Zo kun je de Bundesliga kijken in Nederland

Article
zaterdag, 26 februari 2022 om 16:00
voetbal kijkenf1645632304
Er is wereldwijd zeker geen gebrek aan voetbaltoernooien. Die kun je lang niet allemaal makkelijk kijken in Nederland, maar met de Duitse Bundesliga kan dat wel. Hoe je dat doet kun je hier lezen.

Bundesliga bij Viaplay

Binnenkort komt er een nieuwe streamingdienst naar Nederland. Deze dienst heet Viaplay en heeft de uitzendrechten van een hoop sportcompetities in handen. Je kunt er bijvoorbeeld Formule 1, professioneel darten en de Premier League kijken. Ook de Bundesliga zal te zien zijn bij Viaplay.
Opvallend is alleen dat Viaplay ook de uitzendrechten heeft van het Bundesliga-seizoen dat nu bezig is. Dit terwijl de dienst per 1 maart lanceert. Gelukkig kun je het huidige seizoen volgen op YouTube. Hoe lang dat zo blijft nadat Viaplay wel beschikbaar is, is nog even de vraag.
Mogelijk wordt het seizoen nog afgemaakt, maar uiteindelijk zal Viaplay natuurlijk liever abonnees winnen dan dat het alles gratis op YouTube blijft uitzenden. Houd er dus rekening mee dat je voor het seizoen van 2022/2023 bij Viaplay moet zijn.
viaplay met tekstf1648643997

Wat kost Viaplay?

De normale prijs van Viaplay is 13,99 euro per maand. Je kunt er ook voor om je eerste jaar voor 99 euro te nemen. Zo bespaar je 68,88 euro, maar nadat je eerste jaar is afgelopen ga je over op de maandelijkse prijs (tenzij je opzegt, natuurlijk).
Maar er zijn nog meer opties voor Viaplay abbonnementen. Zo hebben Ziggo, KPN en T-Mobile verschillende deals lopen waarmee je Viaplay goedkoper kunt krijgen. Een overzicht van de goedkoopste manieren om van Viaplay te nemen vind je hier.
voetbal publiekf1645632584

Hoe kijk je de Bundesliga?

Viaplay is, zoals de meeste diensten te gebruiken met een computer, tablet, smartphone of Smart-tv. Je hebt er daar waarschijnlijk wel één van in huis, dus om pure beschikbaarheid van de dienst hoef je het niet te laten.
De Formule 1 is voor Viaplay-abonnees ook te volgen via een speciaal tv-kanaal. Handig als je geen Smart-tv hebt, maar wel op een groot scherm wil kijken. Voor de Bundesliga is helaas niet iets vergelijkbaars aangekondigd. Zoals het er nu naar uitziet zul je dus echt een apparaat met internet moeten gebruiken als je de Bundesliga wil zien.
viaplay logo no tekstf1643883108

Wat vind je verder op Viaplay?

Wie de Bundesliga kijkt via Viaplay hoeft het niet alleen met de wedstrijden te doen. De dienst regelt namelijk ook een studioprogramma. Dat wordt gepresenteerd door Koen Weijland samen met wisselende analisten.
Ook kun je op Viaplay veel meer zien dan alleen de Bundesliga. Voor die 14 euro per maand krijg je zoals gezegd ook toegang tot andere sporten en toernooien. Daarbovenop kun je ook originele films en series verwachten. Klinkt het interessant, dan kun je hier alles lezen wat je over Viaplay moet weten.

Populair Nieuws