Biomutant

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie & role-playing

  Gemaakt door Experiment 101 en uitgegeven door THQ Nordic

  Biomutant Artikelen

  Top 10 beste open world games om naar uit te kijken

  Dit zijn de tien beste open world games om naar uit te kijken de komende jaren. Gamers kunnen de laatste jaren hun genot niet op met het grote aantal open wereld games dat op de markt verschijnt. Wij zetten de tien beste open world games om naar uit te kijken voor je op een rijtje!

  Naar welke 2019 game releases kijken jullie het meeste uit?

  2018 was het jaar van veel enorme releases, zoals Red Dead Redemption 2, Assassin’s Creed Odyssey, Shadow of the Tomb Raider en Call of Duty Black Ops 4. Ook in 2019 komen er weer mooie games aan. Naar welke game release in 2019 kijken jullie het meeste uit?

  10 gamescom 2018 games waarvan we meer willen zien!

  Deze gamescom 2018 games willen we zeker zien! Europa’s E3 staat voor de deur, want gamescom 2018 komt eraan. Nog even en dan barst het videogame geweld weer volledig los.

  5 Xbox One X releases in 2018 om naar uit te kijken

  Dit jaar komen er weer een hoop toffe games beschikbaar voor de krachtige Xbox One X. Wij gaan het hebben over enkele Xbox One X releases 2018 die hoogstwaarschijnlijk prachtig gaan werken met de console.

  gamescom 2018 games - Alle bevestigde en speelbare titels

  Eind augustus reizen gamers af naar Keulen voor maar één ding. Geen bratwurst, maar games! Ook dit jaar kan je tijdens gamescom weer allerlei games spelen. Dit zijn alle gamescom 2018 games die jij op de beursvloer kan gaan proberen!

  Biomutant Nieuws

  Biomutant gameplay toont levende open wereld

  Ontwikkelaar Experiment 101 en uitgever THQ Nordic hebben nieuwe Biomutant gameplay laten zien. Deze is in een nieuwe video op YouTube geplaatst.

  THQ Nordic koopt Experiment 101 voor 7.5 miljoen

  Precies een week gelden kwam het nieuws naar buiten dat EA Games eigenaar werd van Respawn Entertainment. In het noorden van Europa komt er vandaag soortgelijk nieuws, want THQ Nordic koopt Experiment 101, de studio achter Biomutant.

  BioMutant gameplay video toont combatsysteem

  Tijdens Pax West is er een nieuwe BioMutant gameplay video opgenomen die de eerste minuten van het spel tonen. In de video wordt vooral aandacht besteed aan het combatsysteem en de verkenningsmogelijkheden van het spel.

  BioMutant release aangekondigd op Gamescom

  THQ Nordic en ontwikkelaar Experiment 101 hebben de BioMutant release aangekondigd. De game zal beschikbaar komen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Een exacte releasedatum is er nog niet, wel is BioMutant in 2018 te verwachten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.