FIFA 21

  Uitgebracht voor PC

  Gemaakt door EA Sports en uitgegeven door EA Sports

  FIFA 21 Artikelen

  Column: Huiskameranalisten die de FIFA 21 ratings als leidraad gebruiken

  Huiskameranalist: ‘iemand die altijd (on)gegrond zijn mening uit tijdens een voetbalwedstrijd.’ Als je het mij vraagt kan dit woord met deze betekenis in de Dikke Vandale. Hij staat in ieder geval zo in mijn woordenboek. Waar baseren deze huiskameranalisten veelal hun analyses op? De FIFA 21 ratings.

  Zo krijg je FIFA 21 op PS5 en Xbox Series X en S gratis!

  Dat FIFA 21 ook naar de PS5, Xbox Series X en Xbox Series S komt, is onder menig fan wel bekend. Toch is de vraag hoe je deze voor next-gen gratis aan kan schaffen. Dat gaan we jullie in dit artikel uitgebreid uitleggen. Lees dus snel verder!

  Alles wat je nu moet weten over de FIFA 21 release date!

  De FIFA 21 release date komt steeds dichterbij. Tijdens EA Play Live van 18 juni toonde ontwikkelaar EA Sports de eerste beelden van de voetbalgame. Ieder jaar zijn rondom de release van FIFA een aantal belangrijke datums om in te gaten te houden. Door deze datums te analyseren is er een schatting gedaan. Daardoor kan het zijn dat de onderstaande datums niet helemaal kloppen.

  Deze veranderingen willen we zien in FIFA 21!

  FIFA 20 is op Metacritic inmiddels de slechtst beoordeelde FIFA game ooit. Dat is niet zonder reden, want de game heeft nogal wat problemen. Voor FIFA 21 zullen dus echt flinke veranderingen gemaakt moeten worden om succesvol te zijn.

  FIFA 21 Career Mode – Met deze veranderingen wil EA de harten van fans terugwinnen

  De laatste jaren laat EA Sports de fans FIFA Career Mode een beetje links liggen. De ontwikkelaar focust zich vooral op een andere spelmodus, namelijk Ultimate Team. Fans van Career Mode zijn hier natuurlijk niet blij mee en vragen al een lange tijd om verbeteringen. In FIFA 20 kwam de ontwikkelaar met ‘verbeteringen’, maar die schoten rakelings langs het doel. Met FIFA 21 probeert EA de harten van fans terug te winnen, met een aantal nieuwe features.

  FIFA 21 Nieuws

  EA komt met groot nieuws rondom FIFA 21 demo

  Het is voor de FIFA-spelers onder ons even wennen. Maandagavond maakte EA Sports bekend dat het dit jaar niet met een demo komt voor haar nieuwe FIFA. De meeste fans van het spel moeten wachten tot de daadwerkelijke lancering van FIFA 21 op 9 oktober.

  Dit zijn de beste FIFA 21 Eredivisie spelers

  Langzaam maar zeker lijkt FIFA 21 er aan te komen. Hoog tijd voor EA om met de ratings voor Ultimate Team te komen. Iedere dag maakt het een aantal ratings bekend. Ook de Eredivisie is nu onthuld.

  Dit zijn de beste FUT FIFA 21 ratings!

  Het aftellen naar FIFA 21 kan beginnen! EA Sports heeft donderdag de eerste twintig ratings van FIFA 21 onthuld. Traditiegetrouw telt de FIFA ontwikkelaar een aantal weken voor de release de eerste spelers bekend. Dit jaar iets anders dan normaal.

  Allereerste FIFA 21 ratings onthuld na teaser

  Nu het gloednieuwe voetbalseizoen voor de deur staat, duurt het niet lang meer totdat de eerste voetbalgames uitkomen. EA heeft dinsdag een teaser vrijgegeven over de onthulling van de FIFA 21 ratings. Een aantal zijn daar al in te zien, waaronder een Nederlandse aanvaller.

  FIFA 21 bevat geen cross-play, file size wel bekend

  We moeten nog even geduld hebben, maar de release van FIFA 21 staat voor de deur. EA Sports brengt steeds meer informatie naar buiten over de nieuwste editie van de FIFA-reeks. Zo kwam het onlangs met trailers voor Career Mode, Ultimate Team en de gameplay. Nu is onthuld hoeveel ruimte je moet hebben om FIFA 21 te kunnen downloaden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.