Metro 2033 Artikelen

  Geheime eindes in games - Ken je deze al? (spoilers!)

  Soms speel je een game uit en denk je: was dat alles? In de meeste gevallen is daarop het antwoord ‘ja’, maar er zijn ook titels waarin je er meer uit kan halen. Er zijn namelijk geheime eindes in games te vinden en wij zetten de leukste en vreemdste voor je op een rijtje!

  Top 10 beste THQ games - herinneringen aan een verloren bedrijf

  Wat zijn de 10 beste THQ games? Het Amerikaanse gamebedrijf ging meer dan vijf jaar geleden ten onder aan geldproblemen. Ze heeft een indrukwekkende lijst van games en franchises achter gelaten, sommige die recentelijk terug zijn gekeerd onder de THQ naam. Kijk mee naar de beste games van het gesloten bedrijf!

  Top 10 ergernissen in games

  Elk spel heeft momenten waarop je je serieus afvraagt waarom je in hemelsnaamt tijd stopt in het spelen van die ene game. Of dit nou komt door het niet kunnen vinden van een sleutel die nodig is om verder te gaan in een level of unskippable cutscenes. Wij zetten de top 10 ergernissen in games voor je op een rijtje!

  Top 10 beste postapocalyptische games

  Op 10 november komt Fallout 4 uit. In een postapocalyptische wereld ga je op avontuur en kom je de gekste gemuteerde wezens tegen. Het postapocalyptische thema is geen nieuw verschijnsel: veel games naast de Fallout franchise hebben sinds de jaren ’80 hebben een postapocalyptisch sfeer. De top 10 beste postapocalyptische games hebben we hier voor je opgesteld.

  Games gebaseerd op boeken: oh yes!

  Met Middle-earth: Shadow of Mordor heeft ontwikkelaar Monolith Productions een geweldige game neergezet die natuurlijk gebaseerd is op de befaamde boeken van J.R.R. Tolkien. Maar er zijn uiteraard meer ijzersterke games die hun verhalen te danken hebben aan getalenteerde romanschrijvers. Wij hebben er een handjevol voor je uitgepikt.

  Oekraïense 4A Games ontwikkelt in barre omstandigheden

  Metro Redux komt bijna uit, en dat lijkt ons een mooi moment om naar de studio achter de games te kijken, 4A Games. Het Oekraïense bedrijf werkte onder barre omstandigheden aan de Metro games, en moest zelfs recent het land verlaten wegens de aanhoudende conflicten met Rusland. Laten we kijken naar het verhaal achter deze studio.

  Metro 2033 Review

  Stel je voor, het is 2033 en je behoort tot slechts een aantal overlevenden. Met zo’n 10.000 man wonen jullie in de metrogangen diep onder de grond in Moskou . Die ‘schuilkelder’ is alleen niet zo veilig als je had gehoopt. Hoe ga jij overleven?

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.