Alien: Isolation Nieuws

  Update - Nieuwe Amanda Ripley Alien game geteased door 20th Century Fox

  Op het Twitteraccount van Alien Anthology is er mogelijk een nieuwe Amanda Ripley alien game aangekondigd door 20th Century Fox. Dit nieuwe avontuur moet volgens de makers verteld worden en het personage wordt beschreven met de leus ‘dochter, rebel en held’.

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  Alien Isolation 2 ontwikkeling gaat spoedig van start

  De Alien Isolation 2 ontwikkeling gaat snel van start. Creative Assembly wil namelijk een nieuwe game binnen het Alien Universum gaan maken. De geruchten zijn dat dit om een sequel voor Alien Isolation zou gaan.

  Alien Isolation The Collection bundel gelanceerd door SEGA

  SEGA, de ontwikkelaar van Alien Isolation heeft zojuist een nieuwe Alien Isolation The Collection bundel gelanceerd. Bij aankoop van deze bundel krijg je naast de originele game ook alle DLC updates die zijn uitgekomen sinds de lancering.

  Xbox Deals - Call of Duty Advanced Warfare, Alien Isolation en meer

  Trek je portemonnee maar open, want deze week zijn er weer een aantal aantrekkelijke Xbox Deals verschenen. Vooral interessant voor de first-person liefhebbers.

  Alien Isolation verkoopt meer dan 2 miljoen exemplaren

  De Alien Isolation verkoop is boven verwachting. Na het slecht ontvangen Aliens: Colonial Marines in 2013, herpakte SEGA zich met de first-person survival horror Alien Isolation en leverde een geweldige ervaring en ode af aan de suspense in de films.

  SXSW Gaming Awards - Dragon Age Inquisition wint game van het jaar

  De SXSW Gaming Awards zijn uitgereikt. Dragon Age Inquisition heeft de award voor game van het jaar gewonnen. Hieronder zie je een overzicht van de winnaars.

  Alien: Isolation DLC Lost Contact geeft je maar één leven

  SEGA kondigde recent een nieuw Alien: Isolation DLC-pakket aan. De DLC, genaamd Lost Contact, is nu verkrijgbaar en brengt een nieuwe Salvage Challenge naar de Survivor-modus van het spel.

  Alien Isolation DLC Safe Haven brengt zware Salvage mode

  De derde Alien Isolation DLC, Safe Haven, komt vandaag uit. Een nieuw personage en een nieuwe Salvage mode is hierin toegevoegd, waarbij je 10 taken moet voltooien zonder dood te gaan.

  Alien Isolation krijgt nieuwe moeilijkheidsgraden

  Alien Isolation krijgt in een gratis update twee nieuwe moeilijkheidsgraden toegevoegd. Xenomorphs ontwijken kan je heel moeilijk, óf heel makkelijk af gaan met de nieuwe update.

  Alien Isolation DLC met drie nieuwe maps vandaag beschikbaar

  Vandaag kunnen bezitters van Alien Isolation het nieuwe DLC pack Trauma binnenhengelen. Trauma is één van de vijf nieuwe downloadbare contentpakketten en brengt ons een nieuwe uitbreiding op de Surviver Mode van Alien Isolation.

  Alien Isolation: Corporate Lockdown DLC releasedatum bekend

  Alien Isolation krijgt DLC en het heet Corporate Lockdown. Sega heeft bekendgemaakt dat deze uitbreiding op 28 oktober verschijnt.

  Alien: Isolation heeft Oculus Rift ondersteuning

  Modders hebben ontdekt dat Alien: Isolation speelbaar is met de Oculus Rift. Maker Creative Assembly liet de VR-ondersteuning eerder al zien, maar gaf toen aan dat het om een prototype ging. Blijkbaar is de funtie dus alsnog aanwezig.

  Aliens op nieuwe screenshots Alien: Isolation

  Alien: Isolation ligt vanaf 7 oktober in de winkels. Vlak voor de release verschijnen er nog enkele screenshots van de nieuwe horrorgame.

  Je hoeft niemand te doden in Alien: Isolation

  Goed nieuws voor pacifisten: je hoeft niemand te doden in Alien: Isolation. Het is mogelijk om het hele spel te doorlopen zonder ook maar één vlieg te doden. Dit onthult hoofd-ontwerper Garry Napper in een interview met GamesTM.

  Alien: Isolation - Officiële Pre-order Trailer

  De oude Alien crew is terug! In deze trailer zie je Ripley en co., die hun opwachting maken in twee pre-order bonus missies. De missies spelen zich af op de Nostromo, het schip uit de originele Alien film van 1979. De originele acteurs lenen hun stem en gelijkenis aan de digitale personages.

  Ellen Ripley komt naar Alien: Isolation als pre-order bonus

  Ellen Ripley en de rest van de originele Alien cast maken hun opwachting in twee Alien: Isolation missies, die alleen verkrijgbaar zijn al pre-order bonus. De originele acteurs uit de Alien film lenen hun stem en gelijkenis aan de digitale personages.

  Alien: Isolation duurt ongeveer 15 uur

  Volgens ontwikkelaar The Creative Assembly kost het een gemiddelde gamer 15 uur om Alien: Isolation uit te spelen. Daarentegen kunnen stealthy spelers de game in een veel kortere tijd uitspelen.

  Alien: Isolation krijgt ondersteuning van Oculus Rift

  Oculus VR, de maker van de Oculus Rift, heeft bevestigd dat Alien: Isolation te spelen is met de virtual-reality bril van het bedrijf.

  Alien: Isolation krijgt releasedatum

  De survival horror game Alien: Isolation zal op 7 oktober in de winkels liggen. Dat maakten SEGA en Creative Assembly zaterdag bekend op het EGX Rezzed evenement in het Verenigd Koninkrijk.

  'Alien: Isolation moet eerste goede Alien-game worden'

  Alien: Isolation heeft de intentie om "de eerste goede Alien-game" te worden. Dat zegt de Britse ontwikkelaar The Creative Assembly over de game-adaptatie van de in 1979 verschenen film.

  Makers Alien: Isolation overwogen co-op

  Terwijl Alien: Isolation nog moet uitkomen, praten de makers Al Hope en Jon Mckellan al over de sfeer van het spel en waarom het concept een co-op modus onmogelijk maakte. Deze modus was wel besproken tijdens het maken van het spel.

  Alien: Isolation niet naar de Wii U

  Groot nieuws gisteren was de aankondiging van Alien: Isolation. De game, die gebaseerd is op de bekende film, komt op veel consoles uit, zoals de Xbox One en PlayStation 4, maar niet op de Wii U. SEGA laat vandaag weten dat hier ook geen plannen voor zijn.

  Alien: Isolation officieel aangekondigd

  Het zat er al aan te komen en vanmiddag gokten we al op een snelle aankondiging, maar eigenlijk toch niet zo snel. De kogel is echter door de kerk, want uitgever SEGA heeft officieel Alien: Isolation aangekondigd.

  UPDATE: Meer informatie over Alien: Isolation uitgelekt

  Alhoewel de game nog niet eens officieel is aangekondigd, is Alien: Isolation de laatste tijd vrij veel in het nieuws. Zo waren er eerder al concept art en screenshots uitgelekt en is het nu tijd voor meer details over de game zelf.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.