Wat vind jij van het uitstel van The Last of Us Part 2? - XGN Doe Mee

  November nadert en dat betekent ook dat wij meer grotere gamereleases gaan zien de komende tijd. Gisteren kwam The Outer Worlds al uit, volgens onze Ralph een echte aanrader, en over een paar maanden zien we Cyberpunk 2077 en The Last of Us Part 2. Al is die laatste uitgesteld; wat vind jij van het uitstel van The Last of Us Part 2? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Een weekje geleden wilden wij graag van jullie weten hoe duur Project Scarlett wordt. De console heeft nog geen officiële naam, evenals een prijs en precieze releasedatum, maar met het verleden van de PlayStation 4 en Xbox One in het achterhoofd kan er altijd worden gespeculeerd. En dat gebeurde alom, zoals Sol76 de redenen uiteenzet:

  Ik denk dat er tussen de twee consoles van MS en Sony niet zo gek veel verschil zal zitten qua hardware , de ene heeft meer dit , de andere meer dat maar aan het eind van het verhaal zal sony niet onder willen doen voor MS ( zoals bij de X1X en de pro ) en MS niet meer de boot willen missen zoals met de launch X1. Daarom denk ik ook dat er enorm naar elkaar gekeken gaat worden wat prijs betreft. Word de PS5 ongeveer 500€ , dan zal de Scarlett ook ongeveer die prijs zijn. Waarmee ik ook eigenlijk wel denk dat ze deze prijs gaan worden. Kaal , 1 controller en zonder toevoegingen van een Kinect achtig ding

  Sol76

  Dat lijkt inderdaad het meest logische, maar natuurlijk komen er meer elementen voorbij. Een bedrijf als Sony of Microsoft moet natuurlijk geen verlies draaien met een te lage prijs voor haar console, maar wil consumenten ook niet tegen de schenen schoppen door te veel te vragen.

  Van Project Scarlett gaan wij naar één van de grootste games van het voorjaar van 2020. Althans, dat zou The Last of Us Part II moeten zijn, maar afgelopen week maakte Naughty Dog bekend dat de game toch is uitgesteld. Eind mei komt de gewilde titel rondom Ellie pas uit. Onze vraag is dan ook:

  Wat vind jij van het uitstel van The Last of Us Part 2?

  Net zoals bij de eerste game wordt ook het tweede deel van The Last of Us een paar maanden uitgesteld. Naughty Dog doet dit om de game wat extra op te poetsen en blijkt daar toch meer tijd voor nodig te hebben. Maar wat vind jij van het uitstel van The Last of Us Part 2? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  The Last of Us Part 2

  Verkijgbaar vanaf 19 june 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.