Top 10 beste PSN Sale aanbiedingen uit de Easter Sale - Dankjewel Paashaas!

  Dit zijn de tien beste PSN Easter Sale aanbiedingen. De koude winterdagen zijn voorbij en dat betekent dat de lente voor de deur staat om ons op te vrolijken. Sony wil hier een handje mee helpen door een scala met aanbiedingen voor te schotelen en de beste vind je hier!

  Niet alleen wordt er naar de game gekeken tijdens het kiezen van de tien beste PSN Sale aanbiedingen. Er wordt namelijk ook gekeken naar hoe leuk de game is om te spelen en wat je allemaal krijgt in vergelijking met hoeveel de game kost. Zonder verder oponthoud is het dan ook tijd om te beginnen met deze lijst met de beste PSN Easter Sale aanbiedingen!

  10. Just Cause 4 Digital Deluxe Edition (39,99 euro)

  We beginnen deze lijst met beste PSN Easter Sale aanbiedingen gelijk goed, want je kunt het allernieuwste deel in de Just Cause-reeks nu met flink wat korting kopen. De game kwam in december 2018 op de markt en kost enkele maanden later nog maar 39,99 euro. Dat is een koopje als je kijkt wat je er allemaal voor terugkrijgt.

  Allereerst is dat namelijk een flinke dosis plezier, want Just Cause 4 is een speeltuin die je mag gaan ontdekken op. Die speeltuin draagt het naam Solís, een eiland dat wordt geplaagd door extreem weer en het is aan jou, Rico Rodriguez, om erachter te komen wat er nou daadwerkelijk aan de hand is met het gekke weer. Wat dat betreft ben je in Just Cause 4 net een kruising tussen Piet Paulusma en Batman en laten we eerlijk zijn, wie wil dat nou niet?

  9. Valiant Hearts: The Great War (3,99 euro)

  Mocht je voor een veel zachter prijsje een fantastische game willen spelen, kan dat natuurlijk ook. Overweeg dan om Valiant Hearts: The Great War aan te schaffen. Het is een puzzel platformer van Ubisoft die zich afspeelt tijdens de Eerste Wereldoorlog. Vanaf het eerste moment raak je gecharmeerd door de leuke animatiestijl die zowel vrolijk als somber is.

  Mocht dit je nog niet weten te verkopen, doet het verhaal dat wel. Met boeiende personages ervaar je de Eerste Wereldoorlog vanuit verschillende perspectieven, waardoor het verhaal al snel diepgang krijgt. Voor 3,99 euro is dit zeker één van de beste PSN Sale aanbiedingen uit de Easter Sale.

  8. Diablo III Eternal Collection (19,99 euro)

  Op de achtste plaats in deze lijst met beste PSN Sale aanbiedingen van de Easter Sale staat de Eternal Collection van Diablo III. Deze bevat alle DLC van de bekende top-down actie-RPG van Blizzard die voor het eerst uitkwam in 2012 op de PC. Een aantal jaren later kwam de game ook naar de PS3 en PS4 inclusief de Reaper of Souls DLC. De Eternal Collection doet daar nog een stapje bovenop door je ook blij te maken met de toevoeging van de Rise of the Necromancer DLC.

  Met de Eternal Collection kun je dan ook het oorspronkelijke verhaal en dat van de Reaper of Souls uitbreiding ervaren. Dit hoef je overigens niet in je eentje te doen. De game is namelijk speelbaar met maximaal vier spelers op één scherm, waardoor je de game dus volledig coop kunt spelen met je vrienden. Als je je vrienden zover krijgt, hoef je per persoon dus eigenlijk maar vijf euro te betalen voor de game.

  7. Just Dance 2019 (23,99 euro)

  Op plek zeven staat de meest recente editie van Just Dance die je kunt gebruiken om je woonkamer om te toveren tot moderne dansvloer. Schudden maar met die heupen op nummers van Bruno Mars, Dua Lipa en Maroon 5. Ook voor de jongere leeftijdscategorie zijn er flink wat nummers om op los te gaan, waaronder Un Poco Loco van de Disney-Pixar film Coco.

  Voor maar 23,99 euro heb je de volledige game met en dus al uren aan plezier, maar dat kun je vervolgens nog groter maken. Door lid te worden van Just Dance Unlimited krijg je namelijk nog meer nummers om lekker op te dansen. Met Just Dance 2019 is het dus zeker dat je de koning van de dansvloer wordt en dat is dan ook precies de reden waarom het één van de beste PSN Sale aanbiedingen is in de Easter Sale.

  6. Tetris Effect (27,99 euro)

  Deze nieuwe variant van het klassieke Tetris is de volgende game in onze lijst met beste PSN Sale aanbiedingen die je op dit moment kunt vinden in de Easter Salen. Ontwikkeld door het brein achter Lumines komt deze ritmische versie van Tetris die de klassieke gameplay combineert met rustgevende tonen. Hierdoor raak je al snel in een soort tranche wanneer je lekker aan het spelen bent.

