Minecraft

Minecraft

Minecraft staat voor eindeloze creativiteit. Verken een groots en blokkerig land waar je onbeperkt kunt werken aan een creatie, maar pas op indringers en vijanden die je werk slopen. Wapen jezelf tegen kwaadaardigen en verdedig jouw bouwsel. Of doe het tegenovergestelde en val andere spelers lastig door op rooftocht te trekken. Steel blokken of pak je zwaard en mep de ander uit het spel.

3 Volgers

9 In collectie

0 In wenslijst

Genre
Massive Multiplayer
Releasedatum
5 september 2014
Publisher
Mojang
Developer
Mojang
Platformen
Switch, PS4, Xbox One, PC, Wii U, PS3, Xbox 360, Vita

XGN

Review Lezen

Community

Metacritic

Laatste video's

Nieuw Binnen: Minecraft (Xbox One)

Upgrade & Transfer Worlds Video

Belangrijke updates

 • Top 5 beste crafting games volgens jullie

  Wij vroegen jullie welke crafting games jullie het beste vonden. Jullie hebben je stem laten horen en in deze special bespreken we dan ook de top 5 beste crafting games volgens jullie!

  7 augustus 2017 Stefan Stuursma
 • Top 10 bekendste YouTube gamers

  Tegenwoordig wordt YouTube veel gebruikt, er staan dan ook miljoenen video's op. Van vlogs en pranks tot game video’s, het is er allemaal. Er zijn inmiddels honderden bekende gamende YouTubers. Om een goed overzicht te geven, hebben wij een lijst samengesteld van de tien bekendste Youtube gamers.

  6 augustus 2017 Diantha van Petegem 3 reacties
 • PlayStation wil geen Minecraft cross platform play

  Tijdens de Xbox E3 persconferentie werd Minecraft cross platform multiplayer aangekondigd. Echter zal dit niet voor alle platformen gelden.

  12 juni 2017 Rob Ottens 3 reacties
 • Minecraft DLC met Adventure Time karakters en skins

  Binnenkort kun je aan slag met nieuwe skins voor Minecraft van Jake the Dog en Finn the Human. De Minecraft DLC met Adventure Time karakters is mooie opvulling van het al grote Minecraft universum.

  26 mei 2017 Tristan Bogaers
 • Minecraft Nintendo Switch release volgende maand

  Nintendo heeft laten weten dat de Minecraft Nintendo Switch release volgende maand plaatsvindt. De Switch versie van de game is beschikbaar vanaf 11 mei en zal lijken op de Wii U versie van de game.

  13 april 2017 Jeroen Kerkum