Call of Duty Warzone krijgt eerste exclusieve perks met seizoen 5

News
vrijdag, 06 augustus 2021 om 13:30
call of duty warzone season 5f1628245542
Het is alweer bijna tijd voor seizoen 5 van Call of Duty Warzone. Met de update krijgt de battle royale game ook eindelijk haar eerste exclusieve perks.
Sinds de release van Call of Duty Warzone is de battle royale game altijd gelinkt geweest aan de premium game in de franchise. Op dat moment is dat Call of Duty Black Ops Cold War. Sinds Raven Software de ontwikkeling van Warzone heeft overgenomen in februari, wil de studio daarnaast ook met exclusieve perks komen voor de shooter.
Met de release van seizoen 5 voor Call of Duty Warzone, komen dan eindelijk de nieuwe perks naar de game toe. Dat is bekendgemaakt door middel van de nieuwe patch notes. Met de update krijgt Warzone twee unieke perks, genaamd Combat Scout en Tempered.
Met Combat Scout krijgen spelers meer informatie tijdens vuurgevechten. Wanneer je een vijand raakt zal diegene namelijk voor korte duur highlighten in oranje en de locatie pingen naar je teamgenoten. Tempered zorgt er ondertussen voor dat je Armor Plates effectiever worden. Met de perk heb je er namelijk maar twee nodig om als ‘full armoured’ beschouwd te worden, in plaats van drie. Met Tempered moet je alleen wel je tweede perk slot opofferen.

Seizoen 5 update voegt nog meer toe

Naast de exclusieve perks voor Call of Duty Warzone, zal de seizoen 5 update nog veel meer content toevoegen aan de battle royale game en Call of Duty Black Ops Cold War. Zo krijgt laatstgenoemde titel onder andere de nieuwe Double Agent modus, nieuwe maps en nieuwe wapens. Check hier alle toevoegingen die beide games krijgen.
De seizoen 5 update voor Call of Duty Warzone en Call of Duty Black Ops Cold War zal op 12 augustus gelanceerd worden.