FIFA 21 Artikelen

  FIFA 21 TOTS Eredivisie voorspelling

  Het FIFA 21 Team of the Season spektakel is losgebarsten. Nu het huidige voetbalseizoen steeds dichter tegen zijn einde loopt, word duidelijk welke voetballers er het beste hebben gepresteerd. Een aantal Teams of the Season in FIFA 21 zijn al bekend. Het is nog wachten op de Eredivisie. In dit artikel doen wij van XGN een voorspelling voor het TOTS van de Eredivisie in FIFA 21.

  Eerste FIFA 21 TOTS uit, dit moet je weten

  De FIFA 21 TOTS komen steeds dichterbij. Sinds vrijdag 23 april is het FIFA 21-feest losgebarsten. Met de eerste Teams of the Season kunnen voetbalfanaten weer losgaan in de online gamemode Ultimate Team. Alles wat je over FIFA 21 TOTS moet weten, lees je hier.

  Gaat de nieuwe Super League invloed hebben op FIFA en PES?

  Gaat de nieuwe Super League invloed hebben op FIFA en PES? De kans is niet meer zo heel groot aangezien die competitie al gestorven is voordat het begon, maar toch leggen wij nog even uit wat er allemaal mis kan gaan bij de grote voetbalgames als de Super League toch gebeurt.

  In deze games kan je de Europa League winnen met Ajax

  Na het ontluisterende verlies in de eerste wedstrijd van Ajax tegen AS Roma is het geen fijne tijd voor Ajax-fans. Gelukkig zijn er een paar games waarin je de Europa League gewoon kan winnen met Ajax.

  Column: waarom online gamen op PS5 zo leuk is tijdens Corona

  Het begint een beetje vermoeiend te worden, iedere keer worden de maatregelen met betrekking tot Corona verlengd en zitten we langer in huis. Online gamen is eigenlijk een redder in nood door ons te verbinden met andere mensen en zeker op de PS5 is het heel erg leuk.

  Het grote FIFA 21 Ultimate Team schandaal uitgelegd

  Als je een fanatieke FIFA 21 Ultimate Team speler bent zal het je niet ontgaan zijn. Het schandaal waarbij zeldzame kaarten worden verkocht op een soort zwarte markt maakt veel los in de FIFA gemeenschap. In dit artikel wordt de situatie en de mogelijke gevolgen voor EA uitgelegd.

  Deze PS5 games kan je beter overslaan

  Voor de PS5 zijn inmiddels al wel een paar games verschenen. Sommige zijn goed en andere kan je misschien beter even overslaan omdat ze niet al te best zijn. Wij zetten een paar PS5 games op een rijtje die je beter kan vermijden.

  Dit zijn de beste keuzes voor Icon Swaps 2 in FUT 21!

  Eindelijk kunnen we aan de slag met de doelstellingen voor Icon Swaps 2 in FUT 21. Wij zetten de beste keuzes voor beloningen voor je op een rij.

  Column: waarom FIFA moet veranderen

  FIFA heeft een nieuw dieptepunt bereikt en dus is het tijd dat de populaire voetbalgame moet veranderen. Een van de redenen daarvoor is de Golden Goal regel die rondgaat, maar er zijn nog zat andere dingen te benoemen waarom verandering nodig is.

  5 dingen die je nog niet wist over FUT Champions

  Iedere fanatieke speler van FIFA Ultimate Team zal de competitieve gamemodus wel kennen. FUT Champions, het wekelijkse zweetfestijn van de FIFA gemeenschap. Wij zetten 5 dingen die je nog niet wist over FUT Champions op een rijtje.

  5 dingen die je nog niet wist over FIFA

  Ondanks het feit dat er de laatste jaren veel kritiek komt op EA Sports is FIFA anno 2021 nog steeds populair. De voetbalgame gaat al heel wat jaartjes mee en bijna iedereen heeft wel eens een potje FIFA gespeeld. Maar toch zijn er stiekem best veel dingen die we nog helemaal niet wisten over FIFA. Wij gingen opzoek naar vijf bizarre, grappige, leuke feitjes over FIFA. Dit zijn 5 dingen die je nog niet wist over FIFA.

  9 gekke bugs en glitches in recente games op een rij

  Als er een nieuwe game uitkomt, dan is het wachten op de vreemde situaties die zich voordoen. Een paard dat ineens op een gebouw staat of een mannetje dat na een klap kilometers door de lucht vliegt. Wij gingen recente games af op zoek naar 9 gekke bugs en glitches. Onder andere Cyberpunk 2077, Assassin's Creed Valhalla komen voorbij met bizarre situaties!

  8 PlayStation 5 games die je net zo goed op PS4 kunt spelen

  De PlayStation 5 is na lang wachten al even uit, maar nog lang niet iedereen heeft de console weten te bemachtigen. Hier en daar verschijnen games die er tien keer beter op de nieuwe console uitzien, maar voor andere games geldt dat je deze net zo goed op de PS4 kunt spelen. Dit zijn 8 PlayStation 5 games die je net zo goed op de PS4 kunt spelen.

  Deze oude elementen uit FIFA hopen wij weer terug te zien

  Het populaire voetbalspel FIFA was jarenlang het paradepaardje van EA Sport, maar lijkt langzaam te zijn veranderd is een soort ‘cash cow’. EA lijkt zich steeds meer te richten in het verkopen van FIFA Packs en dergelijke en lijkt de rest van het spel soms te vergeten. Maar welke veranderingen kan EA doorvoeren om FIFA relatief eenvoudig weer een aantrekkelijke game te maken?

