De beste aanbiedingen: goedkope games, gadgets en andere gear (week 15)

  Nu we allemaal thuis moeten blijven is het zonnetje buiten niet de uitnodiging om leuke dingen te doen die we hadden gehoopt. Dat zonnetje kun je natuurlijk ook in huis halen door een van deze goede deals te scoren. Dit zijn de beste aanbiedingen op games, gadgets en andere gear voor week 15!

  Pathé

  Gratis films bij Pathé Thuis

  Als je het over goede deals hebt, dan klinkt gratis helemaal goed. Bij Pathé Thuis is er de komende dagen een heleboel gratis. Pathé biedt je normaal gesproken al talloze films aan die je kan huren of kopen, maar op dit moment is er iedere dag wel wat gratis te vinden. Iedere dag deelt Pathé Thuis via haar sociale media kanalen een code waarmee je een geselecteerde film die dag gratis kunt bekijken. Op dit moment zijn er al toffe films zoals Rambo: Last Blood en Huisvrouwen Bestaan Niet voorbij gekomen en er volgen er nog veel meer deze maand.

  Bose

  Bose Headphones 700 zwart

  Thuis werken heeft zo zijn voordelen. Je kunt ongestoord meters maken en verzet vaak meer werk dan wanneer je op kantoor bent. Alleen, als iedereen thuis zit, is dat misschien anders. Kinderen die rondrennen of de buurman die besluit dat het tijd is om de boor in de muur te zetten. Het is killing voor je focus en funest voor de meters die je wilde maken.

  Als je de Bose Headphones 700 op je hoofd zet is dat verleden tijd. Deze draadloze bluetooth hoofdtelefoon is namelijk voorzien van noise cancelling die alle omgevingsgeluiden weg filtert. Daarbij worden je oren ook nog eens flink verwend, want het geluid van de headset kan door talloze bedienings- en afspeelfuncties aangepast worden. De headset heeft ook een microfoon met noise cancelling. Hierdoor kun je ongestoord met je headset op werken en deelnemen aan vergaderingen en videogesprekken zonder die vervelende buurman op de achtergrond.

  De Bose Headphones 700 zijn nu bij Media Markt voor 299 euro te koop.

  Microsoft

  Xbox One X 1 TB + Gears of War games

  Microsoft heeft even geleden de komende console uit de doeken gedaan en dus is het tijd voor aanbiedingen rondom de Xbox One. Om precies te zijn de Xbox One X. Bij Nedgame is er nu een geweldige aanbieding te vinden rondom deze console. Normaal gesproken zou je je vingers hierbij af likken, maar dat mag voorlopig niet.

  Je koopt de Xbox One X 1 TB niet voor de gebruikelijke 499 euro, maar voor ruim 200 euro minder. Normaal gesproken komt de Xbox One X alleen met een controller, maar in dit pakket krijg je ook een stapel games zodat je gelijk aan de slag kunt. Gears of War: Ultimate Edition, Gears of War 2, 3 en 4 zitten er namelijk bij als downloadbare games. Als kers op de taart krijg je ook het meeste recente deel Gears 5 erbij. In totaal krijg je dus vijf games en ruim 200 euro korting!

  Lionsgate

  Korting stapelen op Blu-rays

  Als je liever je collectie Blu-rays aanvult is de website van Zavvi wel een bezoekje waard. Daar kun je nu namelijk korting stapelen. Zavvi heeft heel vaak aanbiedingen, maar dit keer kan het flink oplopen. Als je één film op Blu-ray koopt krijg je 10 procent korting, bij twee is dat 20 procent en bij drie films krijg je 30 procent korting op je films. Best lekker, gezien het aanbod.

  Tussen de geselecteerde films zit bijvoorbeeld Creed en Creed II, John Wick en John Wick Chapter Two en Dunkirk. Daarbij zijn de films zelf al flink afgeprijsd dus je pakt eigenlijk nog meer korting. Let wel, de films op Zavvi zijn vaak van Amerikaanse afkomst en dat betekent dat er soms geen Nederlandse ondertiteling te vinden is.

  Ori and the Blind Forest

  In de Xbox Store is het feest, want ook daar is de lente begonnen. Afgelopen week hadden we het al over de lentedeals in de PlayStation Store, maar Microsoft heeft zijn eigen aanbiedingen. Er zijn een heleboel games met korting te downloaden op dit moment, maar er springt er eentje met kop en schouders bovenuit. Ori and the Blind Forest is namelijk te koop voor maar vijf euro. Voor dat geld krijg je een magisch avontuur waar je minimaal tien uur van kunt smullen. Als je klaar bent met Ori and the Blind Forest kun je trouwens meteen door gaan met Ori and the Will of the Wisps. Voor mensen met een Game Pass abonnement is die game nu namelijk gratis te spelen!

  De beste aanbiedingen van week 15

  Met deze zonnige deals heb je weer genoeg te doen, terwijl je je zuurverdiende centen in je portemonnee houdt. Het is natuurlijk maar een greep uit de selectie die wij hier noemen. Er is namelijk veel meer gratis. Zo kun je nu tijdelijk gratis met Google Stadia aan de slag. Heb jij nou een deal gespot die wij over het hoofd zagen? Deel hem met ons door dit in de reacties aan te geven!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.