Tip: Koop Destruction Allstars voor PS5 fysiek op bol.com!

News
dinsdag, 02 februari 2021 om 14:00
destruction allstarsf1592573914
Als je de PS5 game Destruction Allstars wil spelen, dan kan je deze maand de titel digitaal oppikken door middel van PlayStation Plus. Wil je de game alleen voor altijd in je collectie houden, dan kan je Destruction Allstars ook fysiek kopen bij bol.com.
Het PlayStation Plus-programma van Sony is een aantrekkelijke deal. Elke maand krijg je toegang tot een aantal gratis games die het Japanse bedrijf beschikbaar stelt. Je moet er alleen wel elke maand een vast bedrag betalen en wanneer je besluit om te stoppen met PlayStation Plus, dan heb je geen toegang meer tot je digitale bibliotheek aan games.
Het is dan ook geen raadsel waarom sommige mensen ervoor kiezen om een fysieke versie van hun favoriete game te kopen, zodat ze er zeker van zijn dat ze er altijd toegang tot hebben. Wil je de fysieke versie van Destruction Allstars in huis halen, dan kan je nu terecht op bol.com.
Let op: de releasedatum voor de fysieke versie is bij bol.com nog niet bekend.

Waar draait Destruction Allstars om?

Heb je altijd al een kampioen in de arena willen zijn, dan is Destruction Allstars de perfecte game voor jou. In plaats van conventionele gevechten met zwaarden of geweren doe je dat in de game alleen door middel van beukende auto’s. Alle zestien verschillende Allstars hebben hun eigen bolide waarmee ze chaos and destruction kunnen zaaien. Zo heeft de auto van Hana een enorm zwaard waarmee ze de voertuigen van tegenstanders in tweeën kan hakken. Wanneer je auto is vernietigd, dan is het gevecht nog niet voorbij, want op de voet hebben de kampioenen ook elk nog hun eigen vaardigheden om het tij te keren.

Populair Nieuws