League of Legends Nieuws

  eSports inkomsten exploderen in 2016

  Dat de eSports de wereld overneemt, lijkt langzamerhand geen bijzonderheid meer. Dit wordt nog eens bevestigd door onderzoeksbureau PWC, dat melding doet van 43% stijging in de eSports inkomsten in ten opzichte van 2015.

  ESL BeNeLux Championship is nieuwe professionele game competitie

  ESL, 's werelds grootste eSports bedrijf, start binnenkort met een nieuwe competitie speciaal gericht op eSporters binnen de Benelux. ESL Benelux championship gaat verschillende games omvatten zoals het kaartspel Hearthstone en CS: GO.

  EU LCS Spring Split Finals in Ahoy Rotterdam - Winnaar bekend

  Vandaag is de finale van de League of Legends lente competitie. Het is de eerste keer dat de finales in Nederland worden gehouden. Een uitverkocht Ahoy is klaar om Origen en G2 te zien uitmaken wie de beste is van Europa. XGN is erbij en doet liveverslag van de EU LCS Spring Split Finals.

  LCS Finals EU en NA bekend na halve finales afgelopen weekend

  De halve finales van de regionale League of Legends competities in Europa en Noord-Amerika werden afgelopen weekend afgewerkt. Er kwam een aantal verrassende winnaars uit de bus, waardoor de LCS Finals er iets anders uit zien dan men aanvankelijk had gedacht.

  Aurelion Sol is de nieuwe League of Legends champion

  League of Legends is, naast het zijn van de meest populaire MOBA-game, de meest gespeelde PC-game ooit. Het spel bevat op het moment 128 personages, champions genaamd. Binnenkort komt zijn het er 129, want Aurelion Sol is aangekondigd.

  LoL Season 6 officieel van start gegaan wereldwijd

  Het zesde seizoen van de razend populaire MOBA League of Legends is van start gegaan. LoL Season 6 is anders dan voorgaande seizoenen. Het champion select scherm is anders en ook ranked 5v5 is uit de game gehaald.

  League of Legends ontwikkelaar gekocht door Chinees bedrijf Tencent

  League of Legends ontwikkelaar Riot Games is overgenomen door het Chinese bedrijf Tencent. In 2011 namen de Chinezen al een meerderheidsaandeel in de MOBA-studio. Dat schrijft de gameontwikkelaar op zijn eigen website.

  League of Legends 2015 World Championships trekt 334 miljoen kijkers

  Maar liefst 334 miljoen mensen hebben de League of Legends 2015 World Championships bekeken. Daarmee breekt de razend populaire MOBA van ontwikkelaar Riot Games alle records. Dat meldt VG24/7.

  Nieuwe League of Legends client in de maak

  League of Legends gaat grote veranderingen tegemoet. Voor het eerst in zes jaar krijgt de bekende MOBA een grote makeover, in de vorm van een geheel nieuwe League of Legends client.

  Nieuwe League of Legends Champion heet Kindred

  Riot Games heeft een nieuwe League of Legends Champion aan de razend populaire free-to-play MOBA toegevoegd. De nieuwkomer draagt de naam Kindred, zoals te zien op de officiële website van de game.

  Gangplank dood in League of Legends, piraat is niet meer speelbaar

  Door gebeurtenissen in het verhaal van League of Legends is het speelbare personage Gangplank dood. Hierdoor kunnen spelers van League of Legends Gangplank niet meer gebruiken in de game.

  ESL Arena gamescom line-up bekend - grote games, grote prijzen

  Op gamescom kun je niet alleen maar de nieuwste games zien, maar ook meedoen in serieuze wedstrijden. Zo zal ESL aanwezig zijn met meer dan 15 verschillende games, verdeeld over twee grote hallen met allerlei competities en toernooien. Vandaag is de volledige ESL Arena gamescom line-up bekend!

