Destiny 2 Nieuws

  Xbox Live Deals with Gold met F1 en Divinity Original Sin

  Ook deze week zijn er weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Je kunt de F1 games uit 2015, 2016, 2017 en 2018 met korting kopen. Zelfs de nieuwste race simulator game kan worden aangeschaft met 40% korting. De Divinity: Original Sin - Enhanced Edition kan met maar liefst 75% korting worden gekocht.

  Destiny 2 Forsaken release trailer uitgebracht door Activision

  De nieuwe Destiny 2 Forsaken release trailer is door Activision uitgebracht. De DLC komt op 4 september uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Destiny 2 Battle of the Clans begint 7 september

  Op vrijdag 7 september krijgen clans de kans om te laten zien we de beste is in de Destiny 2 Battle of the Clans. Zes clans zullen het tegen elkaar opnemen tijdens de finale van de Battle of the Clans.

  Speciale edities Destiny 2 Forsaken nu te pre-orderen

  Bungie, Activision en High Moon Studios maken de speciale edities van Destiny 2 Forsaken bekend. Een van de speciale versies van de game heet de Destiny 2: Forsaken - Legendary Collection. Deze editie zal vanaf 4 september wereldwijd verkrijgbaar zijn en is vanaf nu beschikbaar om te pre-orderen.

  Destiny 2 Forsaken details onthulling vervanging Cayde-6

  Nieuwe Destiny 2 Forsaken details laten blijken dat de uitbreiding een verandering doorvoert in de voice-acting. Nathan Fillion die eerder personage Cayde-6 vertolkte komt in Forsaken niet terug om in deze rol te kruipen.

  Uncharted film van Nathan Fillion uitgebracht

  Er staat een heuse Uncharted film online met Nathan Fillion in de hoofdrol. De film is gemaakt door Fillion en zijn productie team en duurt zo'n vijftien minuten. Fillion hintte eerder al naar een Uncharted aankondiging.

  Amazon Prime Day deals voor het eerst in Nederland

  De Amazon Prime Day deals zijn van start gegaan en dat brengt flink wat aanbiedingen met zich mee. Het is de eerste keer dat er in Nederland een Amazon Prime Day is. Het betekent flinke kortingen voor Amazon Prime leden op onder andere games en hardware

  Game Mania Summer Sale 2018 van start op nieuwe en USED games

  De Summer Sale 2018 is in volle gang bij Game Mania. De winkelketen heeft een scala aan koopjes in de winkel liggen, waardoor je voor een zacht prijsje de grootste games kunt kopen. Absolute toppers als deze kun je bijna niet aan je voorbij laten gaan.

  Gratis Destiny 2 spelen is binnenkort tijdelijk mogelijk

  Je kunt binnenkort gratis Destiny 2 spelen als je een PlayStation 4 hebt. Er komt namelijk een gratis weekend aan voor PlayStation 4 gebruikers, waardoor je het spel kunt uitproberen. Alle progressie die je maakt, kun je meenemen als je daarna besluit om het spel aan te schaffen.

  Geef je op voor de Destiny 2 Clan wedstrijd

  Doe mee aan de Destiny 2 Clan wedstrijd en win Destiny 2 prijzen voor jou en je Clan! Weet jij met jouw Clan om aan het 'Battle of the Clans' evenement mee te doen! Dit is hoe je je kunt opgeven om deel te nemen aan het evenement dat je tot de beste Clan van de Benelux kan benoemen!

  Activision E3 2018 games bekendgemaakt - Meer dan CoD en Destiny

  De Activision E3 2018 games zijn bekendgemaakt. Activision heeft onthuld welke games er dit jaar naar E3 komen. Naast Call of Duty Black Ops 4 en Destiny 2 zullen er meer games komen.

  Destiny 2 Forsaken release aangekondigd - Terug de ruimte in!

  De Destiny 2 Forsaken release is aangekondigd. Bungie heeft daarmee de nieuwe plannen voor Destiny 2 bekendgemaakt. De details van Destiny 2 Forsaken vind je hier!

