FIFA 21

  Uitgebracht voor Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch & PC

  Gemaakt door EA Sports en uitgegeven door EA Sports

  7

  FIFA 21 Artikelen

  Column: Neres opgepakt? Waarom zien we niet meer voetbalschandalen in FIFA?

  Inmiddels weet je misschien wel dat Ajax-speler David Neres opgepakt is in Brazilië, maar toch zien we daar nooit iets van terug in voetbalgames. Een gemiste kans, want met meer realisme wil je namelijk ook meer voetbalschandalen in FIFA zien.

  FIFA 21 TOTS Eredivisie voorspelling

  Het FIFA 21 Team of the Season spektakel is losgebarsten. Nu het huidige voetbalseizoen steeds dichter tegen zijn einde loopt, word duidelijk welke voetballers er het beste hebben gepresteerd. Een aantal Teams of the Season in FIFA 21 zijn al bekend. Het is nog wachten op de Eredivisie. In dit artikel doen wij van XGN een voorspelling voor het TOTS van de Eredivisie in FIFA 21.

  Eerste FIFA 21 TOTS uit, dit moet je weten

  De FIFA 21 TOTS komen steeds dichterbij. Sinds vrijdag 23 april is het FIFA 21-feest losgebarsten. Met de eerste Teams of the Season kunnen voetbalfanaten weer losgaan in de online gamemode Ultimate Team. Alles wat je over FIFA 21 TOTS moet weten, lees je hier.

  Gaat de nieuwe Super League invloed hebben op FIFA en PES?

  Gaat de nieuwe Super League invloed hebben op FIFA en PES? De kans is niet meer zo heel groot aangezien die competitie al gestorven is voordat het begon, maar toch leggen wij nog even uit wat er allemaal mis kan gaan bij de grote voetbalgames als de Super League toch gebeurt.

  In deze games kan je de Europa League winnen met Ajax

  Na het ontluisterende verlies in de eerste wedstrijd van Ajax tegen AS Roma is het geen fijne tijd voor Ajax-fans. Gelukkig zijn er een paar games waarin je de Europa League gewoon kan winnen met Ajax.

  FIFA 21 Nieuws

  Win een PS5 door mee te doen aan FIFA 21 Summer of Football

  Sony PlayStation komt met een gloednieuwe actie. Zo kan je, door mee te doen aan FIFA 21 Summer of Football en de vereiste trofeeën te winnen, een gloednieuwe PS5 winnen!

  FIFA 22 kijkt naar online Career Mode

  FIFA 22 staat voor de deur. Het reguliere voetbalseizoen is afgelopen en het EK 2021 gaat bijna van start. Voetbalfans kunnen zich dus klaarstomen voor een nieuwe editie van FIFA. Wanneer we FIFA 22 kunnen verwachten is nog niet bekend, wel lijkt het er op dat er een gloednieuwe modus naar FIFA 22 komt.

  EA verdient meer dan een miljard aan Ultimate Team

  Ultimate Team is een aardig lucratieve gamemodus voor EA. Tijdens een investeerdersvergadering heeft de gaminggigant aangegeven meer dan een miljard dollar verdient te hebben aan Ultimate Team, het grootste gedeelte komt, zoals verwacht, van FIFA.

  FIFA 21 cosmetische items zijn nu los verkrijgbaar!

  FIFA 21 is nog steeds razend populair onder fanatieke voetbalfans. In de online winkel van de game kon je cosmetisch items tot nu to alleen via lootboxes kopen. Nu heeft de in-game winkel een update gekregen, waardoor je specifieke cosmetische items los kunt kopen.

  De nieuwste Xbox Game Pass games zijn bekendgemaakt

  Xbox Game Pass krijgt deze maand een enorme upgrade. Wie een abonnement heeft kan al wat mooie en grote games spelen. Nu worden games zoals Red Dead Online, FIFA 21 en meer er aan toegevoegd. Welke games kunnen we nog meer verwachten?

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.