XGN wenst jullie een fijne jaarwisseling!

Article
dinsdag, 31 december 2019 om 10:01
vuurwerkf1577707785
2020 staat al voor de deur te trappelen, maar we moeten 2019 nog even 'formeel' afsluiten. Klokslag 12 uur zal de lucht betrekken van de mist en klinken de knallen luid door de straten. Tijd om naar buiten te gaan en hard Fus Ro Dah te roepen of zelf een paar vuurpijlen af te schieten onder het genot van champagne. Wat jullie ook gaan doen, wij wensen jullie een fijne jaarwisseling toe!
Heb je het vuurwerk al in de gang staan? Staat je veiligheidsbril al op je hoofd, terwijl de oudejaarsconference nog op de tv is? Of heb je niks met al dat knalwerk en ga je lekker voor de bank hangen met Netflix? Hoe je je jaar ook afsluit, wat was het een mooie. Althans, op het gebied van games, films, series en tech. Er waren toffe animatiefilms, geweldige series en alle vernieuwingen op het gebied van tech deed ons hartje sneller kloppen. Wij hebben er volop van genoten en zijn klaar om het jaar af te sluiten.

Wat doet XGN met de jaarwisseling?

De jaarwisseling vieren wij op de redactie ieder op een eigen manier. Wij gingen de redactie in om te vragen wat de plannen voor 31 december zijn. Ralph en Luuc gaan de jaarwisseling bijvoorbeeld tegemoet onder het genot van oliebollen en andere lekkere dingen.

Ralph

Ik vier het zoals ieder jaar met een groep vrienden. Oliebollen, whisky, champagne en veel lachpartijen zijn de ingrediënten die het vaak een memorabele avond maken. En dan moet het vuurwerk nog komen. Alvast een fijne jaarwisseling allemaal!

Luuc

Met de jaarwisseling zullen er veel oliebollen gegeten worden, zullen de goudgele rakkers me smaken en wordt er wat vuurwerk afgeschoten. Natuurlijk is er ook nog ruimte voor wat gamen, want ik ben nog lang niet klaar met alle toffe titels van 2019. Tevens overweeg ik om nog een keer naar Cats te gaan.
De film is misschien wel de slechtste van het jaar, maar is zo bizar dat je eigenlijk wel moet kijken. Inmiddels heb ik de film al een paar dagen geleden gezien en ik denk nog steeds aan de slechte CGI, het ene fantastische nummer en de bizarre wijze waarop Sir Ian McKellen blaast naar de camera. Een fantastische draak van een film met een flinke scheut bizarriteit is wat het is en ik kan er geen genoeg van krijgen

Kevin

Op dit moment heb ik geen plannen voor de jaarwisseling. Dat voelt wel een beetje gek, want rondom deze periode staat de agenda altijd barstensvol. Nu valt er plots een gat van stilte, rust en eindelijk event ontspanning. Tot dusver ben ik elk jaar met vrienden op vakantie geweest rondom deze periode. Ik nam dan deel aan een gaaf weekspel. Denk aan een zelf georganiseerde versie van Wie Is De Mol of een moordmysterie wat een beetje lijkt op week durend levend Cluedo. Nu organiseerde deze zelfde vriendengroep ook iets, Flashback (een oud tv-programma vol opdrachten en afvallers). Ik had graag meegedaan, maar de timing was dit jaar niet zo best. Zo was ik op kerstdag nog met een vak dat ‘afstuderen’ heet bezig. Helaas, prioriteiten stellen. Nu is het af!
Waarschijnlijk ga ik even wat game- en serietijd inhalen. Ik heb al een filmmarathon gehouden bij de lokale bioscoop (Spies in Disguise, Cats en Jumanji: The Next Level 'even' allemaal achter elkaar gekeken), dus nu is het kwestie van de gamebacklog wat kleiner maken, tussendoor even iedereen ‘gelukkig nieuwjaar’ wensen en ‘fijne verjaardag’ aanhoren, en dan zitten 31 december en 1 januari er weer op.

Theo

Dit jaar vier ik de jaarwisseling lekker klein. Geen groot feest of een berg met vuurwerk afsteken, omdat ik jarig ben. Gewoon lekker knus op de bank met mijn liefste en dan doen waar we zin in hebben. Misschien gaan we wel een film kijken of een potje co-op gamen, who knows. Vorig jaar heb ik de jaarwisseling ook zo doorgebracht en dat beviel me heel goed. Geen verplichtingen, maar gewoon gezellig en knus. Natuurlijk horen er wel een glaasje champagne en een stapel oliebollen bij, naast een berg andere lekkere dingen om te eten en drinken.

Remco

Met de jaarwisseling ga ik gezellig afspreken met vrienden en collega’s. We gaan samen oliebollen bakken en films kijken de hele dag. Waarschijnlijk wordt dat Harry Potter, aangezien we allemaal grote geeks zijn.