Middle-earth: Shadow of Mordor Nieuws

  Warner Bros legt Nemesis systeem Shadow of Mordor vast in patent

  Door de jaren heen zijn er veel The Lord of the Rings games uitgekomen, maar één titel die veel indruk wist te maken is Shadow of Mordor. Met name het zogeheten Nemesis systeem is een revelatie geweest, maar andere ontwikkelaars kunnen die nu niet meer gebruiken door een patent van Warner Bros.

  Amazon Prime Day deals voor het eerst in Nederland

  De Amazon Prime Day deals zijn van start gegaan en dat brengt flink wat aanbiedingen met zich mee. Het is de eerste keer dat er in Nederland een Amazon Prime Day is. Het betekent flinke kortingen voor Amazon Prime leden op onder andere games en hardware

  PlayStation 4 Hits aangekondigd - Klein prijsje, hoge kwaliteit

  PlayStation 4 Hits is aangekondigd: een aantal oude games die Sony in een nieuw jasje steekt. Voor een ieder die pas net een PlayStation 4 heeft of simpelweg één van deze titels gemist heeft, is dit je kans. Het gaat om meer dan twintig games.

  PlayStation Store sale is terug met dubbele korting

  Je hebt wel eens dat je een product ziet en denkt: ''Hè, zat er nog maar net wat extra korting op.'' Dit moment is met de PlayStation Store sale zo goed als verleden tijd, want het bekende fenomeen van de dubbele kortingen keert weer terug in de online winkel!

  Shadow of Mordor update zorgt voor transfer van Orcs

  Er is een nieuwe Shadow of Mordor update uitgekomen. Dankzij deze update is het mogelijk om Orcs mee te nemen naar het vervolg. Dit tweede deel, Shadow of War, zal op 10 oktober uitkomen. Bekijk de trailer van de Nemesis Forge update bovenaan de pagina.

  YouTube Shadow of Mordor promotie werd door Warner Bros betaald

  Er is een dunne lijn tussen wat kan en wat niet kan als het gaan om promotie. Warner Bros heeft een zaak afgehandeld dat ging om de YouTube Shadow of Mordor promotie.

  Middle-Earth Shadow of Mordor 2 duikt op

  Een CV zegt soms meer dan duizend woorden. De titel Middle-Earth Shadow of Mordor 2 is namelijk opgedoken, wat waarschijnlijk totaal niet de bedoeling was.

  Shadow of Mordor ontwikkelaar werkt aan nieuw project

  Monolith Productions, de studio achter Middle-earth: Shadow of Mordor, werkt zeer waarschijnlijk aan een nieuw project. De Shadow of Mordor ontwikkelaar is op zoek groot aantal nieuwe medewerkers.

  Shadow of Mordor Game of the Year Edition komt volgende week

  Middle-earth Shadow of Mordor krijgt volgende week een "Game of the Year Edition". Warner Bros kondigde de Shadow of Mordor Game of the Year Edition vandaag aan.

  SXSW Gaming Awards - Dragon Age Inquisition wint game van het jaar

  De SXSW Gaming Awards zijn uitgereikt. Dragon Age Inquisition heeft de award voor game van het jaar gewonnen. Hieronder zie je een overzicht van de winnaars.

  Shadow of Mordor wint Game Of The Year prijs bij GDC

  Middle-earth: Shadow of Mordor wint Game Of The Year. De role-playing game gebaseerd op de boeken van J.R.R. Tolkien heeft vannacht de prijs in ontvangst mogen nemen tijdens de Game Developers Choice Awards. Benieuwd naar de andere prijzen? Check het artikel hieronder.

  Shadow of Mordor DLC vanaf vandaag te koop

  Tijd om Shadow of Mordor weer uit de kast te trekken voor een nieuwe DLC. De Shadow of Mordor DLC is namelijk vanaf vandaag te downloaden.

