Assassin's Creed Odyssey

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Avontuur & stealth

  Gemaakt door Ubisoft en uitgegeven door Ubisoft

  7.5

  Assassin's Creed Odyssey Artikelen

  Top 10 beste open world games ooit gemaakt

  De beste open world games aller tijden vind je hier! Er zijn genoeg games op de markt met een wereld waarin je verdwijnt. Dit zijn natuurlijk games met een open wereld en de tien beste zetten we voor je op een rijtje.

  Column: Assassin's Creed is beter dan ooit

  Vandaag de dag is er geen gamer meer die de naam Assassin’s Creed niet kent. De bekende serie vol sluipmoordenaars uit de geschiedenis kent vele gezichten en soorten gameplay. De meest recente richting valt niet bij iedereen in de smaak, terwijl anderen juist denken dat Assassin’s Creed beter is dan ooit tevoren.

  5 najaarsdeals die je niet mag laten liggen!

  Het jaar loopt ten einde en dat betekent ook dat veel webshops nog even een flinke uitverkoop houden om het jaar goed af te sluiten. Wil je je game collectie nog vullen in 2020, dan zijn dit 5 najaarsdeals die je niet mag laten liggen!

  Kerstcadeautips voor tot en met 25 euro

  De kerst komt eraan. Nu alle winkels dicht zijn, moeten we onze inkopen online doen! Hier geven we wat kerstcadeautips voor cadeautjes tot en met 25 euro. Op die manier kun jezelf of anderen alsnog een leuk klein cadeautje geven om 2020 op een leuke manier af te sluiten. Bij de selectie is er rekening gehouden met Sony, Microsoft en Nintendo gamers. Ook is er wat opgenomen voor de filmliefhebbers.

  De top 5 bestverkochte Assassin’s Creed games

  Met de komst van Assassin’s Creed: Valhalla staan de spotlights natuurlijk weer even volle bak op de franchise te schijnen. Ubisoft maakte bekend dat de verkoop van de gloednieuwe game het ontzettend goed doet. Dit pakken wij als een gelegenheid om de bestverkochte Assassin’s Creed games aller tijden af te gaan. Hier is de top 5!

  Assassin's Creed Odyssey Nieuws

  Netflix' Assassin’s Creed serie vindt schrijver

  In 2020 is aangekondigd dat er een Assassin’s Creed serie naar Netflix komt, waarvoor de streamingdienst samenwerkt met Ubisoft. Lange tijd is er niks naar buiten gekomen rond de nieuwe productie, maar nu is er eindelijk nieuws gekomen over de serie. De productie heeft namelijk een schrijver gevonden.

  Ubisoft geeft Assassin's Creed Discovery Tours gratis weg

  Ubisoft maakt als onderdeel van de actie #PlayApartToegether de Discovery Tours van Assassin's Creed Origins en Assassin's Creed Odyssey gratis beschikbaar voor iedereen. De tours zijn te downloaden voor PC.

  De bol 10-daagse is weer terug met veel goede kortingen

  De bol 10-daagse van bol.com is weer van start gegaan hij duurt tot 2 oktober. Tijdens deze dagen krijg je flinke kortingen op een hele reeks aan producten. Denk aan Red Dead Redemption 2 en Crackdown 3. Er is flink wat korting te vinden tijdens de 10-daagse en daarvan lichten we hieronder een aantal uit.

  Ubisoft is niet van plan om terug te keren naar 'gefocuste' Assassin's Creed games

  De Assassin’s Creed games waar ontwikkelaar en uitgever Ubisoft ons de laatste jaren op heeft getrakteerd zijn titels waar spelers tientallen uren in kunnen stoppen, zonder zich te vervelen. Volgens CEO Yves Guillemot is de nieuwe stijl zo succesvol dat het bedrijf niet van plan is om terug te keren naar het oude concept van de franchise.

  De Steam Summer Sale 2019 is vanaf nu live met grote kortingen

  Een van de grootste jaarlijkse aanbieding acties voor PC gamers is van start gegaan. Tijdens de Steam Summer Sale van 2019 staan er duizenden games in de aanbieding, waaronder een paar grote titels als Assassin's Creed Odyssey en Devil May Cry 5. De actie loopt tot 9 juli, dus sla snel je slag!

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.