Call of Duty Black Ops Cold War en Warzone seizoen 5 update uitgesteld

News
donderdag, 12 augustus 2021 om 11:00
call of duty black ops cold war kitsunef1628756788
Spelers van Call of Duty Black Ops Cold War en Call of Duty Warzone zullen met smart uitkijken naar de seizoen 5 update. Ze moeten daar alleen even geduld voor hebben, want de update is uitgesteld met een dag.
Treyarch en Raven Software blijven maar komen met nieuwe content voor respectievelijk Call of Duty Black Ops Cold War en Call of Duty Warzone. De twee populaire titels zijn ook sterk met elkaar verbonden, want de setting, wapens en perks worden over beide games uitgesmeerd. Warzone en Black Ops Cold War krijgen dan ook elke keer gelijktijdig een nieuw seizoen vol content.
Zo had vandaag eigenlijk de seizoen 5 update voor beide games gelanceerd moeten worden. Die update is nu alleen plotseling uitgesteld. Via het officiële Call of Duty Twitter-account wordt nu gemeld dat de nieuwe content pas een dag later zal verschijnen op 13 augustus. Waarom de update met een dag is uitgesteld is niet bekendgemaakt door Activision.

Wat introduceert de seizoen 5 update allemaal?

Spelers van Call of Duty Black Ops Cold War en Warzone moeten dus nog een extra dag langer geduld hebben voordat ze met alle nieuwe features aan de slag kunnen. De update introduceert namelijk een hoop nieuwe content. De seizoen 5 patch komt onder andere met de Double Agent-modus, de Demolition-modus, een gloednieuwe operator genaamd Kitsune, een aantal nieuwe maps en een nieuwe regio voor Zombies Outbreak.
Warzone krijgt daarnaast een nieuwe 50 versus 50-modus genaamd Clash en zal de battle royale game ook haar eerste exclusieve perks mogen verwelkomen. In de patch notes kan je alle nieuwe toevoegingen van de update vinden.