Xbox One X Enhanced games - Een overzicht

Article
maandag, 12 juni 2017 om 17:03
xgn google image
Het werd tijdens de persconferentie van Microsoft duidelijk dat er tientallen games zijn die volledig gebruik gaan maken van de Xbox One X mogelijkheden. Deze Xbox One X Enhanced games hebben we hier op een rij gezet.
De Xbox One X heeft behoorlijk wat grafische kracht in huis en veel games zullen daar iets van merken. Xbox One games die je op de Xbox One X speelt kunnen in 4K HDR gedraaid worden om deze zo mooi mogelijk te kunnen tonen.
De meeste games van Microsoft zelf zullen uitkomen met deze functie of er zal een update worden uitgebracht die dit mogelijk maakt. Daarnaast zorgt de Enhanced update ervoor dat de framerate hoog blijft en de laadtijden korter worden.
Ook games van ontwikkelaars die onafhankelijk van Microsoft zijn kunnen updates doorvoeren om hun games in 4K HDR weer te geven. Tijdens de E3 2017 persconferentie van Microsoft werd bekendgemaakt dat er al tientallen games in de planning staan om deze update te krijgen. Hieronder kun je in een overzicht vinden welke games van een update voorzien zullen worden.

Alle Xbox One X Enhanced games op een rij