GTA Online Kerst update - Alle informatie op een rij!

  Ieder jaar is het tijdens Kerst weer feest in GTA en dit jaar is dat niet anders. Zo kunnen we in deze GTA Online Kerst update genieten van nieuwe items, maar zien we ook een terugkeer van de vorige Kerst events. In deze special staat alle informatie van deze update op een rij!

  Kerst wordt in GTA Online altijd groots gevierd met gratis spullen, nieuwe content en natuurlijk een geheel met sneeuw bedolven Los Santos. Wat brengt deze update nou precies met zich mee? In deze special word jij voorbereid op wat er nu staat te wachten in de feestige wereld van GTA Online.

  Nieuwe auto

  Het Kerst event van GTA Online wordt afgetrapt met de komst van een nieuwe super car. De gloednieuwe auto die in Benny’s winkel beschikbaar is heet de Truffade Nero. De Nero is een nieuwe auto en heeft plek voor twee passagiers. De Nero kost 1.440.000 GTA dollar en is ook verkrijgbaar in een speciale custom versie.

  Je kunt de Truffade Nero upgraden in een Custom Nero voor 605 duizend GTA dollar. Hierbij krijgt de auto een complete make-over met onder andere een nieuwe spoiler en uitlaten. Ook kun je de custom versie van de Nero met meer functies uitbreiden dan de normale Nero.

  De Nero zou onderdeel zijn van de GTA Online import/export update die eerder deze maand uitkwam. Deze import/export update bracht een flink aantal nieuwe auto’s met zich mee, maar daar zat de Nero nog niet bij.

  Kerstkleding en pyjama's

  Een GTA Online event zonder nieuwe kleding is geen GTA Online event. Zo zijn er nieuwe truien, outfits, maskers, hoeden en meer. Deze bestaan uit gloednieuwe content die we nog nooit hebben gezien, maar ook alle kerstkleding die we de voorgaande jaren konden verkrijgen.

  Nieuw zijn onder andere de ugly christmas sweaters die je net zoals de rest van de kerstkleding gratis in de kledingwinkels van Los Santos kunt halen. Deze kleding is helaas niet voor altijd beschikbaar, maar tot 9 januari kun jij je als Kerstman verkleden.

  Wat je wél altijd in GTA Online zou kunnen houden zijn nieuwe pyjama’s. Er zijn namelijk twee pyjama's die je gratis krijgt wanneer je tussen vandaag en zondag 2 januari op GTA Online inlogt. Na 2 januari kun je deze exclusieve pyjama’s niet meer krijgen!

  Naast de kerstkleding zijn er ook speciale lichtgevende bodysuits beschikbaar die je in de kledingwinkels kunt kopen. Deze bodysuits bevatten neonlichten die je in verschillende kleuren kunt kopen.

  Sneeuw en cadeaus

  Kerst is niet zonder sneeuw. Alhoewel het alweer een tijd geleden is dat we in Nederland een witte Kerst hebben gehad is het in Los Santos een ander verhaal. Zo wordt net zoals de voorgaande jaren heel de wereld van GTA Online bedolven onder een sneeuwstorm.

  In deze sneeuwstorm kun je de Kerst in GTA Online pas echt voelen. Alles is glad, overal is sneeuw en dus kun je sneeuwballen maken! Met deze sneeuwballen kun je natuurlijk sneeuwbalgevechten met andere spelers houden.

  Wanneer de sneeuwstorm precies komt is nog niet bekend, maar de voorgaande jaren werd dit altijd op Eerste en Tweede Kerstdag gedaan. Vorig jaar bleef de sneeuw voor enkele dagen en was het ook op oudejaarsdag te vinden, dus hou GTA Online zeker in de gaten als je met deze sneeuw aan de gang wilt.

  Naast de sneeuw draait Kerst ook om cadeaus en in GTA Online is dit niet te missen. Zo kun je net als voorgaande jaren een gratis Firework Launcher onder de boom in je GTA appartement verwachten. Mochten je kogels op zijn kun je deze aanvullen in de Ammu-Nation.

  Maar dit is waarschijnlijk niet het enige cadeau. Vorig jaar kregen de GTA Online spelers namelijk op Eerste Kerstdag een mega lijst met cadeaus, zoals een masker, kleding, explosieven, kogels en wapens. Ongetwijfeld kunnen we dit jaar op Eerste Kerstdag ook een leuk cadeautje verwachten.

  Snapmatic contest

  In GTA Online kun je jaarlijks ook meedoen aan het snapmatic contest. Dit is een competitie waarbij de mooiste foto’s in GTA Online in het zonnetje worden gezet. Maak in GTA Online een foto via de app op je mobiel en upload deze foto naar Social Club met de hashtag #FESTIVESUPRISE2016.

  Mocht je een mooie GTA Online Kerst foto hebben, stuur hem dan gelijk door naar Social Club. Dit kan in GTA Online zelf via je in-game mobiel. De vijf beste inzendingen krijgen namelijk 1 miljoen GTA dollar.

  Korting en een premium race

  Er is nog meer te behalen in de GTA Online Kerst update. Zo is er namelijk flinke korting te krijgen op verschillende content variërend van wagens tot appartementen. Je krijgt 25% korting op de volgende dingen:

  Wagens en upgrades: Enus Super Diamond, Nagasaki Shotaro, alle Resprays en Neon lichten.
  Vliegtuigen: Buckingham Nimbus en de Volatus.
  Huizen: Eclipse Towers penthouse, Stilt huizen en de High End Apartment Interiors.
  Ammu-Nation: Compact Grenade Launcher, Sweeper Shotgun, Mini SMG en de Compact Rifle.

  Tot slot is er tot 2 januari een nieuwe Premium Race genaamd Plummet. In deze GTA Online race kun je ontzettend hoge bedragen winnen, je moet alleen wel geld inzetten en in de top 3 eindigen. Eindig je niet in de top 3, dan win je niets en verlies jij je inzet. Je kunt aan deze race meedoen door via de Quick Job App je aan te melden.

  De GTA Online kerst update loopt vanaf vandaag tot 9 januari.

  Grand Theft Auto Online

  Verkijgbaar vanaf 1 october 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.