xbox gebruikers.

  Mocht Microsoft besluiten deze game beschikbaar te stellen, is dit de uitgelezen kans om alvast in klassieke stijl af te dalen in de duistere krochten van de hel. Daar wachten ook in de klassieker honderden demonen om een shotgun in hun gezicht te krijgen of met een kettingzaag bewerkt te worden. Bovendien is dit dé manier om te kijken wat nou de inspiratie voor de nieuwe Doom is.

  Enslaved: Journey to the West

  Komende maand is het ook de releasemaand voor Bleeding Edge. Lekker in multiplayer elkaar in teamverband afslachten is wat de game belooft te brengen en dat met een Ninja Theory sausje eroverheen. Als Microsoft hierop in wil spelen zouden we zomaar eens een andere Ninja Theory titel gratis kunnen krijgen deze maand. En dat is precies wat wij verwachten dat gaat gebeuren.

  Om precies te zijn verwachten wij de toffe avonturengame Enslaved Journey to the West in de komende Games with Gold te zien. Deze game verscheen oorspronkelijk voor Xbox 360, maar is backwards compatibel gemaakt voor Xbox One bezitters. Als de game naar de Xbox Games with Gold games voor maart 2020 komt, hopen we dit inclusief de DLC Pigsy’s Perfect 10 is.

  Xbox Games with Gold games voor maart

  De Xbox Games with Gold update voor komende maand komt naar verwachting ergens volgende week voorbij. Welke games hoop jij hierin terug te zien? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

  Darksiders: Warmastered Edition

  Verkijgbaar vanaf 22 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.