Mortal Kombat Artikelen

  7 regenachtige games om je door het hondenweer te helpen

  Naar aanleiding van het 'prachtige' weer van vandaag, gingen onze gedachten automatisch naar regen in games. Welke games maken een kunst van regen of gebruiken het element op een speciale manier? Wij gingen op zoek.

  De 10 Mortal Kombat characters die niet mogen ontbreken in Mortal Kombat 11

  Er zijn al aardig wat vechters bekend voor Mortal Kombat 11. De meeste van hen zijn oude bekenden zoals Scorpion, Sub-Zero en Sonya Blade. Toch missen er nog een hoop klassieke personages. In de lijst hieronder bespreken we de characters die absoluut niet mogen ontbreken in de nieuwe Mortal Kombat.

  Beste game mechanics - de top 10 leukste elementen in games

  Een game wordt gemaakt of gebroken door zijn mechanics. Ze moeten goed en soepel werken, simpel genoeg zijn en ook nog een beetje origineel zijn. Hier een lijst van de tien leukste, origineelste of beste game mechanics.

  Top 10 beste game reboots

  Je favoriete serie begint van vooraf aan. Alles wat je tot dusver wist blijkt onzin. De hele machine wordt opnieuw opgestart en een bekende franchise wordt opnieuw (vanuit een andere hoek) belicht. Dat is wat we in de videogame-industrie een reboot noemen. De top 8 beste game reboots hebben we voor jou op een rijtje gezet.

  Top 5 moeilijkste achievements - Uren aan frustratie!

  Veel van jullie zijn al een aardige tijd bezig met gamen. Waarschijnlijk is de hoeveelheid games die jullie hebben versleten aan de hoge kant. Om ervoor te zorgen dat het nog een beetje spannend blijft en om het beloningssysteem nog een beetje te triggeren, zijn er achievements! Wij keken naar de moeilijkste achievements die er zijn.

  Top 5 beste fighting game storylines!

  Er werd onlangs bekendgemaakt dat er in Street Fighter 5 een verhaalmodus wordt toegevoegd. Daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee! Wij vonden het een goed moment om eens in de fighting game storylines van games door de jaren heen te kijken.

  Top 25 PlayStation 3 games (PS3) met goede singleplayer ervaring!

  De lading games voor de PS4 begint de laatste tijd aardig op gang te komen. Een goed moment om een terugblik te werpen op de vorige generatie. De PS3 heeft een gigantische bibliotheek aan pareltjes en wij zochten daarom de allerbeste single-player ervaringen uit. Je leest het in onze top 25 PlayStation 3 games!

  Top 5 verboden games - Veel seks, geweld of bloed

  De Turkse autoriteiten willen mogelijk Minecraft verbieden. Vrij bizar nieuws natuurlijk, maar hiermee zou Minecraft niet het eerst spel zijn dat mogelijk wordt verboden. Lees in deze special de top 5 verboden games. Gelukkig niet in Nederland, maar elders in de wereld gaat het er soms heftig aan toe!

  Geweld in video games - De meest gewelddadige momenten

  Games zijn gewelddadig, daarom vinden de meeste mensen games zo leuk. Gewoon dingen doen, die je in het echt niet kan/mag doen. Sommige games zijn een stuk gewelddadiger dan andere. Daarom hier een lijstje met de meest gewelddadige momenten in games. Want ja, er zit flink wat geweld in video games.

  Game over - Top 5 manieren om te sterven in videogames

  Normaal gesproken is doodgaan in een game niet leuk. Het brengt vaak frustraties met zich mee en het resulteert vaak in het opnieuw moeten spelen van een level. Soms is doodgaan in een game zó episch, dat je het alleen maar vet kan vinden. XGN telt af: de top 5 beste manieren om dood te gaan in games.

  Top 10 beste aankomende gamefilms

  Games worden tegenwoordig steeds mooier en lijken steeds meer op films. Er worden een hoop gameseries speciaal verfilmd om ook filmliefhebbers aan te spreken. Er staan er best een hoop op de agenda, dus vroegen we in de poll op welke gamefilms jullie zitten te wachten. Hier de top 10!

  Top 15 babes in games

  Zoals beloofd komen we met een overzicht van de mooiste vrouwen in videogames. Of je nu inspiratie nodig hebt voor je cosplayoutfit, of gewoon even lekker wilt ontspannen met een paar mooie vrouwen: deze special is voor jou. Geniet, en houd het netjes.

  5 erg gewelddadige games!

  Games zijn niet vies van een beetje ultraviolence. Verre van zelfs. Maar wat zijn nou een paar van de gruwelijkste? XGN zet ze op een rijtje voor je.

  5 gruwelijke fatalities uit Mortal Kombat

  Raiden, wie kent hem niet? Nee, je moet nu niet denken aan Metal Gear, maar aan het bekende karakter uit Mortal Kombat. Kwamen we vandaag al met het nieuws dat hij terugkeert in Mortal Kombat X, is het nu hoog tijd om met een special te komen van 5 gruwelijke fatalities.

  Mortal Kombat Review

  Als je het woord X-ray hoort, denk je meteen aan Mortal Kombat. Het was dé nieuwe toevoeging aan het laatste Mortal Kombat deel dat alweer iets meer dan een jaar geleden verscheen. Na het brute geweld op de consoles is het tijd om met Mortal Kombat aan de slag te gaan op de PS Vita. Zullen bloedspetters Sony's nieuwste console vervuilen of wordt het juist een game om met trots overal mee naar toe te nemen?

  PlayStation Store Update - 9 februari

  De meesten zullen alweer drie drukke werkdagen achter de rug hebben. Of je nou op school zit of al een vaste baan hebt, op donderdag is het tijd voor ontspanning. Gister heeft de PlayStation Store namelijk weer een update gekregen. Dat betekent dat we een lading nieuw gamevoer kunnen binnen hengelen.

  Mortal Kombat Review

  Wow, hoe vaak gebeurt het wel niet dat een ontwikkelaar mooie woorden spreekt, woorden die als muziek in de oren klinken, maar wat dan vaak uitmondt in één grote teleurstelling? Niets is minder waar als het gaat om de nieuwe Mortal Kombat. Maak je borst maar nat voor deze recensie!

  Mortal Kombat Preview

  Het moet harder, minder tolerant en wreder. Het klinkt als een verkiezingsslogan van de Partij voor de Vrijheid, maar de zin geldt ook voor de nieuwe Mortal Kombat. De franchise is de afgelopen tijd in verval geraakt, maar midden april kunnen we volgens ontwikkelaar NetherRealm Studios weer volop gaan genieten van spectaculaire fatalities.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.