Biomutant update gebaseerd op feedback van spelers

News
maandag, 31 mei 2021 om 13:00
biomutant 31052021f1622447335
Biomutant had op dag één niet een extreem soepele release, maar daar komt langzaam maar zeker verbetering in. Er komt binnenkort namelijk een patch die een groot aantal problemen die spelers ervaren, gaat verbeteren en dus ook de game een stuk speelbaarder maakt.
Experiment 101 meldt via het officiele Biomutant-account op Twitter dat het bedrijf werkt aan verschillende aspecten van de game dat veel kritiek kreeg van spelers. “We werken aan het tempo van dialogen, de settings voor de verteller, de moeilijkheidsgraad, videosettings zoals depth of field en motion blur, loot en vijanden en ook geluid en gevechten.”
Een flinke waslijst aan verbeteringen dus die spelers een prettigere en betere ervaring geven met de game. Opvallend is ook dat de verteller in de game een update krijgt. Deze vertelt wat de speler doet en welke keuzes worden gemaakt. Voor nu kan de voice-over wel naar beneden worden geschroefd om minder te praten, maar kan deze nog niet uit worden gezet, daar komt mogelijk verschil in met de update.

Biomutant update eerst voor PC daarna voor console

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt voor de nieuwe update. Wél is duidelijk dat de nieuwe update als eerst naar PC komt en later pas verschijnt op consoles zoals PlayStation 4 en Xbox One. Biomutant heeft een lastige start gehad, maar gelukkig niet zo lastig als dat Cyberpunk 2077 achter de rug heeft en die nog steeds voelt.
De update voor Biomutant is gebaseerd op alle feedback vanuit de community en verschillende recensies en zorgt ongetwijfeld voor een betere speelervaring.

Populair Nieuws

Laatste Reacties