Deze PS5 games kan je beter overslaan

  Voor de PS5 zijn inmiddels al wel een paar games verschenen. Sommige zijn goed en andere kan je misschien beter even overslaan omdat ze niet al te best zijn. Wij zetten een paar PS5 games op een rijtje die je beter kan vermijden.

  Als je al een PS5 hebt weten te bemachtigen, dan wil je natuurlijk ook games op de console spelen die de moeite waard zijn. Helaas zijn er toch een paar games op de PS5 te vinden die je beter kan overslaan omdat ze niet zo heel goed zijn. Wij hebben deze teleurstelling op een rijtje gezet zodat je niet heel lang hoeft te zoeken naar welke games je kan overslaan op de PS5.

  Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

  Dit is gewoon een van die games die niks echt buitengewoons doet. Hoewel het altijd leuk is om in de de huid te kruipen van een bovennatuurlijk wezen, hebben de ontwikkelaars het in Werewolf: The Apocalypse voor elkaar gekregen om het bovennatuurlijk saai te maken. De verhaallijn is ook niet echt iets om over naar huis te schrijven en voelt aan als het meest standaard plot wat je in een game kan vinden.

  Natuurlijk valt er wel een argument te vormen dat er nog niet zo heel veel games op de PS5 zijn en de game zo nu en dan toch wat vermaak weet te bieden zodra je als weerwolf speelt. Toch zouden we je aanraden om Werewolf: The Apocalypse lekker te laten liggen. Het is eigenlijk een typische budgetbak game, pak de game op als je echt niks te doen hebt en er flinke korting is, anders kan je de game beter overslaan.

  Godfall

  Als we het over teleurstelling en matigheid hebben, dan moet Godfall eigenlijk wel benoemd worden. Het is een van die PS5 games die niet echt goed uit de verf is gekomen terwijl het concept heel tof is. De ontwikkelaar, Gearbox, kennen we natuurlijk van de succesvolle Borderlands reeks, een reeks die heel beroemd is omdat het een uitstekende looter shooter is met een goede dosis humor.

  Helaas heeft Gearbox dat niet echt weten te verwerken in de allereerste looter slasher. Het is eigenlijk best jammer om te zien dat het zo fout is gegaan met Godfall, want er waren zeker een paar elementen die het een hele goede game hadden kunnen maken. Godfall kan je misschien beter overslaan, maar die andere game van Gearbox, Borderlands 3, heeft een hele toffe PS5 versie die zeker even de moeite waard is.

  Destruction Allstars

  De game is misschien gratis met PS Plus, maar Destruction Allstars is absoluut een game die je beter kan overslaan voor de PS5. Langdurig vermaak levert het in ieder geval zeker niet op en daarbij wordt je ook nog eens om de haverklap geconfronteerd met dubieuze microtransacties. Het is jammer, want toen de game werd aangekondigd vorig jaar zat er zeker wel potentie.

  Het leek een soort nieuwe Rocket League te worden, maar dat heeft de game absoluut niet waar gemaakt. Misschien was het in dat opzicht achteraf gezien ook wel een oneerlijke vergelijking omdat Rocket League een van de beste games is die je kan spelen op de PS4. Destruction Allstars is dat in ieder geval niet voor de PS5 en dat hadden we van mijlenver aan kunnen zien komen.

  FIFA 21

  De populaire voetbalgame is misschien niet per definitie een hele slechte game, maar FIFA 21 levert wel heel veel frustratie op vanwege meerdere redenen. Daar komt ook nog eens bij dat de PS5 versie niet zo heel bijzonder is afgezien van een, toegegeven, indrukwekkende grafische upgrade. FIFA 21 is ook een typische game die je vooral beter kan overslaan ter bevordering van je mentale gezondheid.

  Met alle frustratie die de game oplevert zal je regelmatig de behoefte krijgen om je controller door de kamer heen te slingeren. Aangezien de Dualsense controller een pittig prijskaartje heeft, kan je FIFA 21 maar beter overslaan op de PS5 als je een beetje liefde voor je portemonnee hebt. Als je een voetbalgame wil spelen heb je alleen niet heel veel andere keuze en dat is wel heel erg jammer, laten we hopen dat Konami volgend jaar flink zijn best gaat doen met Pro Evolution Soccer.

  FIFA 21

  Verkijgbaar vanaf 9 october 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.