Nintendo eShop sales - Grote titels voor een zacht prijsje

  De Nintendo eShop is de plek voor Nintendo Switch-eigenaren om games te downloaden, maar grote titels zijn bijna nooit in de aanbieding. Je zult eerder indie-games in de sale zien. Op het moment heeft de Nintendo eShop juist wel een grote sale met veel titels. Lees hier de beste 10 Nintendo eShop sales. Al deze aanbiedingen gelden tot 25 april.

  10. DOOM

  Op nummer 10 van onze beste Nintendo eShop sales staat DOOM. Als Doom-marinier heb je maar één missie en dat is het stoppen van de demonen die uit de diepste krochten van de hel komen. Je krijgt toegang tot een extreem groot arsenaal aan wapens om de demonen een kopje kleiner te maken. De brute game DOOM is in singleplayer maar ook in multiplayer te spelen op de Nintendo Switch. Met de Switch-versie krijg je toegang tot alle DLC die tot nu toe is uitgekomen voor de game.

  Het is schieten en hakken geblazen als hordes demonen jouw kant op komen. Doom is nu voor maar 29,99 euro te downloaden in de Nintendo eShop. Voorheen was deze titel 59,99 euro, een korting van 50%!

  9. Xenoblade Chronicles 2

  In Xenoblade Chronicles 2 ga je als Rex en Pyra op pad om op zoek te gaan naar Elysium, de geboorteplaats van de mensheid. Het zwaard Pyra geeft Rex immense krachten, waarmee hij al zijn vijanden kan verslaan. De wereld van Xenoblade rust letterlijk op de schouders van verschillende titanen.

  Naast de hoofdcampagne kun je ook genieten van Torna - The Golden Country, waar je de gebeurtenissen 500 jaar voor het verhaal van Xenoblade Chronicles 2 ervaart. Deze geweldige titel voor de Nintendo Switch was eerst 59,99 euro maar is nu in de aanbieding voor maar 39,99 euro in de Nintendo eShop sales.

  8. Dark Souls Remastered

  Het originele Dark Souls heeft een remaster gekregen voor op de Nintendo Switch. Maak je klaar om eindeloos veel moeilijke vijanden tegen te komen die je keer op keer zullen vermoorden, soms tot ergernis aan toe. Dark Souls is een van de moeilijkste games die je maar kunt vinden en is dan ook niet voor de casual-gamers onder ons.

  Maak je klaar voor veel gevechten, vul je Estus Flasks bij en trek wat zweetbandjes aan voor je begint aan de immens grote wereld van Dark Souls. Dark Souls Remastered is nu voor maar 27,99 euro te downloaden in de Nintendo eShop sales.

  7. Mario + Rabbids Kingdom Battle

  De werelden van Mario en de Rabbids komen samen in een strategisch avontuur voor op de Nintendo Switch. Op nummer 7 van onze Nintendo eShop sales staat dan ook deze titel. In turn-based gevechten door vier werelden heen ga je de strijd aan tegen de Rabbids die op een mysterieuze manier de wereld zijn binnengedrongen.

  Mario, Luigi, Peach en Yoshi moeten samenwerken om de rust te herstellen in het Paddenstoelenrijk. Hierbij krijgen ze hulp van vier Rabbids met elk unieke skills. Mario + Rabbids Kingdom Battle is voor maar 19,99 euro te downloaden in de Nintendo eShop sales.

  6. Diablo 3

  In een hels avontuur waar je als de laatste Nephalem speelt ga jij de strijd aan tegen verschillende demonen. In jouw strijd tegen de gevaarlijkste wezens uit de hel maak je gebruik van unieke skills. Zo laat je de doden weer leven als de Nechromancer en maak je gebruik van dodelijke spreuken als een Wizard. In Diablo 3 is het de bedoeling om zoveel mogelijk loot te verzamelen. Hierdoor word je ook steeds sterker in jouw gevecht tegen de hel.

  De Reaper of Souls editie van Diablo 3 voor de Nintendo Switch bevat alle uitbreidingen tot nu toe voor de game en deze zijn allemaal speelbaar vanaf dat je deze hebt gedownload. De game is nu voor maar 39,99 euro te downloaden in de Nintendo eShop sales.

