Max Payne

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Actie, avontuur, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door Remedy Entertainment en uitgegeven door Remedy Entertainment

  Max Payne Artikelen

  Remedy Entertainment wiki - XGN Biografie

  Niet getreurd, de XGN Biografie stond tijdelijk op een laag pitje, maar we zijn er weer! De laatste keer stond Visceral Games, de studio achter Dead Space centraal, vandaag kijken wij naar Remedy Entertainment. Een Finse ontwikkelaar die vooral bekend is vanwege Max Payne. Lees het in de Remedy Entertainment wiki special.

  Beste game mechanics - de top 10 leukste elementen in games

  Een game wordt gemaakt of gebroken door zijn mechanics. Ze moeten goed en soepel werken, simpel genoeg zijn en ook nog een beetje origineel zijn. Hier een lijst van de tien leukste, origineelste of beste game mechanics.

  10 PS2 games die een remake moeten krijgen

  Shadow of the Colossus is sinds kort uit als remake op de PlayStation 4. De game zag in 2005 oorspronkelijk het levenslicht op de PlayStation 2. Welke PS2 games zien we nog meer graag terugkeren in een nieuw jasje op de huidige generatie consoles? Je leest het in deze special!

  De 10 beste game trilogieën - Mooie collecties!

  Trilogieën, in de wereld van entertainment zijn ze niet weg te denken: Lord of the Rings, Matrix, Star Wars, Hunger Games en er zijn nog veel meer voorbeelden van boeken en films op te noemen die verbonden zijn aan het woord 'trilogie'. Maar hoe zit dat eigenlijk bij een andere tak van entertainment: Wat zijn de beste trilogieën van games?

  Max Payne Nieuws

  Rockstar Games Humble Bundle, 12 Rockstar games voor 12 euro

  Gamen en het regenwoud redden, dat kan met de Rockstar Games Humble Bundle! Er zijn verschillende bundels met games en voor elke aankoop zal Rockstar een gedeelte van de winst doneren aan de Rainforest Alliance, een fonds dat zich inzet om het regenwoud te redden.

  Rockstar games - waarom verschijnen ze niet ieder jaar?

  Je vraagt je misschien af waarom niet elk jaar Rockstar games worden uitgegeven. Volgens Take Two heeft dit te maken met het opwekken van anticipatie en het leveren van een kwaliteitstitel.

  Rockstar games dit weekend extra goedkoop op Steam

  Als jouw gamecollectie nog een aantal Rockstar games mist, dan is dit het juiste weekend om die schade in te halen. Op Steam zijn deze games namelijk voor een extra zacht prijsje te koop.

  Max Payne voor Android loopt vertraging op

  Op 18 mei kunnen we aan de slag met Max Payne 3. Om ons lekker te maken hoopte Rockstar Games de eerste Max Payne voor die tijd over te zetten naar de nieuwste Android-platformen. Helaas loopt het spel wat vertraging op.

  Max Payne Mobile nog in april beschikbaar voor iOS en Android

  De allereerste Max Payne-game op de PC zal binnenkort op Android en iOS verschijnen. Dit heeft uitgever Rockstar bekendgemaakt. Op 12 april kunnen iOS-gebruikers de third-person shooter downloaden. Voor Android-gebruikers geldt een releasedatum van 26 april.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.