  Wat deze aanbieding alleen nog maar beter maakt, is het feit dat de game ook nog eens een PlayStation VR game is. Hierdoor kun je de game op verschillende manieren spelen, zonder dat daar extra kosten aan verbonden zitten. Dit is natuurlijk wel ervan uitgaande dat je een PlayStation VR-bril hebt. Heb je deze niet en haal je de game toch, heb je alsnog je eerste VR-game in de wacht gesleept voor het geval je de Virtual Reality bril nog een keer wil halen.

  5. Batman: Arkham Collection (23,99 euro)

  Nog net in de top vijf van de beste PSN Sale aanbiedingen, valt de Batman Arkham Collection. In deze collectie tref je de remasters van Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City aan, maar daar blijft het niet bij. Je krijgt ook de voor de huidige generatie consoles ontwikkelde Batman: Arkham Knight erbij. Voor 23,99 euro heb je dus drie fantastische AAA-games.

  Het is ook wel logisch dat je de games als collectie koopt, aangezien het verhaal verdeeld is over drie games. Door de collectie te halen, kun je het volledige verhaal in één keer ervaren en dat is ook precies wat je wil doen zodra je begint met het eerste deel. De games zijn verslavend goed als het op gameplay aankomt en het verhaal is ook nog eens ontzettend interessant. Al helemaal als je fan bent van superhelden.

  4. Far Cry: New Dawn Deluxe Edition (29,99 euro)

  Het recentelijk verschenen Far Cry: New Dawn is de volgende game in onze lijst met beste PSN Sale aanbiedingen. De game kwam op 14 februari uit en is een vervolg op Far Cry 5. De game speelt zich 19 jaar af na het einde van Far Cry 5 en speelt zich af in dezelfde regio, Hope County. Het landschap is alleen wel compleet anders, aangezien de wereld grotendeels verwoest is door kernwapens.

  Terwijl je je een weg door de woestenij baant, kom je allerlei krankzinnige, gemuteerde vijanden tegen. Ook is er een nieuwe factie die Hope County op stelten wil zetten in de vorm van de Highwaymen, een groep onder leiding van tweeling Mickey en Lou. Het nieuwe avontuur kwam slechts twee maanden geleden uit en is nu al verkrijgbaar voor 29,99 euro.

  3. Spyro + Crash Remastered Game Bundle (49,99 euro)

  Op de derde plaats in onze lijst met beste PSN Sale aanbiedingen uit de Easter Sale staat een flinke dosis nostalgie. Deze wordt je voorgeschoteld in de vorm van een bundel van de remasters van de Spyro- en Crash Bandicoot trilogie. Voor 49,99 euro krijg je zes games die allemaal speelbaar zijn met verbeterde besturing en een nieuw likje verf.

  Niet alleen is de bundel een goede aankoop voor wie een nostalgisch hart heeft, maar ook voor de jongere generatie. Die kunnen eerst aan de slag met de Spyro-games, die bekendstaan om de vergevingsgezinde moeilijkheidsgraad, voordat ze doorgaan met Crash Bandicoot. De games van Crash zijn een stapje moeilijker, maar wel ontzettend leuk om te spelen. Tijd om een lekkere platformer te spelen dus met Spyro en Crash!

  2. Hollow Knight: Voidheart Edition (6,99 euro)

  Het zilver in deze lijst met beste PSN Sale aanbiedingen gaat naar de kleine indie-game Hollow Knight. Deze metroidvania-game biedt je tientallen uren aan plezier dankzij de unieke settingen en omgevingen die dat met zich meebrengt. Je speeltuin is namelijk een insectenkoninkrijk dat geplaagd wordt door een scala aan dodelijke vijanden.

  Voor nog geen tientje is dit zeker één van de beste PSN Sale aanbiedingen, want de game biedt je minstens 25 uur aan content. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de uitbreidingen die de Voidheart Edition bevat. Deze editie bevat er namelijk vier die het speelplezier met gemak kan verdubbelen.

  1. Assassin’s Creed Odyssey - Gold Edition (49,99 euro)

  Natuurlijk kan er maar één game de beste zijn in deze lijst met beste PSN Sale aanbiedingen uit de PlayStation Store Easter Sale en dat is de Gold Edition van Assassin’s Creed Odyssey. Het meest recente deel in de langlopende moordenaarsreeks staat op de eerste plaats en dat is niet zo vreemd. De game kan je met gemak meer dan 100 uur bezighouden en dat is nog voordat je aan de slag gaat met de DLC.

  De Gold Edition bevat namelijk alle DLC voor de game en dat betekent dat je er nog een extra game bij krijgt. De Gold Edition van Assassin’s Creed Odyssey bevat namelijk de remaster van Assassin’s Creed III, het deel dat zich afspeelt tijdens de Amerikaanse Revolutie. Voor 49,99 euro is het dan deze deal dan ook daadwerkelijk een koopje en ben je gek als je de game niet haalt als je van Assassin’s Creed houdt.

  De beste PSN Easter Sale aanbiedingen zijn nog wel een tijdje geldig

  Als één van de aanbiedingen in de huidige PSN Sale je bevalt, maar je er nu nog geen centen voor hebt kun je opgelucht ademhalen. De aanbiedingen zijn nog tot en met 2 mei geldig. Genoeg tijd dus om nog even wat geld op te sparen om een game voor een zacht prijsje te scoren.

  Valiant Hearts: The Great War

  Verkijgbaar vanaf 25 june 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.