Call of Duty: Modern Warfare 3 Nieuws

  Call of Duty aanbieding in de Humble Store weekend sale

  Liefhebbers van Call of Duty opgelet: in de Humble Store weekend sale zijn meerdere Call of Duty games en DLC-pakketten tegen een verlaagde prijs verkrijgbaar. Deze Call of Duty aanbieding geldt voor zowel nieuwe als oude games in de shooter franchise, van Infinite Warfare tot Call of Duty 2.

  Call of Duty uitverkoop bij Steam, alle games zijn afgeprijsd

  Om het jaarlijks terugkerende Call of Duty XP event te vieren houdt Activision dit weekend een Call of Duty uitverkoop op Steam. Alle eerder verschenen Call of Duty titels zijn op Steam in de uitverkoop.

  Call of Duty Modern Warfare bundel komt naar PS3 en Xbox 360

  Infinity Ward komt met een bundel waarin alle drie de Modern Warfare games bij elkaar verpakt zijn. Via Best Buy is de Call of Duty Modern Warfare bundel in Amerika te koop.

  Call of Duty franchise verkoop op 175 miljoen exemplaren

  Sinds het eerste deel in 2003, staat de Call of Duty franchise verkoop op maar liefst 175 miljoen exemplaren. Dat duizelingwekkende aantal maakte uitgever Activision bekend, naar aanleiding van het Call of Duty Championship in Los Angeles vandaag.

  Call of Duty franchise harkt 10 miljard dollar binnen

  De Call of Duty-franchise heeft sinds het eerste deel in 2003 meer dan 10 miljard dollar (8 miljard euro) opgebracht. Dat zegt Bobby Kotick, CEO van uitgever Activision-Blizzard.

  Opkomst Call of Duty in CODumentary

  Nee, we nemen je niet in de maling met een woordgrap, Fizz Films komt echt in december met CODumentary, een documentaire over Call of Duty.

  Xbox 360 Ultimate Games Sale dag 7

  Het is alweer de volgende dag van de Ultimate Games Sale op de Xbox 360. Na Peggle is nu ook deeltje twee in de aanbieding bijvoorbeeld. We zetten de deals voor je op een rijtje.

  'Call of Duty: Modern Warfare collectie voor PS4 en Xbox One'

  Zojuist is op Reddit een post geplaats met daarop een Call of Duty: Modern Warfare collectie. De collectie zou alle drie de Modern Warfare games bevatten en zal komen naar de PlayStation 4 en Xbox One.

  Call of Duty Elite verdwijnt 28 april

  Call of Duty: Elite stelt je in staat al je statistieken van de door jou gespeelde potjes Call of Duty te zien. Het lijkt er op dat de service niet enorm in trek was aangezien hij gaat verdwijnen.

  Geen plannen voor Modern Warfare 4

  Volgende week komt Call of Duty: Ghosts uit, het nieuwste project van ontwikkelaar Infinity Ward. Diezelfde studio laat vandaag weten dat zij nog geen plannen heeft voor een Call of Duty: Modern Warfare 4.

  Call of Duty centraal in nieuwe Xbox 360 Deal of the Week

  Inmiddels is er weer een nieuwe aanbieding op de Xbox 360. De Deal of the Week staat deze week geheel in het teken van de Call of Duty franchise.

  Al 32,3 quadriljoen schoten afgevuurd in Call of Duty

  Activision geeft ons vandaag een infographic met verschillende statistieken over de first-person shooter serie: Call of Duty. Zit je er klaar voor? Er zullen flink wat verschillende getallen in dit nieuwsartikel voorbijkomen!

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  De kortingen op PC-games blijvens ons maar om de oren vliegen en dit weekend is dat ook nog het geval. Met deze Steam Summer Sale update brengen we je weer op de hoogte van de aanbiedingen van vandaag, die van gister, de flash aanbiedingen en de aanbieding van de community.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  Het is net 19:00 geweest op deze donderdagavond dus dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe Steam Summer Sale. Wij laten je weten wat de nieuwe aanbiedingen voor vandaag zijn, die van gister, de flash aanbiedingen en de aanbieding van de community.

  Oplichters maken neppe Modern Warfare 4 bèta website

  Oplichters verzinnen de gekste manieren om aan gegevens van internetgebruikers te komen. Onlangs is er een website verschenen die zegt Call of Duty 4 bèta codes weg te geven.

  Call of Duty serie in de uitverkoop op Xbox Live

  Voorheen waren de Halo en Assassin’s Creed series in de uitverkoop, vandaag is Call of Duty aan de beurt. Er zijn in totaal acht games die allemaal een flinke korting hebben gekregen.

  Noord-Koreaanse propagandavideo gebruikt beelden uit Modern Warfare 3

  Er is een propagandavideo opgedoken waarin een Noord-Koreaan droomt over bommen die neerdalen op de Verenigde Staten. Clips uit Call of Duty: Modern Warfare 3 zijn gebruikt om de verwoesting te tonen.

  Borderlands 2 meest gespeelde nieuwe game van 2012 volgens Raptr

  Raptr, een grote site die telt hoeveel uur men in een game stopt, heeft zijn jaarcijfers bekendgemaakt. Borderlands 2 blijkt de meest gespeelde nieuwe game van dit jaar te zijn.

  Twee nieuwe multiplayer modi voor Call of Duty: Modern Warfare 3 beschikbaar

  Modern Warfare 3 heeft vandaag een playlist update gekregen. Door de update kunnen we nu van twee nieuwe multiplayer modi genieten.

  Call of Duty: Modern Warfare 3 Collection 4 op 10 oktober naar PC

  Waar gamers met een Xbox 360 al even hebben kunnen genieten van de nieuwe downloadbare content: Collection 4: Final Assault, kunnen fans met een PC dat vanaf 10 oktober ook.

  Call of Duty: Modern Warfare 3 DLC Collection 4: Final Assault op Marketplace

  Call of Duty: Modern Warfare 3's zwanenzang, treffend genaamd: Collection 4: Final Assault, is met ingang van vandaag op Xbox Live Marketplace te vinden. PlayStation 3- en PC-bezitters moeten nog even wachten tot zij aan de slag mogen met het nieuwe setje mappen.

  Trailer en releasedatum Modern Warfare 3 DLC voor PC en PS3

  De derde lading aan downloadable content voor Modern Warfare 3, het Chaos Pack, is vanaf 13 september ook beschikbaar voor PC en PlayStation 3 spelers. Op dit moment kunnen alleen Playstation 3 bezitters met een Call of Duty: Elite lidmaatschap en alle Xbox 360 bezitters met de maps aan de slag.

  Call of Duty: Modern Warfare 3 domineert nog altijd Xbox Live

  Call of Duty: Modern Warfare 3 is nog altijd zeer populair onder de Xbox 360 bezitters. Uit een peiling die in de week van 13 augustus gehouden werd, blijkt dat het spel nog steeds het meest gespeeld wordt op Microsoft's online service.

  Demo Call of Duty: Modern Warfare 3 nu op Xbox Live

  De demo van Call of Duty: Modern Warfare 3 is vanaf nu verkrijgbaar op Xbox Live. Ontwikkelaar Sledgehammer Games liet dat weten via een blogpost.

  Tiener het ziekenhuis in na Modern Warfare 3-marathon

  Een 15-jarige tiener uit Columbus, Ohio in de Verenigde Staten van Amerika is opgenomen in het ziekenhuis nadat hij vier dagen achter elkaar Call of Duty: Modern Warfare 3 heeft gespeeld.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.