Dead Space 2

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Avontuur, survival horror, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door Visceral Games en uitgegeven door Electronic Arts & Visceral Games

  9

  Dead Space 2 Artikelen

  De 100 beste games van het decennium - #70 tot en met #61

  Het decennium zit er bijna op en de afgelopen jaren zijn er meer dan tal van geweldige en invloedrijke games verschenen. Maar wat waren nu de 100 beste games van het decennium? XGN.nl zet ze voor jou op een rijtje in een mooie top 10, met vandaag de nummers 70 tot en met 61.

  Visceral Games wiki - XGN Biografie

  In de laatste week van juli hebben wij aandacht besteed aan Retro Studios, de maker van Metroid Prime en Donkey Kong Country Returns. Deze week staat Visceral Games, de ontwikkelaar achter Dead Space, in onze spotlight! Lees er meer over in onze Visceral Games wiki special.

  Xbox Live Gold games april 2018 - Wat spelen we deze maand?

  De Xbox Live Gold games april 2018 zijn weer bekend. Wij duiken dieper in de verschillende games zodat jij weet wat je te wachten staat bij het downloaden van de games. Ook is dit een mogelijkheid om alvast te zien of de games wel wat voor jou zijn.

  Gratis EA Access games overzicht - Wat zit er in de Vault?

  Er zijn behoorlijk wat gratis EA Access games in de EA Access Vault. Welke spellen zijn dat eigenlijk? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  Top 10 moeilijkste achievements in games

  Achievement hunters: gamers die plezier en erkenning halen uit bijna masochistische praktijken. Skills of niet: sommige achievements vragen langdurige toewijding, geduld en een ijzeren wil. Hier een overzicht van de 10 moeilijkste achievements in games:

  Dead Space 2 Nieuws

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  Xbox Live Gold games april 2018 bekendgemaakt

  De Xbox Live Gold games april 2018 zijn vrij laat aangekondigd deze maand. Nog een paar dagen en de volgende maand start al. Nu heeft Microsoft de games eindelijk bekendgemaakt en er staan leuke gratis titels te wachten.

  Zes nieuwe Xbox One backwards compatible games toegevoegd

  De lijst met Xbox 360 games die op de Xbox One gespeeld kunnen worden is vandaag weer gegroeid. Er zijn zes nieuwe Xbox One backwards compatible games toegevoegd aan de lijst.

  Dead Space ontwikkelaar werkt aan iets nieuws

  Visceral Games, de ontwikkelaar van de Dead Space franchise, werkt aan een nieuwe game. Maar die nieuwe game is niet Dead Space 4.

  Regisseur John Carpenter wil Dead Space film maken

  Het zou best eens kunnen dat we in de toekomst een Dead Space film op het grote doek kunnen bewonderen. John Carpenter, regisseur van films als Halloween, The Thing en Escape from New York, zegt namelijk zeer geïnteresseerd zijn om meer met de Dead Space franchise te doen.

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.