Call of Duty Black Ops Cold War

  Uitgebracht voor Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 & PC

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Treyarch en uitgegeven door Activison

  Call of Duty Black Ops Cold War Artikelen

  Alle PS5 showcase aankondigingen op een rij!

  De Sony PS5 Showcase gisteren had veel tofs in petto. Er kwamen een paar toffe verrassingen voorbij en de releasedatum en prijs van de console is bekendgemaakt. Dit zijn alle aankondigingen van het PS5 Showcase event.

  Call of Duty Black Ops Cold War Nieuws

  PlayStation Days of Play deals op PS4 en PS5 games nu beschikbaar!

  De PlayStation Days of Play deals zijn eindelijk beschikbaar en dus kan je PS4 en PS5 games met aardige korting scoren. Sommige deals zijn zeker wel de moeite waard om even te checken.

  Aankondiging Call of Duty 2021 laat langer op zich wachten dan normaal

  Veel fans kijken uit naar de nieuwe Call of Duty die in 2021 uitkomt, maar we moeten geduld hebben voor de officiële aankondiging. Rob Kostich, de baas van de franchise, laat weten dat die later komt dan gebruikelijk.

  PS5 kopen kan binnenkort bij Coolblue

  Het lijkt erop dat een PlayStation 5 kopen binnenkort weer mogelijk is bij Coolblue. De webwinkel heeft de status bij een aantal PS5 pakketten veranderd van ‘tijdelijk uitverkocht’ naar ‘binnenkort leverbaar’.

  Call of Duty Warzone en Cold War gaan naar de jungle van Laos in Season 2

  Spelers van Call of Duty Warzone en Call of Duty Black Ops Cold War kunnen binnenkort een ander uitzicht verwachten. Voor Season 2 van beide games wordt er namelijk een uitstapje gemaakt naar de jungle van Laos.

  Call of Duty Black Ops Cold War gaat friendly fire harder straffen

  Call of Duty Black Ops Cold War heeft recent een competitieve modus erbij gekregen in de vorm van League Play. Om een eerlijke match te garanderen gaat ontwikkelaar Treyarch vanaf nu ook friendly fire harder straffen.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.