Destruction AllStars

  Uitgebracht voor PlayStation 5

  Genres: Racing & arcade racer

  Gemaakt door Lucid Games en uitgegeven door Sony Interactive Entertainment

  5

  Destruction AllStars Artikelen

  10 frustrerende bugs en glitches bij PS5 games

  De PlayStation 5 heeft intussen een leuke line-up aan games om van te smullen. De console kent een aantal exclusieve games die oogstrelend zijn en een flink aantal games die een indrukwekkende update hebben gekregen vanuit de PlayStation 4. Toch is het niet allemaal goud wat er blinkt, want sommige games hebben behoorlijk frustrerende bugs en glitches. Wij noemen 10 vervelende fouten!

  Deze PS5 games kan je beter overslaan

  Voor de PS5 zijn inmiddels al wel een paar games verschenen. Sommige zijn goed en andere kan je misschien beter even overslaan omdat ze niet al te best zijn. Wij zetten een paar PS5 games op een rijtje die je beter kan vermijden.

  5 PS5 games met een korte speelduur

  Tussen alle grote games door wel je soms wel eens een lekker snackje. Gelukkig zijn er ook op de PS5 meer dan genoeg games te vinden met een korte speelduur.

  Destruction Allstars Review - Chaotische verwoesting

  Via PS plus hebben we de afgelopen jaren al veel leuke, vermakelijke games gratis gekregen. Destruction Allstars is de meest recente toevoeging aan het lijst, maar kan het wel echt omschreven worden als een klassieker?

  Wallpaper Pick februari met Little Nightmares 2 en Super Mario!

  De eerste maand van het jaar zit er alweer op! Iedereen klamt zich wanhopig vast aan de nieuwjaarsresoluties (of heb je het ook allang opgegeven?), maar gelukkig is er altijd je maandelijkste, vaste, eenvoudig vol te houden resolutie: de achtergrond op al je devices even verversen! Aangezien de bioscopen nog dicht zijn, houden we het voor nu even bij wallpapers van nieuwe games. Kies er nu een uit de Wallpaper Pick februari!

  Destruction AllStars Nieuws

  Tip: Vergeet niet de PlayStation Plus games van februari 2021 te downloaden!

  Sony heeft weer de stopwatch erbij gehad, want de PlayStation Plus games van februari 2021 zijn zojuist bekendgemaakt. komende maand krijgen we voor de PlayStation 5 een gratis game, naast twee gratis toppers voor de PS4!

  Tip: Koop Destruction Allstars voor PS5 fysiek op bol.com!

  Als je de PS5 game Destruction Allstars wil spelen, dan kan je deze maand de titel digitaal oppikken door middel van PlayStation Plus. Wil je de game alleen voor altijd in je collectie houden, dan kan je Destruction Allstars ook fysiek kopen bij bol.com.

  State of Play onthuld Destruction AllStars details

  Sony heeft een nieuwe State of Play uitgebracht. Dit keer staat de aflevering compleet in het teken van Destruction AllStars, de gloednieuwe exclusive die op 2 februari uitkomt voor de PlayStation 5. De game wordt direct gratis beschikbaar voor PlayStation Plus gebruikers.

  Gratis PSPlus game Destruction AllStars krijgt introductietrailer

  We weten al dat Destruction AllStars komende maand een gratis PSPlus game voor februari 2021 is. Nu heeft de game in aanloop naar de release een nieuwe trailer gekregen die de karakters in de game introduceert.

  PS5 launch game Destruction AllStars uitgesteld

  De releasedatum van Destruction AllStars is verplaatst. De game stond gepland voor de PS5 launch, maar is nu doorgeschoven naar februari 2021, waar deze voor twee maanden lang inbegrepen zal zijn bij PlayStation Plus zonder extra kosten. Dit wordt aangegeven op een officiële site van PlayStation.

  © 2005 - 2024 Alle rechten voorbehouden.