Dit is het sportaanbod van Viaplay naast Formule 1

Article
dinsdag, 01 maart 2022 om 13:00
Viaplay is een feit. Geen gedoe meer met Ziggo of KPN, vanaf dan heb je alle sporten die je wil kijken op één plek: Viaplay. Oké misschien kan je niet alle sport zien, maar het aanbod van Viaplay is naast Formule 1 gigantisch.
Uiteraard mag voetbal bij een streamingdienst die voornamelijk sport aanbiedt niet ontbreken, en voetbal is er bij Viaplay genoeg. Zo kan je gemakkelijk de Duitse Bundesliga volgen, maar ook alle andere belangrijke voetbal evenementen. Vanaf augustus 2022 is bijvoorbeeld de Engelse Premier League te volgen.
Ook vrouwenvoetbal komt voorbij op Viaplay, zo kan je de Zweedse en Italiaanse vrouwencompetitie volgen. Tot slot kan je eindeloos genieten van de Premier League. Voetballiefhebbers hoeven zich in ieder geval geen zorgen te maken of er wel genoeg content beschikbaar is.
nascar g8c1eb8d5e 1920f1644574741

Wel fans van racesporten, maar niet van F1? Geen probleem!

Natuurlijk kan een streamingdienst niet leven op alleen maar voetbal en Formule 1. Gelukkig heeft Viaplay daar over nagedacht, en breidt haar arsenaal uit met andere race sporten. Zo kan je kijken naar bijvoorbeeld NASCAR, of misschien houd je meer van IndyCar racer. Ook de elektrische motor sport Formula E wordt door Viaplay in het zonnetje gezet, net zoals de Deutsche Tourenwagen-Masters (DTM) races.
Je zal denken dat dit wel genoeg moet zijn om menig sportliefhebber naar jouw streamingdienst te lokken, maar Viaplay denkt groots en voegt nog drie race sporten toe. Ook fans van motorraces krijgen hun eigen plekje op de nieuwe streamingdienst aangezien ook de racesporten MotoGP, Moto2 en Moto3 beschikbaar zullen zijn.
jamie hughes 6 5 wesley plaisier wesley plaisier 2019249195100 2019 09 06 pdc european darts matchplay 0250 ak8i7148f1644575610
Viaplay is alleen nog niet tevreden met dit aanbod, en voegt nog meer toe aan haar streamingdienst. Alhoewel het PDC wereldkampioenschap 2021-2022 dit jaar tot een einde is gekomen, wordt de volgende wedstrijd gewoon gestreamd op Viaplay. Dan kunnen we onze favoriete Michael van Gerwen weer in actie zien, net als alle andere topper uit de dart industrie. Dit jaar is het de Schotse Peter Wright geweest die de winst heeft behaald, in de halve finale nam hij het op tegen Michael Smit.
Het volgende dart toernooi zal plaatsvinden op 24 april 2022, en heet het Player Championship 13. Of deze ook op Viaplay zal verschijnen is onduidelijk, maar ga er maar vanuit dat deze gewoon op de streamingdienst te volgen zal zijn. Bekijk hier het hele dartschema.

Genoeg plek voor vechtsporten

Ook liefhebbers van vechtsporten kunnen een eigen plekje vinden op Viaplay. Ook de KSW Mixed Martial Arts (voor de normale kijker bekend onder de naam MMA) is te volgen op Viaplay. Het hele jaar door zijn alle evenementen en toernoeien rondom deze vechtsport live te zien op de nieuwe streamingdienst.
Viaplay is vanaf vandaag beschikbaar in Nederland, wat betekent dat je op 5 maart al kan beginnen met kijken naar CW 133: Cage Warriors 133, maar op diezelfde dag zal ook de PFL Challenger Series: Week 3 van start gaan. Het hele schema is te zien op ESPN.
foto realistisch poolen in pure pool voor ps4 52507
Je zou denken dat we inmiddels de bekendste en meest bekeken sporten wel gehad hebben, maar dat heb je goed mis. Naast al deze topsporter komt er namelijk nog een veel bekeken sport naar de streamingdienst, namelijk Matchroom snooker en pool. Alhoewel beide spellen op eenzelfde soort tafel worden gespeeld, zien de spelregels er heel anders uit.
Poolen is in Nederland vooral onder jongeren erg bekend. Snooker daarentegen komt minder veel voor in Nederland of België. Beide spellen zijn biljartspellen, het is alleen nog maar de vraag welke van de twee leuker is. Gelukkig heb je vanaf 1 maart tijd zat om daar achter te komen!

Populair Nieuws