Dit zijn de beste series op HBO Max

Article
zondag, 07 juni 2020 om 9:00
mv5bmty2mja3odc4ov5bml5banbnxkftztgwnda0ndezmzi at v1 sy1000 cr0015031000 alf1591073916
De laatste tijd komen er in een snel tempo onwijs veel nieuwe streamingdiensten bij. Nu kunnen we niet alleen genieten van Netflix, Amazon Prime of Disney+, maar ook van HBO Max. Op 27 mei is de streamingdienst wereldwijd beschikbaar geworden. Een abonnement is wel wat aan de prijzige kant, namelijk een bedrag van €14,99, maar er zou dan ook meer dan 10.000 aan content op staan. Dit zijn de beste series op HBO Max.

Game of Thrones

Natuurlijk kunnen we Game of Thrones niet weglaten. De fantasy-serie gebaseerd op de bekende boekenreeks van George RR. Martin is zonder twijfel een van HBO's grootste successeries. Natuurlijk is de kans groot dat je de serie al hebt gezien, maar zelfs dan blijft het leuk om alle acht seizoenen vanaf het begin terug te kijken. Geniet van de prachtige kostuums en locaties, de actie en de onvoorspelbare verhaallijnen en natuurlijk de strijd om de Iron Throne.
In Game of Thrones volgen we een aantal families die strijden om de plek op de IJzeren Troon te bemachtigen en te regeren over vrijwel alle koninkrijken. Game of Thrones wordt vooral geprezen om het interessante verhaal, uitgebreide personages en het briljante acteerwerk. Ook al vonden we het laatste seizoen vrij teleurstellend, blijft Game of Thrones een van de beste fantasy series ooit gemaakt.
mv5bmdvjnzfjmtmtzwyxns00mdjlltg5mmqtmgrinjvkmwuxm2yzxkeyxkfqcgdeqxvynjexnti1mtg at v1 sx1777 cr001777999 alf1591075045

Friends

Een andere bekende serie die op HBO Max beschikbaar is, is de populaire sitcom Friends. Dankzij de deal die HBO heeft met Warner Bros. Studios kunnen fans alle seizoenen op de streamingdienst bekijken. Met maar liefst 10 seizoenen is Friends de perfecte serie om te bingen, vooral wanneer je zin hebt om eens even lekker te lachen. Toch blijft het daar niet bij! Eerder dit jaar heeft HBO bevestigd dat er een speciale Friends-reünie aan zit te komen.
In een bijzondere, nieuwe aflevering zal de gehele oude cast weer bij elkaar komen. De opnames waren al begonnen in de originele Warner Bros studio in Burbank, maar door de coronacrisis zijn de opnames stilgelegd. Het zal dus nog iets langer duren voordat we de reünie aflevering kunnen verwachten, maar wanneer het weer mag zullen de opnames ongetwijfeld door gaan.
mv5bngezngvlzditntnmmy00zjzmlwi3ywitzwm2nzlhyzuynte4xkeyxkfqcgdeqxvynjmymzczmzy at v1 sy1000 cr0014531000 alf1591074862

Doctor Who

Voor de Doctor Who fans hebben we zeker goed nieuws. Doctor Who, een van de bekendste series uit Engeland, is op HBO Max te bekijken. Naast een deal met Warner Bros. heeft HBO ook een deal met BBC gesloten. De beste BBC series zijn hierdoor beschikbaar op de nieuwe streamingdienst, waaronder Doctor Who. Alle 12 seizoenen van de serie zijn nu volledig op de streamingdienst beschikbaar. Geniet van je favoriete Doctor en zijn vrienden in een hoge kwaliteit.
Doctor Who vertelt het het verhaal van een buitenaardse alien die duizenden jaren oud is en door de ruimte en geschiedenis kan reizen met zijn Tardis, een ruimteschip dat de vorm heeft aangenomen van een blauwe, Britse telefooncel. In de serie reist The Doctor nooit alleen, maar altijd met een menselijke metgezel. Samen reizen ze door de tijd en ruimte en komen in de leukste, maar ook gevaarlijke situaties terecht. In de serie spelen ook een aantal bekende acteurs. Zo speelde Karen Gillan, bekend van haar rol als Nebula in The Guardians of the Galaxy, de rol van Amy Pond. Daarnaast heeft David Tennant, die ook te zien is in Good Omens en Marvel's Jessica Jones, de rol van The Doctor gespeeld.
mv5bywfhmzgxzwutnmrini00zdnjltkzytitmzlizjzkzthjytc1xkeyxkfqcgdeqxvynjgzmjq0mta at v1f1591077862

Westworld

Een andere HBO serie die het kijken zeker waard is, is de sciencefiction serie Westworld. De serie is misschien niet zo bekend als Game of Thrones, maar zeker net zo goed in kwaliteit. De serie, die in 2016 voor het eerst verscheen, is gebaseerd op gelijknamige film uit 1973, waarin robots en cowboys centraal staan. De HBO-serie gaat over een futuristisch pretpark met een Wild-West thema genaamd Westworld. De mensen die in het park werken blijken helemaal geen mensen te zijn, maar robots. Al snel blijkt dat de robots langzamerhand beginnen door te krijgen waarvoor ze worden gebruikt en beginnen tegen hun codes in te gaan. Een massale opstand volgt.
De drie seizoenen van Westworld zijn allemaal te bekijken op HBO Max. Elk seizoen voelt aan als een compleet ander hoofdstuk en verschilt dan ook flink van het vorige seizoen. Ook kun je je hersens flink laten kraken bij het kijken van deze serie. Westworld zit namelijk vol met plot-twists die je niet aan ziet komen en personages kunnen kunnen per aflevering flink veranderen.
mv5bntaymtlhzgqtngu5my00n2y3ltlhztktmme1yjnkngzlndm3xkeyxkfqcgdeqxvyodu5otk1mdq at v1f1591079712

Doom Patrol

Dankzij de deal die HBO met Warner Bros. Studios heeft gesloten kunnen we de aankomende tijd een hoop DC content verwachten. Momenteel zijn er al veel films op de streamingdienst te bekijken waaronder Wonder Woman, Aquaman en Justice League. Daarnaast moet je geanimeerde DC films en series ook zeker niet vergeten, deze zijn ook beschikbaar op HBO Max. Ook komen er een aantal DC series bij kijken. Momenteel staat het volledige eerste seizoen van Doom Patrol op de streamingdienst. Fans hoeven niet lang te wachten op het tweede seizoen van de serie. Het tweede seizoen van Doom Patrol zal vanaf 25 juni op HBO Max te zien zijn.
Naast de Justice League en de Titans heeft DC er een nieuwe groep van superhelden bij genaamd The Doom Patrol. Deze groep bestaat uit een aantal onwaarschijnlijke helden die hun krachten hebben gekregen bij de meest tragische omstandigheden. Daarnaast worden ze ook nog eens buitengesloten van de maatschappij. Toch weerhoudt dat de groep niet van samen werken als een echt team en mensen te redden.