FIFA 21

  Uitgebracht voor Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch & PC

  Gemaakt door EA Sports en uitgegeven door EA Sports

  7

  FIFA 21 Artikelen

  In deze games kan je de Europa League winnen met Ajax

  Na het ontluisterende verlies in de eerste wedstrijd van Ajax tegen AS Roma is het geen fijne tijd voor Ajax-fans. Gelukkig zijn er een paar games waarin je de Europa League gewoon kan winnen met Ajax.

  Column: waarom online gamen op PS5 zo leuk is tijdens Corona

  Het begint een beetje vermoeiend te worden, iedere keer worden de maatregelen met betrekking tot Corona verlengd en zitten we langer in huis. Online gamen is eigenlijk een redder in nood door ons te verbinden met andere mensen en zeker op de PS5 is het heel erg leuk.

  Het grote FIFA 21 Ultimate Team schandaal uitgelegd

  Als je een fanatieke FIFA 21 Ultimate Team speler bent zal het je niet ontgaan zijn. Het schandaal waarbij zeldzame kaarten worden verkocht op een soort zwarte markt maakt veel los in de FIFA gemeenschap. In dit artikel wordt de situatie en de mogelijke gevolgen voor EA uitgelegd.

  Deze PS5 games kan je beter overslaan

  Voor de PS5 zijn inmiddels al wel een paar games verschenen. Sommige zijn goed en andere kan je misschien beter even overslaan omdat ze niet al te best zijn. Wij zetten een paar PS5 games op een rijtje die je beter kan vermijden.

  Dit zijn de beste keuzes voor Icon Swaps 2 in FUT 21!

  Eindelijk kunnen we aan de slag met de doelstellingen voor Icon Swaps 2 in FUT 21. Wij zetten de beste keuzes voor beloningen voor je op een rij.

  FIFA 21 Nieuws

  Dit is de dynamische moeilijkheidsgraad van EA

  EA heeft weer eens een nieuwe patentaanvraag gedaan, deze keer voor een systeem wat een dynamische moeilijkheidsgraad moet creëren. Nou zal dit nieuwe patent toch verrassend bekend in de oren klinken van fanatieke FIFA spelers.

  Verband tussen lootboxes en gokken gelegd

  Lootboxes zijn misschien wel een van de meest controversiële toevoegingen aan games van de afgelopen jaren. Uit onderzoek blijkt nu waarom het zo controversieel is, de link tussen lootboxes en gokken is nu namelijk eindelijk gemaakt.

  Twitch-streamer berekent moeite voor het beste team in FUT 21

  Als je Ultimate Team speelt in FIFA 21, dan wil je natuurlijk het beste team hebben. Twitch-streamer ScudzTV heeft berekend hoeveel moeite het zou kosten om dat beste team te krijgen in FUT 21 en de resultaten zijn niet best.

  EA wil racisme tegengaan in FIFA 21 met technologie

  FIFA 21 heeft één van die gemeenschappen die denkt dat ze overal mee weg kunnen komen, zo is racisme een groot probleem in de game. EA wil dat nu tegengaan met behulp van technologie.

  EA grijpt in na FUT 21 schandaal door spelers te bannen

  Spelers van FIFA Ultimate Team 21, beter bekend als FUT 21, werden vorige week opgeschrikt door een schandaal. EA probeert nu de schade te beperken door schuldige spelers te bannen en illegaal verkregen kaarten te verwijderen.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.