Wat verwacht jij van Control? - XGN Doe Mee

  De zon breekt sporadisch door, terwijl het met bakken uit de hemel komt. Leuk voor als je lekker thuiszit en een beetje wilt gamen, minder leuk voor de mensen die dit weekend naar Lowlands gaan. Maar de XGN Doe Mee is benieuwd naar het volgende: wat verwacht jij van Control? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Een weekje geleden wilden wij weten wat jullie verwachtingen zijn rondom Gears 5. De nieuwste telg in de Gears of War-reeks komt in september uit en Microsoft probeert de game natuurlijk onder de aandacht te brengen bij gamers. Eén van die gamers is A-n-n-A en die is in ieder geval enthousiast en staat te popelen om te spelen:

  A-n-n-A – Level 12

  Ze zullen de lore hier flink mee uitbreiden. Rod Fergusson zij dat zijn team wat verder is gegaan met Gears 5,Vanwege kritiek op het veilig spelen bij de vierde deel. Verwacht daarom dat ze dit keer alles uit de kast gehaald hebben, om van Gears 5 een topper te maken. Kan niet wachten!

  Het is natuurlijk lastig als je een iconisch personage als Marcus Fenix niet meer centraal hebt staan in je titel en in Gears 5 zal dit nog meer het geval zijn als het vooral draait om Kait. Het is voor Microsoft, en ontwikkelaar The Coalition, vooral te hopen dat de game een groot succes wordt, want de Xbox One heeft wel meer uitstekende, exclusieve titels nodig.

  Goed, van Gears 5 gaan wij naar ontwikkelaar Remedy Entertainment. De studio achter enkele pareltjes als Max Payne, Max Payne 2 en Alan Wake wil met Control wederom een stukje fantastisch werk afleveren. Haar laatste game, Quantum Break, was ietwat matig en met Control moet de Finse studio zich dan ook herstellen. Onze vraag is:

  Wat verwacht jij van Control?

  Zoals wij al aangeven is het de nieuwste game van Remedy Studios en die maker heeft al meerdere actievolle en spannende titels afgeleverd. En over Control is nog niet veel bekend, behalve dat je bijzondere gaves hebt en een uitzonderlijk pistool. Maar wat verwacht jij eigenlijk van Control?

  Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat verwacht. Zien wij jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  Control

  Verkijgbaar vanaf 27 august 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.