Half-Life: Alyx

  Uitgebracht voor PC

  Gemaakt door Valve en uitgegeven door Valve

  Half-Life: Alyx Artikelen

  Vijf redenen waarom Half-Life: Alyx de redding voor VR kan zijn

  Virtual Reality, ook wel simpelweg bekend als VR, is nog niet helemaal geworden wat veel mensen hadden gehoopt. Maar gaat daar binnenkort verandering in komen? Dit zijn de redenen waarom wij denken dat Half-Life: Alyx de game is die VR kan redden.

  De beste PC games in 2020 om een oogje op te houden

  2020 is begonnen en dat betekent ook weer dat we kunnen gaan uitkijken naar een nieuw jaar vol met toppers. PC-gamers hebben weer een hoop moois om naar uit te kijken, met deze pareltjes om vooral je ogen op te houden.

  Wat verwacht jij van Half-Life Alyx? - XGN Doe Mee

  Met Black Friday voor de deur kan iedereen zich voorbereiden op enkele grote aanbiedingen, maar ontwikkelaar Valve trok toch even de aandacht naar zich toe. Het bedrijf kondigde Half-Life Alyx aan, een VR-titel die in maart van 2020 moet verschijnen. Maar wat verwacht jij van Half-Life Alyx? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Half-Life: Alyx Nieuws

  VR komt niet naar Project Scarlett

  VR headsets komen niet naar Project Scarlett. Volgens Phil Spencer is VR iets waar Xbox fans gewoon niet geïnteresseerd in zijn. Maar het ziet er naar uit dat Phil Spencer zelf ook niet de grootste fan is van VR.

  Alles wat je moet weten over Half Life: Alyx

  Valve heeft gisteravond de officiële reveal trailer van Half Life: Alix onthuld, maar daar blijft het niet bij. Hier is alles wat je moet weten over Half Life: Alyx.

  Half-Life: Alyx wordt mogelijk een prequel op Half-Life 2

  Er zijn meer details naar buiten gekomen over de nieuwe Half-Life game die voor SteamVR uitkomt. De game zal namelijk volgens geruchten een prequel zijn op het geliefde Half-Life 2.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.