  5. Octopath Traveler

  Octopath Traveler staat op de vijfde plaats in onze Nintendo Switch eShop sales. De geweldige 2D RPG van de makers van Bravely Default is een must-have voor op de Nintendo Switch. Je speelt als acht verschillende reizigers die allemaal een eigen verhaal vertellen. In een wereld vol fantasie begin je aan een reis waar alles jouw keuze is.

  Je kunt ervoor kiezen om de gehele game alleen te spelen of als je van iets meer gezelschap houdt kun je pacten sluiten met anderen. Octopath Traveler is nu voor maar 39,99 euro te downloaden in de Nintendo eShop sales.

  4. The Elder Scrolls V: Skyrim

  Maak jouw eigen Dragonborn en begin aan een gigantisch avontuur vol mythische wezens en vuurspuwende draken. In The Elder Scrolls Skyrim kun je doen wat je maar wilt. Kijk wel uit dat je geen kippen vermoord in de hoofdstad, anders kun je zomaar in de bak belanden. In de geweldige RPG kies je hoe jij speelt.

  Ga je de strijd aan met een gigantische hakbijl of blijf je op een afstand en belaag je de vijand met dodelijke spreuken en vlijmscherpe pijlen? Aan jou de keuze. The Elder Scrolls V: Skyrim is voor maar 39,99 euro te downloaden in de Nintendo eShop sales.

  3. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

  Crash bandicoot is terug! Draai, spring, duik en ren je een weg door moeilijke avonturen en intense levels. In de trilogy kun je genieten van Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2 en Crash Bandicoot 3, allemaal in een HD-jasje. Alle klassieke levels zijn te spelen op de Nintendo Switch, maar er zijn ook nieuwe levels toegevoegd als het Future Tense-level.

  Crash Bandicoot stond al eerder in een lijst van moeilijkste games en terecht. Deze titel ziet er heel vriendelijk uit, maar zal je uren aan stress en hoofdpijn bezorgen. De titel is nu voor maar 25,99 euro te downloaden in de Nintendo eShop sales.

  2. The Legend of Zelda: Breath of The Wild

  Na honderd jaar te hebben geslapen wordt Link wakker in het prachtige Hyrule. Zonder enig idee te hebben waar hij is gaat hij op pad om erachter te komen wat er allemaal gebeurt is in de tijd dat hij heeft geslapen. Je zult in de grote open wereld van Breath of The Wild vele monsters moeten trotseren. Beklim de hoogste torens en trotseer de koudste omgevingen.

  The Legend of Zelda: Breath of The Wild is een fantastische Nintendo Switch-titel en is nu voor maar 48,99 euro te downloaden in de Nintendo eShop sales. Voorheen was de game 69,99 euro. Dit is een korting van 30%.

  1. Super Mario Odyssey

  Op nummer één van de beste Nintendo eShop sales staat Super Mario Odyssey. Samen met Cappy, de pet van Mario gaat het stel op pad door verschillende werelden om Prinses Peach te redden uit de klauwen van Bowser. De fantastisch mooie 3D-wereld van Super Mario Odyssey is extreem groot en bevat veel missies om te voltooien.

  Het reusachtige rijk zit vol geheimen om te ontdekken en personages om te redden. Je kunt Mario veel verschillende kostuums aan doen, die allemaal passen bij de wereld waar ze uit komen. Deze geweldige titel is de beste Nintendo eShop sale op het moment. Je kunt Super Mario Odyssey nu voor maar 39,99 euro downloaden in de Nintendo eShop.

  De beste Nintendo eShop sales van het moment

  Dit zijn de beste aanbiedingen in de Nintendo eShop op het moment. Naast deze titels zijn er ook een aantal andere games in de sale. Zo heeft L.A. Noire een korting van 66%, Monster Hunter Generations Ultimate 42% korting en Wolfenstein II: The New Colossus een aanbieding van 33%.

  DOOM

  Verkijgbaar vanaf 13 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.