  Destiny 2 Warmind DLC is officieel uitgebracht

  Voor iedereen die helemaal klaar was met Destiny 2 is er goed nieuws! De nieuwe Destiny 2 Warmind DLC is uitgekomen. Genoeg reden om opnieuw het universum over hoop te schieten.

  Word lid van de Humble Monthly voor $12 en krijg meteen Destiny 2

  De Humble Store heeft nu wel een hele leuke aanbieding. Als je namelijk een Humble Monthly abonnement neemt, dan krijg je meteen Destiny 2 voor de PC. En een abonnement kost slechts 12 dollar.

  Nieuwe Destiny 2 mode komt later dit jaar

  De volgende grote Destiny 2 expansion zit eraan te komen. Wat er na Warmind aankomt, klinkt een stuk aanlokkelijker. Hij lijkt er namelijk op dat een nieuwe Destiny 2 mode in de maak is.

  Nieuwe Destiny 2 DLC aangekondigd door Bungie

  Er is een nieuwe Destiny 2 DLC aangekondigd. De DLC, genaamd Warmind, moet op 8 mei voor de game verschijnen. Hiernaast zijn er ook nieuwe details aan het licht gekomen over het derde seizoen van content.

  PlayStation Store sale is terug met dubbele korting

  Je hebt wel eens dat je een product ziet en denkt: ''Hè, zat er nog maar net wat extra korting op.'' Dit moment is met de PlayStation Store sale zo goed als verleden tijd, want het bekende fenomeen van de dubbele kortingen keert weer terug in de online winkel!

  Destiny 2 update legt het tempo hoger met aanpassingen

  Er is een Destiny 2 update beschikbaar voor iedereen. Het gaat hier om een update genaamd Go Fast en brengt het spel naar versie 1.1.4. Met deze naam doet de update het spel eer aan, want alles gaat een stukje sneller na de doorgevoerde wijzigingen.

  Xbox Deals with Gold kortingen - Sportgames van 2K

  Het is tijd voor een hoop Xbox Deals with Gold kortingen. Deze week zijn er een hoop sport games van 2K die te koop zijn met kortingen.

  Grote Destiny 2 expansion later dit jaar verwacht

  Met verschillende gratis Destiny 2 updates blijft ontwikkelaar Bungie het spel ondersteunen. Nu heeft uitgever Activision een grote Destiny 2 expansion aangekondigd die zal verschijnen na de tweede uitbreiding. Veel laat de uitgever verder nog niet los, maar dat het grootse plannen heeft is wel duidelijk.

  Destiny 2 PvP krijgt een hoop veranderingen in snelheid

  In een blogpost maakt Bungie bekend dat de Destiny 2 PvP modi een hoop veranderingen zullen krijgen. Spelers vinden namelijk dat de gameplay van de multiplayer modi te langzaam zijn. Hier wil Bungie verandering in brengen.

  Destiny 2 update brengt nieuwe armor en beloningen Raid

  Er komt deze maand een nieuwe grote Destiny 2 update. De update zal onder andere nieuwe Raid voordelen en Masterwork armor bevatten.

  Reminder - Destiny 2 servers gaan offline wegens updates

  Vanavond zullen de Destiny 2 servers offline gaan voor onderhoud. Na het onderhoud zal er een nieuwe update beschikbaar komen die enkele veranderingen brengt.

  Destiny 2 updates gaan veel veranderen

  Bungie heeft veel plannen voor toekomstige Destiny 2 updates. De spelontwikkelaar heeft in een blogpost aangegeven wat er allemaal voor de shooter aan zit te komen. En dat is behoorlijk wat!

  Eerste Destiny 2 patch van 2018 geeft spelers toegang tot Iron Banner

  Iedereen die Destiny 2 heeft kan weer aan de slag met de Iron Banner, een regelmatig terugkerend evenement in de game. Dit dankzij een Destiny 2 patch die gisteren gelanceerd werd.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.