  Shadow Of Mordor spelers hebben 5,65 miljard Uruks gedood

  Monolith Productions heeft een gedetailleerde infographic gemaakt waarin al het geweld dat heeft plaatsgevonden in Shadow of Mordor sinds de release in september is samengevat. De infographic toont een aantal verrassende cijfers waarmee wordt aangetoond hoe populair het spel is onder spelers.

  Middle-earth Shadow of Mordor DLC The Bright Lord details

  Er zijn meer details bekend over de DLC van Middle-earth Shadow of Mordor. De Shadow of Mordor DLC werd in augustus 2014 aangekondigd als onderdeel van de Season Pass.

  Shadow of Mordor DLC gratis te downloaden

  Er komt gratis Shadow of Mordor DLC aan. In deze nieuwe DLC kan je als Lithariel, dochter van the Queen of Nurn, spelen die vecht tegen het leger van de Dark Lord.

  Shadow of Mordor: Lord of the Hunt DLC inhoud onthuld

  De details rond de komende Lord of the Hunt DLC voor Middle-earth: Shadow of Mordor zijn bekendgemaakt door Warner Bros.

  Shadow of Mordor update bevat nieuwe outfit

  Shadow of Mordor heeft een update gekregen waar ook een outfit bij is inbegrepen. De update bevat namelijk een skin waarmee je je kunt kleden als Black Hand of Sauron.

  Shadow of Mordor krijgt een fotomodus

  Middle-Earth: Shadow of Mordor heeft recent een update gekregen waarin een fotomodus is toegevoegd.

  Shadow of Mordor: YouTubers moeten verplicht positief zijn

  De marketing voor Middle-earth: Shadow of Mordor ligt onder vuur: YouTubers die de game streamde zouden gedwongen zijn om positief over de game te praten. Dat blijkt uit onderzoek dat Jim Sterling deed voor Jimquisition.

  Middle-earth: Shadow of Mordor kent 'oneindige' combo

  Rabbit Respawn, een gamekanaal op YouTube, heeft in Middle-earth: Shadow of Mordor een combo van 413 hits gemaakt in een kwartier tijd. De YouTuber denkt dat spelers op zijn manier oneindig door kunnen gaan zonder geraakt te worden.

  Middle-earth: Shadow of Mordor heet bewust niet Lord of the Rings

  Lord of the Rings staat niet in de titel van Middle-earth: Shadow of Mordor om verwarring tegen te gaan. Bob Roberts, lead designer van de game, maakte dit bekend in een interview met Eurogamer op EGX.

  Middle-earth: Shadow of Mordor PC-versie heeft Ultra HD optie

  Middle-earth: Shadow of Mordor heeft verschillende opties als het gaat om textuur kwaliteit, en voor de Ultra, de hoogste optie, heb je meer dan 6GB aan vram ruimte nodig. Om op Ultra te kunnen spelen moet je de Ultra HD Texture Pack installeren.

  Middle-earth: Shadow of Mordor uitgesteld voor last-gen

  Middle-earth: Shadow of Mordor voor de PS3 en Xbox 360 is uitgesteld naar 21 november. De game zou eerst op 3 oktober verschijnen. De PS4 en Xbox One-versie van de game verschijnt nog steeds op 3 oktober, de PC-versie verschijnt 30 september.

  Middle-Earth: Shadow of Mordor Season Pass onthuld

  De inhoud van de Season Pass van Middle-Earth: Shadow of Mordor die beschikbaar is bij release is onthuld. De gehele inhoud van de season pass is echter nog niet bekendgemaakt, in de toekomst zal meer inhoud onthuld worden.

  Middle-Earth: Shadow of Mordor verschijnt 3 oktober

  Middle-Earth: Shadow of Mordor heeft een nieuwe Nederlandse releasedatum gekregen: 3 oktober. Eerst zou het spel op 7 oktober uitkomen, nu komt de game dus 5 dagen eerder uit.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.