Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy Nieuws

  Crash Team Racing remaster aangekondigd tijdens de Game Awards 2018

  Er is een Crash Team Racing remaster aangekondigd tijdens de Game Awards. De game heet Crash Team Racing: Nitro Fueled en komt uit op de PlayStation 4. De release zal volgend jaar al plaatsvinden in de zomer en de game zal dan ook verschijnen op de Nintendo Switch en Xbox One.

  bol.com sale - Assassin's Creed en Crash Bandicoot

  Het is weer Bulk Alert bij bol.com. Dit betekent dat er een hoop aanbiedingen zijn. bol.com heeft nu flink wat sale op enkele games, waaronder Assassin's Creed: Origins en Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Ook kun je nu de PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One S kopen in combinatie met enkele games.

  Crash Bandicoot release vervroegd voor PC, Switch en Xbox One

  Wanneer een releasedatum wordt vrijgegeven wordt deze later regelmatig toch niet gehaald. Dit zorgt voor teleurstellingen omdat je favoriete release wederom wordt uitgesteld. Mag het dan eens een welkom nieuwtje zijn als je hoort dat de Crash Bandicoot release juist wordt vervroegd.

  Crash Bandicoot N. Sane Trilogy release voor Steam en XB1 bekend

  Tijdens de Nintendo Direct is de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy release voor de Nintendo Switch aangekondigd. Nu maakt Activision ook bekend dat het spel naar Steam komt en uitgebracht zal worden voor de Xbox One.

  Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Nintendo Switch release aangekondigd

  Activision zal de originele drie Crash Bandicoot games voor het eerst naar een Nintendo console brengen. Nintendo heeft namelijk de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Nintendo Switch release aangekondigd. De remaster zal vanaf 10 juli voor de Nintendo Switch beschikbaar zijn.

  Er komen meer remastered games van Activision aan

  Activision is van plan om meer remastered games uit te brengen in de toekomst. Dat is te lezen in een rapport van de uitgever. Hiermee gooit het bedrijf nog wat extra olie op het vuur als het gaat om de geruchten van een Spyro Remaster.

  Crash Bandicoot Switch en PC versie verschijnt mogelijk dit jaar

  De Crash Bandicoot N.Sane Trilogie was een groot succes voor PlayStation 4. Nu gaat het gerucht rond dat een Crash Bandicoot Switch en PC-versie nog dit jaar kan verschijnen. Een exacte releasedatum is echter nog niet bekend.

  PlayStation Store Kerst Deals 2017 - Crash Bandicoot

  Het begin inmiddels traditie te worden, want ook dit jaar is het weer zover. De PlayStation Store Kerst Deals gaan beginnen. Dit jaar wordt afgetrapt met Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, die nu 25 euro kost.

  Media Markt Cyber Monday Deals 2017 - Crash Bandicoot 25 euro!

  Het is Cyber Monday! Reden genoeg voor verschillende winkels om de nodige producten in prijs te verlagen. Zo ook bij de Media Markt Cyber Monday deals, want Crash Bandicoot N. Sane Trilogy kost tot en met zondag slechts 25 euro.

  Splatoon 2 release doet het weer minder dan Crash trilogie in Verenigd Koninkrijk

  De Splatoon 2 release is net als vorige week wederom op verkoopcijfers verslagen door Crash Bandicoot N Sane Trilogy. Het gaat hierbij om cijfers van fysieke games in het Verenigd Koninkrijk en de digitale verkopen zijn niet meegerekend. Splatoon 2 kwam op 21 juli uit voor de Nintendo Switch.

  Splatoon 2 release komt binnen op tweede plaats in verkooplijst

  De Splatoon 2 release verkoopt relatief goed in het Verenigd Koninkrijk. De game komt na drie dagen uit te zijn binnen op de tweede plaats op de lijst van meest verkochte games. Crash Bandicoot N Sane Trilogy staat voor de derde week achter elkaar op de eerste plaats.

  Crash Bandicoot remaster ontvangt nieuw level middels DLC

  De Crash Bandicoot remaster voor de PlayStation 4 heeft een nieuw level mogen ontvangen middels downloadbare content. Het gaat hier om een onderdeel dat uit de originele versie van de game is gehaald, maar nu alsnog te spelen is voor fans.

