Gone Home

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Fullbright Company en uitgegeven door Fullbright Company

  Gone Home Artikelen

  5 korte games die ideaal zijn als je thuis moet blijven door het coronavirus

  Verveling kan al snel toeslaan als je geforceerd thuis moet zitten en mogelijk heb je geen zin om constant dezelfde game te spelen. Gelukkig zijn er ook duizenden korte games die je kunt spelen. Dit zijn vijf korte games die ideaal zijn als je door het coronavirus thuis moet blijven!

  De 100 beste games van het decennium - #20 tot en met #11

  Het decennium zit er bijna op en de afgelopen jaren zijn er meer dan tal van geweldige en invloedrijke games verschenen. Maar wat waren nu de 100 beste games van het decennium? XGN.nl zet ze voor jou op een rijtje in een mooie top 10, met vandaag de nummers 20 tot en met 11!

  Top 10 romantische games voor Valentijnsdag: korte games voor samen of alleen

  Vandaag is het weer zover: het is Valentijnsdag. Wat is er nou romantischer dan samen met je geliefde een romantische game spelen? Of je nu op mannen valt of op vogels, de uitleg hiervan volgt nog. In deze special met top 10 romantische games staat er voor ieder wat wils.

  De beste korte games om snel uit te spelen - Terug in de tijd

  Als je dit artikel aan het lezen bent, is gamen waarschijnlijk een grote hobby van je. Van ons ook! Jammer genoeg zit het echte leven soms in de weg en heb je nauwelijks tijd om een controller op te pakken. Niet getreurd, want wij hebben de 5 beste korte games die je binnen no-time uitspeelt!

  Top 10 beste PlayStation Store games - De digitale toppers!

  De PlayStation Store op de PlayStation 4 staat vol games. Waar een groot aantal games gewoon ook in de winkel te koop is, gaan wij het hebben over wat je alleen digitaal kunt vinden. Het gaat hierbij niet om exclusieve games, maar echt om de top 10 beste PlayStation Store games op de PlayStation 4.

  Gone Home Nieuws

  Xbox Games with Gold games oktober onthuld

  In navolging van de bekendmaking van de nieuwe PlayStation Plus games, heeft ook Microsoft haar nieuwe Xbox Games with Gold games voor oktober onthuld. Indiegame Gone Home, die beschikbaar wordt voor de Xbox One, is met zekerheid de grootste nieuwe game te noemen.

  Gone Home PS4 release uitgesteld in Europa

  De Europese Gone Home PS4 release is op het laatste moment vertraagd. De indiegame van ontwikkelaar Fullbright verschijnt wegens 'complicaties' met de certificatie en rating van het spel pas over onbepaalde tijd in de PlayStation Store. Dat heeft de studio op Twitter gemeld.

  Gone Home release bekend voor PS4 en Xbox One

  The Fullbright Company, de ontwikkelaar van Gone Home heeft bekendgemaakt dat de avonturengame ook naar de PS4 en Xbox One komt. De Gone Home release voor deze consoles staat op 12 januari. Deze overzetting van de game naar de consoles komt van Midnight City.

  Nieuwe Humble Bundle met Papers, Please en Luftrausers

  De nieuwe Humble Bundle is uit en zit vol met indiegames, waaronder het Nederlandse Luftrausers, Gone Home en Papers, Please.

  Genomineerde games voor Unity Awards bekend

  De genomineerde games voor de jaarlijkse Unity Awards zijn bekendgemaakt. Onder de potentiële winnaars bevinden zich de indiegames Gone Home en Device 6, alsmede kaartgame Hearthstone: Heroes of Warcraft van uitgever-ontwikkelaar Blizzard Entertainment.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.