Mario + Rabbids Kingdom Battle

  Uitgebracht voor Switch

  Genres: Avontuur & strategie

  Gemaakt door Ubisoft en uitgegeven door Nintendo

  8.5

  Mario + Rabbids Kingdom Battle Artikelen

  Nintendo eShop Sale: 10 top Switch games voor minder dan 10 Euro

  Het is lente! De Nintendo eShop is volgestroomd met games voor leuke prijsjes. Vorige week gaven we je al 10 suggesties voor je Switch die niet meer kostten dan 5 euro. Heb je een iets ruimer budget, dan vind je hier tien suggesties voor games onder de 10 euro!

  Nintendo eShop sales - Grote titels voor een zacht prijsje

  De Nintendo eShop is de plek voor Nintendo Switch-eigenaren om games te downloaden, maar grote titels zijn bijna nooit in de aanbieding. Je zult eerder indie-games in de sale zien. Op het moment heeft de Nintendo eShop juist wel een grote sale met veel titels. Lees hier de beste 10 Nintendo eShop sales. Al deze aanbiedingen gelden tot 25 april.

  Nintendo eShop sales - De beste aanbiedingen voor Nintendo Switch

  De Nintendo eShop biedt een groot aanbod een sales aan. Vooral voor de Nintendo Switch zijn er veel titels die sterk zijn afgeprijsd, soms voor kortingen van zelfs 50%. Lees hier de beste Nintendo eShop sales die je niet kunt laten liggen.

  Top 5 beste DLC van 2018 - De beste aanvullingen van het jaar

  Het lijkt inmiddels standaard te worden in de game-industrie: een titel uitbrengen en vervolgens een extra DLC-pakket. Voor velen had dat gedeelte ook wel in de game kunnen zitten, maar het was dit jaar niet alleen maar kommer en kwel. Dat kun je wel zien aan deze uitstekende toevoegingen in de top 5 beste DLC van 2018.

  XGN Maandoverzicht juli 2018

  De tijd van het XGN Maandoverzicht juli 2018 is aangebroken, want juni is alweer voorbij. Dat betekent dat we het XGN Maandoverzicht juli 2018 voorschotelen. Het was wederom een goede maand vol releases, artikelen en video's en in dit overzicht kun je alles gemakkelijk vinden!

  Mario + Rabbids Kingdom Battle Nieuws

  Fortnite Nintendo Switch is de meest gespeelde game van 2018 op de console

  2018 was een goed jaar voor de Nintendo Switch. Met een groot aanbod aan toffe games, heeft Nintendo de meest gespeelde games op de Switch bekendgemaakt met Fortnite op nummer één. Ook games als The Legend of Zelda; Breath of the Wild, Pokémon Let's Go en Super Smash Bros Ultimate kunnen niet uit het lijstje ontbreken.

  Nintendo eshop deals bevatten vele Ubisoft games

  Er zijn flink wat Nintendo eShop deals te vinden met vele Ubisoft games. Koopjesjagers opgelet dus, want deze wil je niet aan je voorbij laten gaan. Naast Ubisoft geeft Square Enix namelijk ook een scala aan titels een mooie korting.

  Mario + Rabbids Donkey Kong DLC release bekend geworden

  Mario + Rabbids Donkey Kong DLC heeft een releasedatum gekregen. Tijdens de Ubisoft E3 2018 persconferentie kwam de DLC voorbij. De trailer sloot af met de releasedatum voor de game.

  Mario + Rabbids Kingdom Battle DLC bevat Donkey Kong

  Dit voorjaar zal er een Mario + Rabbids Kingdom Battle DLC uitgebracht worden. Donkey Kong zal daar een verschijning in maken.

  Beste nieuwe Black Friday Deals uitgelicht

  In de aanloop naar Black Friday zijn er al veel aanbiedingen prijsgegeven, maar ook op de dag zelf komen er een aantal winkels met hun speciale kortingen. Zo ook bol.com en MediaMarkt. Omdat je waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer ziet, lichten we hier de beste nieuwe Black Friday Deals uit.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.