  Crash Bandicoot N Sane Trilogy release is lastiger dan het origineel

  De Crash Bandicoot N Sane Trilogy release is moeilijker te spelen dan de originele games. Dat stelt Vicarious Visions, ontwikkelaar van de game. De remaster is lastiger doordat het springen meer precisie verlangt dan in het origineel.

  Meer Crash Bandicoot games is een mogelijkheid

  In een interview met gamesindustry.biz liet Eric Hirshberg, de CEO van Activision, weten dat het altijd mogelijk is dat er meer Crash Bandicoot games verschijnen in de toekomst. We hebben alle informatie op een rij gezet.

  Crash Bandicoot N Sane release verkoopt beter dan Horizon Zero Dawn

  De Crash Bandicoot N Sane release is in de eerste week beter verkocht dan Sony's paradepaardje van dit jaar, Horizon Zero Dawn. Dat blijkt uit verkoopcijfers van de Engelse markt. De trilogie van Crash kwam op 30 juni uit.

  Crash Bandicoot N.Sane Trilogy ontwikkeld zonder de broncode

  Activision en Vicarious Visions hebber er alles aangedaan om de originele Crash Bandicoot op de eerste PlayStation over te brengen naar de PS4. De ontwikkelaar en uitgever zijn zelfs zo ver gegaan dat ze Crash Bandicoot N.Sane Trilogy ontwikkeld hebben zonder broncode.

  Activision E3 2017 plannen bekendgemaakt

  Mocht je ontzettend uitkijken naar Call of Duty WW2 of Destiny 2 dan heb je geluk. Volgens de Activision E3 2017 plannen komen de games uitgebreid aan bod.

  N. Sane Trilogy screenshots tonen Crash Bandicoot in actie

  Hier zijn acht nieuwe Crash Bandicoot N. Sane Trilogy screenshots te zien. Op de screenshots zien we voornamelijk Crash Bandicoot in actie tijdens verschillende levels uit de remastered game.

  Nieuwe Crash Bandicoot gameplay beelden getoond

  Op Youtube zijn gisteren nieuwe Crash Bandicoot gameplay beelden verschenen. Het gaat om beelden van de game Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

  Nieuwe Crash Bandicoot gameplay beelden

  Activision heeft nieuwe Crash Bandicoot gameplay beelden getoond. Het gaat om beelden uit de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

  Nieuwe Crash Bandicoot N. Sane Trilogy beelden

  In Amerika is PAX East bezig, een conventie waar allerlei game tentoongesteld worden. Dankzij dat event hebben we nu ook nieuwe Crash Bandicoot N. Sane Trilogy beelden kunnen bemachtigen.

  Poster toont dat remake van Crash Bandicoot PlayStation Exclusive is

  Vooralsnog stond niet concreet vast of de remakeverzameling van de oorspronkelijke Crash Bandicoot games wel of niet een PlayStation Exclusive zal worden. Een promotie poster toont dat Crash Bandicoot PlayStation Exclusive is.

  Naughty Dogs co-president stopt bij de studio na vijftien jaar dienst

  Christope Balestra stopt met zijn werk bij de Amerikaanse ontwikkelaar Naughty Dog. Naughty Dogs co-president stopt nadat hij sinds 2002 vijftien jaar voor de ontwikkelaar gewerkt heeft. Dit heeft Balestra laten weten via een officiële verklaring.

  Crash Bandicoot PS4 release bekendgemaakt

  De Crash Bandicoot PS4 release zal 30 juni plaatsvinden. Dat heeft Vicarious Visions, ontwikkelaar van de remakes, vandaag aangekondigd.

  Crash Bandicoot vergelijking toont nagenoeg dezelfde game

  Crash Bandicoot N Sane Trilogy maakt een sprong van drie generaties; van PlayStation naar PlayStation 4. Digital Foundry heeft een Crash Bandicoot vergelijking gemaakt van de vrijgegeven beelden en de originele game. Het verschil is bijna niet te merken in de side-by-side trailer, qua level design dan.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.