Wat is de beste DLC van 2016? [poll]

  Het jaar zit er weer bijna op en naast fantastische games is er dit jaar net zoveel steengoede downloadable content verschenen. Maar wat is nu eigenlijk de beste DLC van 2016? Dat beslissen jullie deze week in de poll!

  Wat maakt een toffe game nog veel beter? Juist, een nog toffere DLC uitbreiding! Dit jaar zijn er weer een aantal toffe uitbreidingen verschenen, maar toch zijn er een aantal die er met kop en schouders bovenuit steken. Daarom nu aan jullie de vraag wat de beste DLC van 2016 is!

  Een goede DLC uitbreiding voegt natuurlijk goede content toe aan de game, maar biedt daarnaast ook op zichzelf een toffe ervaring. We hebben hieronder de tofste DLC uitbreidingen op een rijtje gezet en we willen graag van jou weten wat de beste DLC van 2016 is, dus laat zeker je stem achter!

  Fans van The Witcher, Destiny, Fallout en World of Warcraft zijn dit jaar allemaal goed verwend met toffe DLC uitbreidingen, dus de kans dat er wat voor jou bij zit is erg groot. Zie je jouw favoriete DLC uitbreiding er toch niet bij staan? Laat het dan weten door een reactie achter te laten onder dit artikel, zodat die toegevoegd kan worden aan de lijst.

  De beste DLC van 2016

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.