Zo kan je HBO Max nu al kijken in Nederland

Article
dinsdag, 01 maart 2022 om 12:30
hbo max 1 scaledf1702049380
HBO Max komt naar Nederland, maar we moeten nog even geduld hebben. Heb je dat geduld niet of wil je zeker weten dat je alle content van HBO Max tot je beschikking hebt, dan kan je een VPN gebruiken.

HBO Max content in Nederland nog niet bekend

We worden verwend met nieuwe streamingdiensten en hopen content. naast de al bestaande diensten als Netflix, Netflix, Amazon Prime Video en Disney+ komen daar al snel HBO Max en Viaplay bij. Elke dienst biedt voor een maandbedrag een vrachtlading aan content in de vorm van films en series. Toch verschilt het aanbod nogal eens per land. Daar zijn veel redenen voor. Zo krijgt niet elke film een wereldwijde lanceringsdag, waardoor deze in het ene land eerder dan in het andere land beschikbaar komt.
Soms lopen er ook nog exclusiviteits-deals waardoor en film of serie nog niet elders mag verschijnen. Het gevolg is dat bijvoorbeeld HBO Max in Amerika de film The Matrix Resurrected kan tonen, maar dat dat in Nederland pas later het geval zal zijn. Op dit moment is HBO Max nog helemaal niet in Nederland beschikbaar, dus is al die mooie content van HBO, Warner Bros, Cartoon Network en alle anderen nog niet beschikbaar.
Maar ook bij de lancering op 8 maart kan het dus zomaar het geval zijn dat jouw favoriete content nog niet beschikbaar is. Ook brengt HBO Max speciale content uit voor andere landen, waaronder Spaanse series speciaal gericht op de Spaanse markt.
Voor wie het zeker voor het onzekere wil nemen en gegarandeerd wil zijn van alle beschikbare content is er een eenvoudige oplossing. Je kan daarmee nu al een HBO Max abonnement afsluiten en alle content van alle landen waar HBO Max al beschikbaar is kijken.
game of thronesf1638269257

Content unblocken met een app

Als je nu naar de webpagina van HBO Max gaat, ziet die pagina dat je in Nederland verblijft. Aangezien HBO Maxi n Nederland nog niet gelanceerd is kan je daar eerder nog helemaal niets.
Door middel van een VPN - een Virtual Private Network- kan je diensten als HBO Max voor de gek houden. Dit doe je door verbinding te maken met een server in een ander land. Wanneer je vervolgens weer naar de website van HBO Max gaat denkt die pagina dat je in het desbetreffende land zit en kan je wél een abonnement afsluiten en daarna de content van dat land bekijken.
Dit werkt natuurlijk niet alleen voor HBO Max, maar ook voor Netflix of Amazon Prime Video, Op deze manier ben je de eerste in Nederland die HBO Max kan kijken, maar dit kan natuurlijk ook met bijvoorbeeld BBC iPlayer!
Het klinkt misschien ingewikkeld, maar VPN-bedrijven maken het steeds makkelijker om een VPN te gebruiken. Neem je bijvoorbeeld een abonnement op ExpressVPN, dan kan krijg je een app waarmee je op allerlei apparaten, van Windows en MacOS tot aan iOS en Android eenvoudig van land kan schakelen. Er is zelfs een app voor routers en de PlayStation!
hbomaxhubsf1645714624

Hoe werkt ExpressVPN?

  • Installeer de ExpressVPN app via de website, de Google Play Store of de App Store.
  • Selecteer met welke server in één van de 94 ondersteunde landen je verbinding wil maken.
  • Wacht een seconde totdat je verbonden bent met de geselecteerde server.
  • Open de website van HBO Max of andere streamingdienst.
  • Start je abonnement en geniet van alle HBO Max films en series!

Populair Nieuws

Laatste Reacties