De beste mobiele games - Toffe titels met smartphone versies

Article
vrijdag, 23 december 2016 om 10:42
xgn google image
Bully: Anniversary Edition is uit voor mobiel. Maar dit is niet de enige game die naast een console versie ook een mobiele versie heeft, er zijn namelijk genoeg titels met een versie in de Play Store of iTunes Store. In deze video nemen we een kijkje naar de beste mobiele games die eerder ook op console verschenen.
Als je veel onderweg bent, of vaak niet in de buurt van een console, is mobiel gamen een goede optie voor jou. Mobiele telefoons worden steeds krachtiger en kunnen dus tegenwoordig veel van de games die we vroeger speelden op de console, nu onderweg draaien.

De beste mobiele games met console versie op een rijtje

De recente release van Bully op mobiel vonden wij een goede reden om een kijkje te nemen naar andere grote games met een mobiele versie. Bekijk de video bovenaan de pagina voor de vijf beste games die ook te vinden zijn in de Play Store of iTunes Store. Deze variëren van old-school platformers tot heuse open-wereld games.
Wil je meer games op je mobiel? Lees dan ook de top 5 Endless runner games op je mobiel voor de meest verslavende games zonder einde!