Andrew Garfield Spider-Man 'echt niet' in Spider-Man 3

News
donderdag, 06 mei 2021 om 16:00
5 redenen waarom tom holland een geweldige spider man is 152435 1f1668169070
Na alle geruchten en hopen en wensen van de fans, lijkt er nu toch een knoop doorgehakt te zijn. Andrew Garfield zegt namelijk nu zelf dat zijn versie van Spider-Man niet gaat verschijnen in Spider-Man 3
De Andrew Garfield Spider-Man is misschien niet de meest geliefde Spider-Man, maar veel fans hadden toch gehoopt hem te zien in Spider-Man No Way Home die eind dit jaar uit moet komen. In de Happy, Sad, Confused podcast van Joshua Horowitz geeft Andrew Garfield nu aan dat hij niet gebeld is voor een rol in de langverwachte film. Dat is opvallend, aangezien een van de grootste schurken uit de Andrew Garfield Spider-Man films wel bevestigd is voor Spider-Man No Way Home.
Dan hebben we het natuurlijk over de rol van Electro die vertolkt wordt door Jamie Foxx. Het is namelijk al een tijdje bekend dat hij zal terugkeren als de iconische schurk voor Spider-Man 3. Hetzelfde geldt eigenlijk voor Alfred Molina die weer terug zal keren als Doc Ock, een rol die hij speelde in de Tobey Maguire Spider-Man films. De schurken zouden er dan dus wel zijn, maar de Spider-Men die bij de schurken horen zouden dan niet in Spider-Man 3 zitten.

Andrew Garfield Spider-Man niet in Spider-Man 3

Toch is het nog steeds niet helemaal zeker dat de Andrew Garfield Spider-Man niet in Spider-Man 3 gaat verschijnen, want hij doet toch een beetje lacherig in de podcast en ontwijkt een rechtstreeks antwoord. Het enige wat de bekende acteur eigenlijk zegt is dat hij niet gebeld is, wat zou kunnen kloppen, maar dan is een mail nog niet uitgesloten.
We zullen nog even moeten wachten tot Marvel zelf met een trailer komt voor Spider-Man No Way Home of zelf een aankondiging doet. De kans bestaat namelijk dat ze de verschijning van de verschillende Spider-Mans een verrassing willen houden voor in de bioscoop. De film verschijnt op 17 december 2021.