  League of Legends profspeler geschorst wegen boosten van accounts

  Yu Xian (gamertag "XiaoWeiXiao"), een League of Legends profspeler, is geschorst wegens het betaald boosten van andermans account. Dit mag namelijk niet volgens de officiële regelgeving van Riot Games.

  eSports Wall organiseert deze week League of Legends-toernooi

  eSports Wall, een nieuwe organisator van eSportstoernooien, organiseert donderdagavond 23 juli 19.00 uur een League of Legends-toernooi. Het toernooi zal live te volgen zijn via het Twitchkanaal van eSports Wall.

  Nieuwe League of Legends modus toegevoegd - tijdelijk beschikbaar

  Er is weer een tijdelijke League of Legends modus toegevoegd aan de game, deze heet Black Market Brawl. Met deze modus kun je Brawlers huren door middel van kraken.

  League of Legends komt zeker naar Windows 10

  Microsoft kondigde vandaag hun samenwerking aan met Tencent om het populaire League of Legends naar Windows 10 te krijgen.

  League of Legends 2015 World Championship in Europa

  Het grote League of Legends 2015 World Championship vindt dit jaar ergens in Europa plaats. Het is nog onbekend in welke steden en in welke landen.

  LoL netwerk zelf door Riot Games opgezet

  Het plan van Riot Games, de ontwikkelaar achter League of Legends, om een eigen nieuw LoL netwerk op te zetten zou onder andere de ping moeten verbeteren en meer stabiliteit moeten garanderen.

  Mystery Gift in LoL (League of Legends) bij goed gedrag

  Kerst komt laat dit jaar! Althans, bij League of Legends. De ontwikkelaar van League of Legends (LoL), Riot Games, heeft besloten om alle spelers die het afgelopen jaar goed gedrag heeft vertoond, een Mystery Gift in LoL te geven.

  League of Legends toernooi in Eindhoven met The Chamber of Gamers

  Liefhebbers van een potje gamen opgelet! Tijdens dit nieuwe League of Legends toernooi kun jij laten zien wat je kunt met het LAN-evenement The Chamber of Gamers. Het Klokgebouw in Eindhoven zal namelijk drie dagen worden omgebouwd tot gametempel, waar spelers langs kunnen komen om een potje te gamen en ervaringen kunnen delen.

  League of Legends WK finale verwacht uitverkocht stadion

  De finale van het League of Legends wereldkampioenschap wordt dit jaar gehouden in Seoul World Cupstadion (ook wel bekend als Sangam Stadium) in Seoul, Zuid-Korea. Het stadion heeft een capaciteit van 65 duizend toeschouwers, maar Riot voert wat stadionveranderingen uit waardoor de capaciteit gereduceerd wordt naar 45 duizend toeschouwers.

  League of Legends, Diablo III, Runescape en meer offline door DDOS

  Niet alleen Sony heeft last van DDOS-aanvallen op zijn servers. Ook tal van PC-games zijn op dit moment slachtoffer van hackers die proberen de spellen offline te halen.

  League of Legends verkoopt geen skin codes meer

  In een poging om oplichters en fraudeurs tegen te gaan heeft Riot Games besloten geen skins voor League of Legends champions meer te verkopen. Skins zijn speciale uitvoeringen van champions, waarmee een personage een ander uiterlijk krijgt.

  Riot Games sluit publieke League of Legends chatrooms

  De publieke chatrooms van League of Legends zijn door ontwikkelaar Riot Games tijdelijk gesloten. Dat heeft Riot bekendgemaakt via een forum post. Volgens Riot worden de publieke chatrooms weer actief zodra ze acceptabel genoeg zijn.

  Alle Epicon Esports wedstrijden te volgen op Twitch

  Het is al bijna zo ver, over ruim een week gaat de eerste editie van Epicon van start. Op 5 en 6 juli kunnen gamers en cosplayers een nieuwe evenement bezoeken waar het gaat om nieuwe games en Esports. Voor de mensen die niet kunnen is er nieuws: de wedstrijden zijn live via Twitch te volgen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.