  FIFA 21 PS5 Preview - Realistischer dan ooit

  EA Sports heeft de eerste details over FIFA 21 op next-gen onthuld. Tijdens het FIFA 21 Next Gen Preview-event, gaf het de eerste informatie en beelden vrij van FIFA 21. FIFA 21 komt op 4 december 2020 naar PS5 en Xbox Series X en Xbox Series S.

  De 5 beste 33-plussers in FIFA 21!

  FIFA 21 kwam recentelijk en natuurlijk kon iedereen niet wachten om alle speler ratings te zien. Een heleboel waren goed en natuurlijk ook een aantal minder, maar wat ons opviel was dat de oudjes toch echt weer overheersen in deze editie van de populaire voetbal game. Daarom gaan wij vandaag met jullie de 5 beste 33-plussers van de game af. We kunnen jullie alvast zeggen dat het hele grote namen zijn!

  Deze 5 FIFA 21 ratings zijn onterecht!

  FIFA 21 is een tijdje uit en we hebben eindelijk oog op hoe goed EA alle spelers gemaakt heeft. Een aantal van deze ratings zijn erg goed, waar andere weer erg tegenvallen. Dit is iets wat bij iedere FIFA wel terugkeert, maar dit jaar zaten er wel een aantal erg opvallende tussen. Vandaag gaan wij met jullie de vijf af die wij het minst terecht vinden.

  Dit zijn de beste FIFA 21 ratings van Feyenoord, Ajax en PSV

  FIFA 21 is uit en dat betekent dat menig voetbalfan zich opsluit in zijn of haar kamer. Vooral FUT is de laatste jaren een enorm populaire gamemodus in FIFA. In Ultimate Team kan je je met voetballers van over de hele wereld een sterrenformatie neerzetten. Ook de sterren uit de Nederlandse Eredivisie zitten in het spel. Genoeg reden om eens een kijkje te nemen naar de beste elftallen van Ajax, Feyenoord, PSV en AZ.

  De beste Nederlandse FUT-spelers in FIFA 21 - Het eindoordeel

  Na de voorspelling voor top 10 beste spelers in FIFA 21 FUT, is het vandaag tijd voor de Nederlanders. Hieronder zien jullie de elf spelers waarvan wij verwachten dat zij de beste zullen zijn in FIFA 21. Nu de ratings officieel zijn, kijken hoe goed onze voorspellingen zijn gebleken.

  Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 41)

  De week is weer voorbij gevlogen. Het was weer een lekker weekje met de Mortal Kombat Ultimate Edition, allerlei next-gen nieuws en meer. Natuurlijk speelden wij de nodige games tussendoor en gingen we aan de slag met films en series. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  Beste FIFA 21 tips voor beginners - Domineren vanaf het begin!

  De jaarlijkse voetbaltitel van EA is uit en wederom zullen meerdere voetbalfanaten zich op de digitale velden van FIFA begeven. Maar hoe word jij zo goed mogelijk dat jij elke tegenstander moeiteloos van de mat aftikt? Wij geven jou de beste FIFA 21 tips voor beginners.

  FIFA 21 Review – Career Mode als reddende engel

  Het is het moment van het jaar waar menig voetbalfan op heeft zitten wachten. FIFA 21 is hier. Met steeds meer wedstrijden zonder publiek, is FIFA 21 een manier om even te ontsnappen van alle coronaregels. In onze review van FIFA 21 lees je of de game een schot in de roos is, of juist een poeier uit het stadion.

  Alles wat je nu moet weten over de FIFA 21 release date!

  De FIFA 21 release date komt steeds dichterbij. Tijdens EA Play Live van 18 juni toonde ontwikkelaar EA Sports de eerste beelden van de voetbalgame. Ieder jaar zijn rondom de release van FIFA een aantal belangrijke datums om in te gaten te houden. Door deze datums te analyseren is er een schatting gedaan. Daardoor kan het zijn dat de onderstaande datums niet helemaal kloppen.

  Flink veranderde topteams in FIFA 21

  Nu het einde van de transfermarkt nadert en de release van FIFA 21 voor de deur staat, is het tijd om de balans op te maken en eens te kijken welke topteams de meest interessante personeelswisselingen hebben ondergaan vergeleken met vorig jaar. Welke teams zullen na de transfers weer fris aanvoelen en je nieuwe mogelijkheden geven? Wie wordt dit jaar jouw favoriete team? Wij pikken er een paar teams uit waar je veel plezier mee kan beleven.

  FIFA 21 Career Mode – Harten winnen met FIFA 21 veranderingen!

  De laatste jaren laat EA Sports de fans van FIFA Career Mode een beetje links liggen. De ontwikkelaar focust zich vooral op een andere spelmodus, namelijk Ultimate Team. Fans van Career Mode zijn hier natuurlijk niet blij mee en vragen al een lange tijd om verbeteringen. In FIFA 20 kwam de ontwikkelaar met ‘verbeteringen’, maar die schoten rakelings langs het doel. Met FIFA 21 probeert EA de harten van fans terug te winnen, met een aantal nieuwe features.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.