Limbo

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Switch, PC & Mobile

  Genres: Avontuur & platformer

  Gemaakt door Playdead en uitgegeven door Playdead

  8

  Limbo Artikelen

  10 games met broers en zussen - een band tussen familieleden

  De band tussen broers en zussen kan soms sterker zijn dan ooit. Bij de tweede episode van Life is Strange 2 die net uit is zien we bijvoorbeeld dat twee broers samen moeten zien te overleven, maar tijdens Metal Gear Solid leren we dat je broer ook je grootste vijand kan zijn. Wij hebben 10 games met broers en zussen voor je op een rij gezet.

  De top 10 beste Macbook games - Gamen op een Apple laptop

  Veel mensen zijn tevreden met hun Macbook, maar toch is er vaak één minpuntje: de meeste games ondersteunen MacOS niet. Toch zijn er altijd uitzonderingen, kijk bijvoorbeeld naar de nieuwste episode van Life is Strange 2, die op zowel Windows als MacOS te spelen is. Benieuwd welke toffe games je op de Apple laptop kunt spelen? Wij hebben de top 10 beste Macbook games voor je op een rijtje gezet.

  Top 10 offline mobile games - overal spelen zonder internet

  Er zijn genoeg leuke mobiele games om te spelen. Van Animal Crossing tot Fortnite, er is gewoon zoveel keuze! Maar wat nou als je ergens bent waar je geen internetverbinding hebt? Wij hebben de top 10 offline mobile games voor je op een rijtje gezet.

  De acht meest duistere games - Van Limbo tot Manhunt

  Halloween komt er weer aan! Als jij aan Halloween denkt, dan denk je natuurlijk aan horror en andere duistere aspecten. Maar als je dan naar games kijkt, wat zijn dan de meest duistere? Wij hebben ze voor je onder elkaar gezet in de acht meest duistere games!

  De beste Nintendo Switch game sales in de Nintendo eShop

  Er zijn veel plekken waar je Switch games kan kopen, maar alles lijkt duur. Je hebt de Nintendo Switch eShop, maar daar zijn zo veel games dat je soms niet weet welke goed zijn zonder dat je de hoofdprijs betaalt. Dus hebben wij een lijst gemaakt met de beste Nintendo Switch game sales in de eShop voor een goedkope prijs!

  Limbo Nieuws

  Inside Switch release gepaard met Limbo later deze maand

  Een Inside Switch release komt later deze maand, maar daar blijft het niet bij. Limbo komt namelijk op dezelfde dag naar de Switch. De games komen beide volgende week uit op de nieuwste Nintendo console.

  Limbo Steam game tijdelijk gratis beschikbaar

  Als je Limbo nog niet aan je Steam bibliotheek hebt toegevoegd, dan is nu een goed moment om dat alsnog te doen. De Limbo Steam game is vandaag gratis te downloaden vanuit het digitale distributiesysteem.

  Limbo gratis voor Xbox One-bezitters in afwachting opvolger Inside

  Ontwikkelaar Playdead maakt de veelgeprezen indie-platformgame Limbo gratis voor alle Xbox One-bezitters. Limbo, het minimalistische, zwart-witte spel met een duister tintje, wordt gepromoot in afwachting van zijn opvolger Inside.

  Xbox Live Deals - Battlefield, Halo en Star Wars

  De wekelijkse Xbox Live deals zijn weer bekend. Deze week is de lijst enorm lang met ook veel titels voor de Xbox 360 in de uitverkoop. Vooral de Battlefield Xbox Live deals voor zowel Xbox One als 360 kan je niet laten gaan als je een van de consoles bezit.

  Limbo PS4 komt mogelijk in januari uit

  De indie-game Limbo maakt zijn weg naar de PS4, naast alle huidige platformen. Dit is op te maken uit de informatie op de gamepagina van Limbo op PEGI. Limbo PS4 was te verwachten naast de release op de Xbox One.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.